WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

De juiste smartspeaker kiezen

Een smartspeaker kan je muziekervaring verbeteren én je leven een stuk eenvoudiger maken. Met deze gids vind je de perfecte smarthomespeaker voor jouw unieke behoeften.

De juiste smartspeaker kiezen

In een wereld waarin koelkasten melk bestellen, telefoons gezichten herkennen en horloges slaappatronen bijhouden, moeten homespeakers meer kunnen dan alleen muziek afspelen – veel meer. Er zijn al slimme auto’s, stofzuigers, deurbellen en thermostaten. Maak je smarthome compleet met een smartspeaker. Bose heeft drie smartspeakers en twee smartsoundbars geïntroduceerd. Deze bieden niet alleen een eersteklas luisterervaring, maar ook alle moderne functies die smartproducten zo slim maken.

Maar de allerbeste smartspeakers zijn niet alleen slim, ze zijn ook verstandig. Met deze koopgids vind je de meest geschikte smartspeaker voor jouw huis en jouw unieke behoeften en levensstijl.

Bose Portable Smart Speaker met waterdruppels erop, buiten op een tafel

Geluidskwaliteit

Als entertainment prioriteit heeft, overweeg je eerst de geluidskwaliteit. Of je nu iets voor je vrienden organiseert of intieme etentjes met de familie, de Bose Smart Speaker 500 staat voor je klaar met stereogeluid van muur tot muur dat elke ruimte vult. De twee drivers in de Bose Smart Speaker 500 wijzen in tegenovergestelde richting om geluid via je muren te weerkaatsen. Het resultaat? Een ongelooflijk breed stereogeluid dat in elke situatie tot zijn recht komt.

Andere opties zijn de Bose Home Speaker 300 en de Bose Portable Smart Speaker. Beide speakers leveren verbluffend, helder geluid over 360 graden en zijn met hun indrukwekkende laag geweldig voor basliefhebbers.

Draagbaarheid

Hou je graag barbecues of feestjes in de achtertuin? Of ga je vaak naar het strand? Ben je een fanatieke reiziger die net zoveel tijd in hotels doorbrengt als thuis? De Bose Portable Smart Speaker is een smartspeaker die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij combineert de vrijheid van een Bluetooth®-speaker met de kracht van een smartspeaker. En als je zin hebt in wat beweging, pak je de speaker gewoon op aan de handgreep en neem je hem mee – of dat nu naar een andere kamer is of de de deur uit.

En de smartfuncties zijn beschikbaar wanneer de Bose Portable Smart Speaker een wifi-verbinding heeft. AIs er geen wifi is, werkt de speaker net als elke andere draadloze Bluetooth-speaker. Ideaal voor iedereen die veel onderweg is.

Dankzij de accuduur tot wel 12 uur hoef je niet steeds de tijd in de gaten te houden of op zoek naar een stopcontact. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over gemorste drankjes of dreigende wolken. Het duurzame en waterbestendige ontwerp van de Bose Portable Smart Speaker is bestand is tegen allerlei pechmomentjes.

Grootte

Het formaat is ook een belangrijke overweging. Woon je ruim? Een grote ruimte vraagt om groots geluid en dan is de Bose Smart Speaker 500 ideaal. Woon je juist iets bescheidener? Ga dan voor de compactere Bose Home Speaker 300. Deze speaker van maar 15 cm hoog levert krachtig geluid en is dankzij zijn compacte formaat perfect voor kleinere ruimtes. Beide smartspeakers hebben dezelfde slimme functies, dus je kunt gewoon kiezen welke van de twee de ideale afmetingen heeft.

Bose Smart Speaker 500 op een tafel

Bediening

En last but not least: de bediening. De laatste overweging voor het kiezen van de juiste smartspeaker is hoe je de speaker bedient. AIs gebruiksgemak het belangrijkst is, zit je goed bij Bose, want al onze smartspeakers werken probleemloos met de Google Assistent en Amazon Alexa.* Via een spraakassistent kun je met één simpele spraakopdracht naar je favoriete nummer of het weerbericht luisteren. Tijdens de productconfiguratie kun je kiezen welke spraakassistent je het liefst gebruikt. En maak je geen zorgen als het een beetje lawaaiig is. Bose-smartspeakers hebben aangepaste microfoons die zijn ontworpen om je stem goed op te pikken, zelfs tijdens een feestje. Apple-gebruikers zijn ook voorzien, want Apple AirPlay 2 werkt naadloos met iOS-technologie.

Als je visueel bent ingesteld, is de Bose Smart Speaker 500 mogelijk de beste smartspeaker voor jou. Op het lcd-scherm kun je zien wat er wordt afgespeeld en wanneer je geen muziek luistert, wordt de tijd weergegeven.

Voor het ultieme gemak gebruik je de Bose Music-app om je Bose-smartspeaker te bedienen met je smartphone. Heb je die niet bij de hand, dan gebruik je de uitgebreide bedieningsmogelijkheden op de speaker zelf. Je kunt nummers afspelen, pauzeren en overslaan en het volume verhogen en verlagen. De Bose Smart Speaker 500 en Bose Home Speaker 300 hebben daarnaast zes instelbare presets om je favorieten met één druk op de knop te kunnen afspelen.

Man die de Bose Music-app op een smartphone gebruikt

Bioscoopgeluid thuis

Dankzij de opkomst van streamingdiensten is het audiovisuele niveau van home-entertainmentsystemen hoger dan ooit. Als je thuis voor een echte bioscoopervaring en hoogwaardige muziekstreaming gaat, is de ideale smartspeaker misschien wel een smartsoundbar, zoals de Bose Smart Soundbar 300 of Bose Smart Soundbar 700. Beide modellen kunnen je woonkamer omtoveren tot bioscoopzaal met hun krachtige geluid, dat ook perfect is wanneer je alleen naar muziek wilt luisteren. Bovendien hebben ze allebei optionele basmodules en surround-achterspeakers die de ervaring nog intenser maken. Of je nu de nieuwste hitserie in één ruk uitkijkt, met het hele gezin voor de tv zit of gewoon naar je favoriete nummers luistert, met een smartsoundbar van Bose is het volop genieten. In de Bose-koopgids voor soundbars lees je hoe je de beste keuze maakt.

Spraakdiensten (Amazon Alexa, Google Assistent) kunnen verschillen en zijn mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar. Beschikbaarheid van spraakassistenten voor Bose-smartproducten.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken