WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

ESG bij Bose

Een bericht van onze CEO

Lila Snyder

Bose zet zich al bijna 60 jaar in voor de ontwikkeling van producten en technologieën die geluid leveren zoals het bedoeld is. En we streven er ook naar om ons bedrijf op een verantwoorde, transparante manier te exploiteren. In overeenstemming hiermee blijven we initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) integreren in onze bedrijfsstrategieën en in onze gehele waardeketen.

Lila Snyder

Chief Executive Officer

Diversiteit, gelijkheid, inclusie en erbij horen

We streven ernaar een inclusieve omgeving te creëren waarin onze werknemers kunnen gedijen en volledig zichzelf kunnen zijn op het werk.

Onze benadering van impact op het milieu en de maatschappij

Het is ons doel om duurzaamheid bedrijfsbreed toe te passen bij alle activiteiten, zodat het onze manier van denken en zakendoen doordringt.

Zonsondergang op een weg met bomen

ESG-rapporten

In de update van het milieu-, sociale en bestuursrapport 2023 nemen we onze meest effectieve duurzaamheidsactiviteiten van het afgelopen jaar door. Lees vooral ook onze huidige en eerdere publicaties om meer te weten te komen over de vooruitgang die Bose boekt.

Verantwoordelijkheid nemen binnen de leveringsketen

De productie en distributie van Bose-producten vereist een wereldwijd systeem van leveranciers, gecontracteerde fabrikanten en distributeurs. Om te zorgen dat onze waarden rondom ethisch, verantwoord en integer zakendoen tot elke schakel van de leveringsketen doordringen, controleren we voortdurend elke leverancier om te zorgen dat zij voldoen aan onze normen op het gebied van milieu, maatschappij en governance.