WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Violist gebruikt het Bose S1 Pro+ Wireless PA System tijdens een optreden

4 manieren waarop het nieuwe S1 Pro+-systeem een doorbraak betekent voor entertainers

Als je een entertainer bent, is een draadloos PA-systeem een essentieel onderdeel van je optreden. Deze reisvriendelijke speakers, ook wel omroepinstallaties genoemd, tillen elk optreden naar een hoger niveau. Ze helpen je geluid te versterken en je publiek bij je optreden te betrekken, of je een straatmuzikant bent, in een koffiebar speelt of een karaokeavond organiseert in je stamkroeg.

Het Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System levert al superieure audio, en het nieuwe, geavanceerde model van de draagbare Bluetooth®-speaker, het Bose S1 Pro+ Wireless PA System, legt de lat zelfs nog hoger. Hij beschikt over de hoogwaardige constructie en ongeëvenaarde audio die je gewend bent van Bose-speakers, maar het vernieuwde ontwerp is nog veelzijdiger en gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger. Dit zijn enkele baanbrekende nieuwe functies waar je naar uit kunt kijken met deze nieuwe release.

1. Maak direct verbinding met draadloze accessoires

De nieuwe S1 Pro+ biedt uitkomst voor artiesten die hun podiumontwerp willen vereenvoudigen of hun apparatuur sneller willen klaarzetten.

Het is de eerste draagbare PA-speaker in zijn categorie met twee geïntegreerde draadloze ontvangers, waarmee je direct verbinding kunt maken met accessoires. Kabels of synchronisatie zijn niet nodig. Je hoeft alleen maar de draadloze zenders (afzonderlijk verkrijgbaar) op je bron aan te sluiten en ze worden automatisch gekoppeld met de ontvangers, die je alleen maar op de gewenste kanaalpoort hoeft aan te sluiten. Zo kun je binnen enkele seconden je akoestische gitaar, microfoon of andere instrumenten op de speaker aansluiten. De speaker is perfect voor karaoke, aangezien je twee microfoons kunt aansluiten en synchroniseren met de Bose Music-app. In de app kun je voor dj spelen en het audiovolume, het microfoonvolume, de EQ, de reverb en meer aanpassen.

De zenders bieden een betrouwbare draadloze verbinding tot 9 meter, dus je kunt probleemloos de interactie aangaan met je publiek. Ze bieden ook een accuduur tot vier uur, met ingebouwde opslag en opladen voor onovertroffen gemak. Het is een baanbrekende innovatie die de lat voor entertainment een stuk hoger legt.

Een artiest sluit de Bose S1 Pro+ 1/4" Wireless Instrument Transmitter aan
Een artiest stelt de bas in aan de achterkant van het Bose S1 Pro+ Wireless PA System

2. Een gebruiksvriendelijkere interface

Met de S1 Pro+ is het eenvoudiger dan ooit om je ideale geluid te laten horen. Hij beschikt over een opnieuw ontworpen bedieningspaneel waarmee het PA-systeem intuïtiever te bedienen is. Zodoende hoef je niet meer met meerdere draaiknoppen te rommelen om de juiste instelling te vinden. Je kunt elk van de drie kanalen regelen via geïntegreerde OLED-displays, waarmee je eenvoudig het volume, de bas, de treble en de reverb (indien van toepassing) kunt aanpassen. Alsof dat nog niet cool genoeg was, draaien de moderne bedieningselementen automatisch op basis van de stand van de speaker. Zo zijn ze altijd eenvoudig toegankelijk.

3. Mix draadloos vanaf je smartphone

Met het nieuwe S1 Pro+-systeem hebben we de volledig draadloze ervaring met meerdere kanalen opnieuw gedefinieerd. Voor het eerst zorgt mixen op afstand via de Bose Music-app ervoor dat het bedieningspaneel toegankelijk is op je smartphone. Zo kun je je gitaar, microfoon, achtergrondtrack en meer bedienen vanaf je telefoon, en hoef je dus niet meer van de ene kant van het podium naar de andere te lopen om je bas- of microfoonvolume aan te passen.

Bediening van het S1 Pro+ Wireless PA System via de Bose Music-app op een smartphone
Een muzikant draagt het S1 Pro+ Wireless PA System met de ingebouwde handgreep

4. Een lichter, draagbaarder jasje

Elke kilo telt als je op tournee bent. Je zult dus blij zijn om te horen dat het S1 Pro+ System daadwerkelijk draagbaar is, met een gewicht van slechts 6,5 kg, bijna een halve kilo lichter dan zijn voorganger. Vergeet niet: de S1 Pro+ functioneert als een omroepsysteem, een monitor, een oefenversterker, een draadloos primair muzieksysteem en meer, ingebouwd in één gestroomlijnd apparaat. Hij is gemaakt van de hoogwaardige materialen die je verwacht van een Bose-product, met geweldig geluid en innovatieve technologie in een licht, draagbaar jasje.

De nieuwe norm voor entertainment

De S1 Pro+ vormt een aanzienlijke verbetering op gangbare omroepsystemen maar behoudt de vertrouwde, geliefde aspecten van het originele S1 Pro-speakersysteem. De nieuwe versie verbetert het ontwerp om het draagbaarder, veelzijdiger en gebruiksvriendelijker te maken. En met de nieuwe OLED-bediening en draadloze mixmogelijkheden pas je je geluid in een oogwenk aan. Voeg het Bose S1 Pro+ Wireless PA System toe aan je standaarduitrusting en til je liveoptredens naar een hoger niveau.

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

8 eigenschappen van een geweldig draagbaar PA-systeem