WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Mogelijkheden voor partnerschappen en licenties

Partnerschappen zijn waardevol. Lees meer over onze licentiemogelijkheden, onze huidige partners en hoe jij een partner kunt worden.

Word lid van de band

De voordelen van een partnerschap met Bose

Bied je klanten superieure geluidservaringen met behulp van de gerenommeerde technologie en de merkwaarde van Bose. Bose houdt zich al tientallen jaren bezig met geavanceerd onderzoek op het gebied van geluidstechnologie en audio-innovatie.

Technologielicenties en ingrediëntmerken

Sound by Bose
Powered by Bose

Technologische innovatie op het gebied van geluid is ons uitgangspunt. Het zit verweven in ons DNA en vormt de fundering van elk product en elke doorbraak sinds dr. Amar Bose het bedrijf oprichtte in 1964. Maak onderdeel uit van de toekomst van uitmuntende audio met bedrijfseigen technologieën voor superieur geluid. Sound by Bose is het merk achter onze technologie, een toonbeeld van superieure geluidskwaliteit en topprestaties. Powered by Bose is onze springplank om meer gehoorspecialisten en gezondheidsprofessionals te bereiken.

Onze partners

moto buds+ met Sound by Bose

Motorola lanceerde moto buds+ met Sound by Bose; oordopjes die samenwerking en innovatie samenbrengen. Deze oordopjes zijn ontwikkeld door technici van Bose en bieden de consument een superieure geluidservaring, inclusief actieve noise cancelling en adjustable EQ.

moto buds+ van Motorola met Sound by Bose en het oplaadetui

Gehoorapparaten van Lexie, Powered by Bose

De superieure maatoplossingen van Lexie en de uitmuntende geluidstechnologie van Bose komen samen in betaalbare gehoorapparaten die miljoen gebruikers met mild tot gemiddeld gehoorverlies hernieuwd vertrouwen geven. Gehoorapparaten van Lexie, Powered by Bose leveren superieur geluid, een optimale pasvorm en een geluidservaring die is afgestemd op de gebruiker.

Lexie B2 Plus self-fitting OTC-gehoorapparaten in een etui naast de productverpakking

Voordelen van een partnerschap

Toonaangevende technologie
Profiteer van onze baanbrekende technologie en innovatiedrang en verbeter je huidige en toekomstige marktpositie.

Merkwaarde
Sla de handen ineen met een sterk merk dat zich onderscheidt door zijn marktaandeel, bewezen innovaties en loyale klanten.

Productuitbreiding
Ontwikkel complete, concurrerende productstrategieën om duurzame groei te stimuleren.

Persoonlijke ondersteuning
Toegang tot een toegewijd Bose-team, gespecialiseerd in marketing, techniek en licenties.

Een gestroomlijnd proces
Profiteer van heldere merkrichtlijnen, gezamenlijke marketinginitiatieven en een efficiënt goedkeuringsproces.

Heb je wel oren naar een partnerschap met ons? Dat klinkt goed!

Of je nu een bedrijfsleider of een technoloog bent, wij bieden tal van mogelijkheden om samen te werken en te innoveren.