BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Over ons

Waarden

Bose-medewerkers aan een tafel

Onze oprichters waren er niet op uit om snel geld te verdienen. Ze wilden nieuwe technologieën ontwikkelen waar mensen echt iets aan zouden hebben, en een cultuur creëren waarin innovatie en samenwerking centraal staan. Ze gingen voor de lange termijn. En een goed begin, is het halve werk.
Meer lezen

Innovaties/prestaties

Dr. Bose die op een bord schrijft

Beter geluid is nog maar het begin. Wij zijn bevlogen ingenieurs, ontwikkelaars, onderzoekers, verkopers, marketeers en... dromers. We hebben allemaal hetzelfde doel: unieke producten en ervaringen creëren voor onze klanten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.
Meer lezen

Programma's en kortingen

Vrouw buiten met Bose Noise Cancelling Headphones 700 om haar nek

Wij van Bose zijn geobsedeerd door wat het belangrijkst is: kleine details die een groot verschil maken en grote details die versteld doen staan. Wij denken dat levensechte audio de kracht heeft om een verschil te maken in het leven van mensen. En wij vinden dat iedereen dat verschil moet kunnen ervaren.

Meer lezen

Vestigingsadres

Bose Products B.V.
Gorslaan 60
1441 RG Purmerend
TEL: 0299-390-111
sales_support_nl@bose.com
KVK: 36037901
BTW-nummer: NL006123168B01

*Dit adres is geen bezoek adres. Wij ontvangen geen klanten op dit adres. Het is echter wel mogelijk om een brief naar dit adres te sturen.