BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

SPORTHOOFDTELEFOONS KOPEN

Pictogram trofee

Overweeg drie dingen voordat je koopt

Of je nu graag in de buitenlucht sport of je grenzen wilt verleggen op de loopband, voor de meeste hardlopers geldt hetzelfde: muziek mag niet ontbreken. Beter geluid zorgt voor een betere work-out. Maar er zijn nog drie belangrijke punten die je moet overwegen voordat je tot aankoop overgaat: bedraad versus draadloos, de pasvorm en de accuduur.

Pictogram hoofdtelefoon/Bluetooth

Bedraad of draadloos

Verschillende work-outs vragen om verschillende hoofdtelefoons

Wil je geen gedoe met het opladen van je hoofdtelefoon? En ga je liever af en toe op de loopband terwijl je die realityshow kijkt waarvan je niet wil toegeven dat je die volgt? Dan is een bedrade hoofdtelefoon misschien meer jouw stijl.

Of ga je er helemaal voor tijdens je work-out en wil je het ritme niet kwijtraken omdat je per ongeluk een dopje uit je oor trekt? Dan is draadloos misschien iets voor jou. Dankzij Bluetooth® kun je gewoon muziek luisteren als je telefoon in je zak zit. En dankzij moderne innovaties gaat de geluidskwaliteit niet achteruit als je kabels achterwege laat.

Waarom worden sommige hoofdtelefoons draadloos genoemd terwijl ze wel kabels hebben? Draadloos betekent dat er geen fysieke verbinding is tussen je oordopjes en je apparaat. Bij onze SoundSport wireless headphones zit er bijvoorbeeld wel een kabel tussen de oordopjes, maar maken de oordopjes draadloos verbinding met je telefoon, laptop of Bluetooth-apparaat. Wil je helemaal draadloos? De SoundSport Free wireless headphones zijn onze eerste volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon.

Vrouw met SoundSport wireless headphones die op haar smartwatch kijkt
Pictogram duim omhoog

Pasvorm

Je hoofdtelefoon zou net zo comfortabel moeten zitten als je sneakers

Niets stopt de adrenaline sneller dan een oordopje dat niet goed zit. Een stabiele pasvorm is nog belangrijker geworden, omdat smarttrainingen op de loopband en intervaltrainingen nu erg populair zijn.

De pasvorm van sporthoofdtelefoons varieert sterk, dus er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld na over hoe je hoofdtelefoon aanvoelt bij een lange hardloopsessie. Bewegen of schuren ze? Kijk eens naar het gewicht: een lichtere hoofdtelefoon voelt mogelijk beter aan als je veel kilometers maakt.

Veel sporthoofdtelefoons hebben oordopjes in één maat. Toch is elk oor weer verschillend. Hoe we dat weten? We hebben jarenlang de variaties in maat van het binnenoor gemeten. Daarom hebben alle Bose SoundSport headphones StayHear+ tips. De unieke vorm zorgt voor een zachte afsluiting in het oor, waardoor ze op hun plaats blijven en de audioprestaties worden verbeterd. Onze hoofdtelefoons worden geleverd met drie verschillende maten oortips (S/M/L), zodat je de tips kunt kiezen die het beste passen.

Vrouw met SoundSport Free wireless headphones na haar work-out
Pictogram accu

Accuduur

Je muziek moet niet stoppen voordat je work-out klaar is

Around-ear hoofdtelefoons hebben vaak een lange accuduur, maar de meeste mensen vinden ze te onhandig voor het hardlopen. Een in-ear sporthoofdtelefoon is kleiner, maar heeft geen ruimte voor een grote accu met een lange accuduur.

Als muziek die extra boost geeft om je grenzen te verleggen, mag je hoofdtelefoon niet eerder stoppen dan jij. Let dus goed op hoe lang de accu meegaat en hoe makkelijk je die weer kunt opladen.

Onze draadloze sporthoofdtelefoons zijn er in verschillende varianten en de SoundSport wireless headphones hebben een accuduur tot wel 6 uur. De SoundSport Free headphones hebben een oplaadetui waarmee je twee keer extra kunt opladen (accuduur tot 10 uur). En onze bedrade SoundSport headphones kun je gewoon op je mobiel aansluiten, dus die gaan net zo lang mee als je telefoon.