WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Vrouw met Bose QuietComfort II oordopjes

Noise cancelling brengt rust in het feestgedruis

De feestdagen zijn bedoeld als een tijd van rust en ontspanning met familie, maar in werkelijkheid brengen ze vaak drukte met zich mee. Iedereen is bezig zijn to-do-lijstje af te werken en het huis is daarbij het middelpunt van de actie: er moeten cadeaus worden gekocht, versiering worden opgehangen, kamers worden schoongemaakt, gasten worden ontvangen, kinderen worden vermaakt en de glühwein moet trekken.

Gun jezelf een paar momenten vreedzame rust met noise cancelling om aan deze drukte te ontsnappen. De technologie kan je helpen alles wat bij familiebijeenkomsten komt kijken in goede banen te leiden en je beste beentje voor te zetten tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Een vrouw met de actieknop op de QuietComfort 45 hoofdtelefoon en een vrouw met Bose QuietComfort oordopjes

Hoe werkt een noise cancelling hoofdtelefoon?

Actieve noise cancelling werkt door de geluiden om je heen te analyseren en een signaal uit te zenden met de tegenovergestelde frequentie die het geluid als het ware ‘annuleert’. De voordelen van een noise cancelling hoofdtelefoon komen van de bubbel van stilte die deze frequentie creëert, waardoor dat waar je naar wilt luisteren duidelijker doorkomt in rumoerige omgevingen, zelfs als je normaal gesproken nauwelijks in staat bent om jezelf te horen denken. Tijdens de feestdagen kan dat net de ontsnapping zijn die je nodig hebt om ondanks de drukte een vakantiegevoel te houden.

Ontspan tijdens het reizen

Reizen zit in het DNA van noise cancelling. De technologie werd oorspronkelijk ontworpen voor piloten. De eerste echte noise cancelling hoofdtelefoon kwam tot stand toen Bose-oprichter Amar Bose tijdens een vlucht te maken kreeg met een slechte audio-ervaring. Hij besloot daar een antwoord op te vinden.

Als je bedenkt hoe intens reizen rond de feestdagen kan zijn, zouden Bose QuietComfort® II oordopjes weleens je beste reisgenoot kunnen worden. Zoemende intercoms? Piepende treinen? Schreeuwende baby’s? Allemaal verdwenen. Het enige wat overblijft, is jij en je soundscape. Bovendien zijn de oordopjes compact, wegen ze bijna niks in je handbagage en hebben ze genoeg energie voor 24 uur.

Een man die buiten staat met Bose QuietComfort II oordopjes en een man die een van de Bose QuietComfort II oordopjes uit het oplaadetui haalt
Een vrouw die de touchbediening van de Bose QuietComfort oordopjes buiten gebruikt en een vrouw die het QuietComfort oordopjes oplaadetui in haar zak doet

Ontspannen winkelen

Of je nu in het stadscentrum of in een winkelcentrum langs de snelweg gaat winkelen, van één ding kun je zeker zijn: er is altijd verkeer, zowel voetgangers als auto’s. Winkels maken hun etalages aantrekkelijk om grote, luidruchtige menigten te lokken en ze spelen genoeg kerstmuziek af voor de rest van het jaar, of langer.

Als je tegen een muur van geluid aanloopt, kun je de noise cancelling hoofdtelefoon gebruiken om je eigen soundtrack voor de dag te kiezen. Hij houdt de chaos op afstand, zodat je je kunt blijven concentreren op wat jij wilt doen. Door externe geluiden weg te halen, krijg je een groter gevoel van rust en misschien wordt die lange rij bij de kassa zelfs een plezierig moment. Ondanks het lawaai van de wereld om je heen, kun je genieten van een rustig moment met je favoriete muziek of luisterboek.

Creëer een uitvlucht

Een huis tijdens de vakantie wordt vaak een vol huis als kinderen terugkeren van hun studentenkamer, vrienden en familie van verre locaties overkomen, en buren en collega’s langskomen met een lekkere feeststol. Met zoveel activiteit is het makkelijk om je overprikkeld te voelen.

Als je de Bose 700 noise cancelling hoofdtelefoon opdoet, vind je meteen je rust. De tijd lijkt te vertragen terwijl elk stukje geluid van de buitenwereld verdwijnt, inclusief het gerammel in de radiator en het razen van de vaatwasser. In deze ruimte is rust van lichaam en geest binnen handbereik.

Een vrouw die buiten een Bose 700 noise cancelling hoofdtelefoon draagt en een Bose 700 noise cancelling hoofdtelefoon op een tafel
Een vrouw met Bose QuietComfort II oordopjes en een man met QuietComfort 45 hoofdtelefoon op het werk

Leg contact met je dierbaren

Voor degenen die de reis niet kunnen of willen maken, kan het contact met vrienden en familie bestaan uit het online gaan om digitaal in contact te komen via videogesprekken.

De feestdagen brengen vaak samenkomsten met veel mensen en het bijbehorende lawaai met zich mee. De microfoonsystemen van de Bose noise cancelling hoofdtelefoons en oordopjes zijn speciaal ontworpen voor deze omgevingen en situaties.

Zes microfoons onderdrukken omgevingsgeluiden, zodat je de beller beter kunt horen, terwijl vier microfoons storend geluid om jou heen onderdrukken om ervoor te zorgen dat de beller jou ook duidelijk hoort, zelfs midden in een drukke, lawaaierige kamer. Bovendien is het dankzij de nieuwste Bluetooth-technologie en de externe touchbediening eenvoudig om te schakelen tussen muziek en gesprekken zonder dat je je apparaat hoeft op te pakken.

Vind vrede en vreugde

Noise cancelling hoofdtelefoons en oordopjes zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen. Ze kunnen heel waardevol voor je zijn, omdat ze de stressfactoren verminderen, zo niet wegnemen, die ervoor kunnen zorgen dat je je geduld verliest. Een noise cancelling hoofdtelefoon kan je ook de ruimte geven die je nodig hebt om rust te vinden en van de feestdagen te genieten.

Een man die buiten staat en een Bose QuietComfort 45 hoofdtelefoon draagt en QuietComfort II oordopjes op een tafel

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

Vijf manieren waarop de nieuwe QuietComfort® II oordopjes de grenzen voor oordopjes verleggen
Bose draadloze oordopjes bedienen: vegen, tikken en drukken
Hoe gepersonaliseerde oordopjes je het beste geluid en de beste pasvorm bieden