BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

HOE BOSE BLUETOOTH-HOOFDTELEFOONS JE PRODUCTIEVER KUNNEN MAKEN OP HET WERK

Een kantoor met een open inrichting is ideaal voor de samenwerking – en helaas ook voor afleiding

Een kantoor met een open inrichting is ideaal voor de samenwerking – en helaas ook voor afleiding.

Als je dit artikel op het werk leest, werk je waarschijnlijk in een open kantoor. Je hebt waarschijnlijk het idee dat je niets gedaan krijgt totdat Kees eindelijk klaar is met dat luide telefoontje. Of totdat Christien en Johan eindelijk eens ophouden met giechelen om elkaars flauwe grapjes. Eigenlijk totdat al die afleidingen om je heen je niet meer afleiden van je werk.

Een open kantoor heeft natuurlijk allerlei voordelen: je kunt makkelijk samenwerken, er is een groter gevoel van collegialiteit, er heerst een energieke sfeer en – als je geluk hebt – je hebt nog wat daglicht uit dat raam aan de andere kant van het kantoor. Maar er zijn zeker ook nadelen. Uit een onderzoek uit 2018, dat in het Journal of Environmental Psychology is gepubliceerd, bleek dat werknemers in open kantoren last hebben van geluiden zoals gesprekken tussen collega’s. Dit zorgt voor extra stress en vermindert het vermogen om optimaal samen te werken. Dus als je het gevoel hebt dat je Kees, Christien en Johan probeert te ontlopen, is dat waarschijnlijk ook zo.

Over het algemeen heb je geen invloed op de indeling van het kantoor. Maar je kunt wel zelf bepalen hoe je de beschikbare werkruimte gebruikt. Daarbij is het van belang dat je de ‘flow’ weet vast te houden door afleiding te minimaliseren terwijl jij je werk doet. Hier lees je hoe de Bose Noise Cancelling Headphones 700 met Bluetooth®-functie daarbij kunnen helpen.

Zet deze ’s ochtends meteen op, want zo laat je zien dat je je wilt concentreren. Een favoriete afspeellijst kan afleidingen door een lawaaiige omgeving minimaliseren. (Als je je echt wilt concentreren, kun je het beste muziek zonder zang en die je al kent luisteren). Wat je ook luistert, de actieve equalisatie van de Headphones 700 zorgt voor een rijke, meeslepende ervaring. Bovendien werkt de noise cancelling van de hoofdtelefoon bijzonder goed in een open kantooromgeving, omdat die omgevingsgeluid detecteert en een tegengesteld elektronisch signaal uitzendt dat het geluid op effectieve wijze ‘neutraliseert’.

Sommige soorten afleiding zijn helaas onvermijdelijk. Maar als een collega langsloopt voor een gesprekje, hoef je de Headphones 700 niet eens af te zetten, want de noise cancelling is volledig instelbaar. De hoogste instelling zorgt voor de maximale stilte, terwijl je met de laagste instelling gewoon alles hoort alsof je geen hoofdtelefoon op hebt. Je kiest dus gewoon het niveau dat het beste past bij jouw manier van werken. En voor een snelle update aan de baas onderbreekt de conversatiemodus tegelijkertijd de audio en de noise cancelling, zodat je even snel de stand van zaken kunt doorgeven en daarna meteen weer verder kunt met je werk.

Bose-hoofdtelefoons staan bekend om het geweldige geluid dat ze aan je muziek geven, maar de Headphones 700 laten je stem ook nog eens goed klinken. (We hebben het over je spreekstem – jij bent als enige verantwoordelijk voor je zangkwaliteiten.) Bij telefoongesprekken isoleren de microfoons in de oorschelpen je stem van achtergrondgeluiden zoals het gegiechel van Christien en Johan, zodat degene met wie je praat je luid en duidelijk hoort.

Een open kantoor is misschien niet ideaal voor de concentratie, maar met de juiste Bluetooth-hoofdtelefoon met noise cancelling worden je collega’s, je werk en misschien zelfs het open kantoor weer wat leuker.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

Hoofd omhoog. Handen vrij.
Verrassend geluid.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 bieden alles wat je verwacht – plus dingen die je voor onmogelijk hield. Zie ze als een smarthoofdtelefoon waarmee je je omgeving bewust ervaart en snel toegang hebt tot je spraakassistent.