WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Vrouw met Bose QuietComfort Earbuds II

Hoe gepersonaliseerde oordopjes je het beste geluid en de beste pasvorm bieden

Elk oor is anders, dus waarom zijn de meeste oordopjes hetzelfde? Bose QuietComfort® Earbuds II zijn totaal anders, want deze oordopjes kun je volledig personaliseren. Deze geavanceerde draadloze oordopjes zijn ontworpen met de baanbrekende CustomTune™-geluidkalibratietechnologie die het geluid aanpast aan de vorm van je oren. Daarnaast beschikt elk oordopje over 9 maatopties, zodat je altijd de beste pasvorm hebt. 

Zo maak je je nieuwe QC Earbuds II persoonlijk.

CustomTune-technologie

Een van de belangrijkste vernieuwingen van de QuietComfort® Earbuds II is de CustomTune-technologie van Bose, die het geluid op een nieuwe manier kalibreert. Wanneer je de oordopjes in je oor plaatst, wordt er een geluidssignaal afgegeven. De microfoon in het oordopje meet het geluid in je gehoorkanaal en past het aan om een perfect gebalanceerd geluid te creëren dat is afgestemd op jouw trommelvliezen. De CustomTune-technologie compenseert ook de verschillen tussen individuele oren, omdat het linker- en rechteroor niet dezelfde vorm, grootte en conditie hebben. Het resultaat is een echt gepersonaliseerd gebalanceerd geluid. 

De CustomTune-technologie optimaliseert niet alleen wat je hoort, maar ook wat je niet hoort, door de noise cancelling aan te passen aan de vorm van je oren. Zo worden geluiden die het moeilijkst weg te filteren zijn, zoals stemmen, zoveel mogelijk geminimaliseerd.

Fit Kit

Nog een nieuwe tool om je comfortabele oordopjes nog persoonlijker te maken is de 'Fit Kit' die bij elk nieuw paar QC Earbuds II wordt meegeleverd. De Bose QuietComfort® Earbuds II Fit Kit bestaat uit drie paar oortips van zacht silicone, zodat je zelf het meest comfortabele paar kunt kiezen, en drie paar stabiliteitsbandjes, die om de externe structuur van de oordopjes zitten en die je verder kunt aanpassen aan de vorm van je oren. De stabiliteitsbandjes zijn gemaakt van zacht silicone en bieden de hele dag comfort en een stevige pasvorm. De oortips rusten zacht maar stevig in je oor en leveren gelijkmatige druk. De stabiliteitsbandjes sluiten aan op de rand van je oren, voor een goed aansluitende pasvorm. En omdat geen twee oren hetzelfde zijn, zelfs niet bij één persoon, kun je de oortips en bandjes van een verschillende maat combineren voor jouw optimale pasvorm.

Man buiten met Bose QuietComfort Earbuds II

De Fit Kit bestaat uit 3 paar zachte siliconen oortips en 3 paar stabiliteitsbandjes

Als je in de stad in een drukke straat loopt, maakt de Aware-modus automatisch gebruik van de ActiveSense-technologie om harde geluiden te dempen, zoals het geluid van een bus die voorbijrijdt.

Vrouw met Bose QuietComfort Earbuds II

Noise cancelling van wereldklasse

Noise cancelling is vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. De technologie van Bose onderscheidt zich omdat gebruikers zelf alle niveaus kunnen instellen en aanpassen aan hun voorkeur en situatie, terwijl andere technologieën slechts twee instellingen hebben: aan of uit. Als je in een drukke koffiebar werkt, biedt de Quiet-modus maximale noise cancelling, zodat de drukte van klanten en het geluid van bijvoorbeeld vallende borden worden weggefilterd. Als je in de stad in een drukke straat loopt, maakt de Aware-modus automatisch gebruik van de ActiveSense™-technologie om harde geluiden te dempen, zoals het geluid van een passerende bus, tot een gebalanceerder volume, zodat je niets mist van wat er om je heen gebeurt. Als je noise cancelling wilt die er ergens tussenin ligt, kun je via de Bose Music-app maximaal 10 aangepaste noise cancelling-niveaus instellen, zodat je het geluid hoort dat je wilt horen en alles blokkeert wat je niet wilt horen.

Man die Bose QuietComfort Earbuds II draagt op een straat in de stad
Smartphoneschermen met de Bose QuietComfort Earbuds II in de Bose Music-app

Bose Music-app

Noise cancelling is slechts een van de vele opties die de Bose Music-app biedt om je luisterervaring af te stemmen en te personaliseren. Je kunt met de app ook Bluetooth®-verbindingen beheren, verbinding maken met streamingservices, de in-ear detectie aanpassen, voorkeuren voor oproepen instellen, het accuniveau controleren, je voice assistant gebruiken en 'favoriete' instellingen creëren die je snel kunt aantikken op de touchinterface van de QC Earbuds II. Een andere belangrijke optie voor personalisering van het geluid is de equalizer. Hiermee kun je het laag, midden en hoog instellen, zodat het comfortabel is voor je oren en je luistersituatie en past bij de geluidskwaliteit.

Gepersonaliseerde oordopjes voor een persoonlijke ervaring

Hoe dichter we bij de muziek komen waar we naar luisteren en waar we van houden, hoe beter onze energie, stemming en productiviteit. Dit maakt gepersonaliseerde oordopjes heel waardevol, en elke nieuwe functie die beschikbaar is in de Bose QuietComfort Earbuds II biedt je meer mogelijkheden voor personalisering dan ooit. Je kunt je oordopjes nu aanpassen op een manier waar je tot nu toe alleen maar over hebt gedroomd en een fijne muzikale metgezel creëren die je helpt om meer jezelf te zijn.

Bose QuietComfort Earbuds II in Triple Black en Soapstone

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN