GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

Duurzaamheid bij Bose

Een bericht van onze President en CEO

President en CEO Phil Hess

‘Het is een spannende tijd voor Bose vanwege onze nieuwe strategieën, die de komende decennia een belangrijke impact op onze onderneming zullen hebben. Tegelijkertijd moeten we er altijd rekening mee houden dat wat we vandaag doen van invloed is op de generaties na ons.’

Phil Hess

President en Chief Executive Officer

Onze benadering van duurzaamheid

Ons doel is duurzaamheid ondernemingsbreed toe te passen bij alle activiteiten, zodat het onze manier van denken en zakendoen doordringt.

Rapporten en informatiebronnen

Het duurzaamheidsrapport van 2019 vermeldt onze effectiefste duurzaamheidsactiviteiten van de afgelopen twee jaar. Ga naar de pagina met rapporten en informatiebronnen voor onze huidige en eerdere rapporten en andere informatiebronnen.

Voorblad duurzaamheidsrapport Bose 2019

Hernieuwbare energie

In 2018 hebben we het zonnepark van 1,7 MW bij ons hoofdkantoor in Framingham (Massachusetts) in gebruik genomen. Het systeem levert voldoende elektriciteit aan het net om een aanzienlijk deel van de Framingham-campus van stroom te kunnen voorzien – en zo wordt ook meegeholpen aan het realiseren van de doelstellingen van Massachusetts inzake hernieuwbare energie.