WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Sms-gebruiksvoorwaarden van Bose

Laatst bijgewerkt: 26 februari 2024

Door u aan te melden of op andere wijze akkoord te gaan met de ontvangst van sms-berichten van of namens Bose, of door uw telefoonnummer op een andere manier aan Bose te verstrekken, gaat u akkoord met deze Sms-voorwaarden (de ‘Sms-voorwaarden’), de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Bose, die hier ter referentie zijn opgenomen en kunnen worden bekeken via de hieronder vermelde links. De Sms-voorwaarden zijn van toepassing op de levering van tekstberichten door Bose (gezamenlijk ‘Bose’, ‘we’, ‘ons’ of ‘onze’) en onze sms-providers.


Aanmelden

Door u aan te melden voor een sms-programma van Bose, stemt u uitdrukkelijk in met de ontvangst van transactionele, operationele, informatieve en periodieke marketingberichten die mogelijk door of namens Bose via een automatisch telefoonkiessysteem worden verzonden naar het mobiele telefoonnummer dat u ons verstrekt. Het aantal sms-berichten dat u ontvangt, is afhankelijk van de sms-programma’s van Bose waarvoor u zich aanmeldt. Toestemming om sms-berichten te ontvangen is geen voorwaarde voor het kopen van goederen of diensten. Berichten kunnen mogelijk niet via alle mobiele providers worden geleverd. Bose en mobiele providers zijn niet aansprakelijk voor vertraagde of niet-geleverde berichten.


Afmelden

Als u geen tekstberichten meer van ons wilt ontvangen, stuurt u een sms-bericht met STOPPEN, BEËINDIGEN, ANNULEREN of AFMELDEN naar het nummer waarvan u het bericht hebt ontvangen. Daarna ontvangt u mogelijk aanvullende berichten waarin wordt bevestigd dat uw verzoek is ontvangen en wordt verwerkt. Het is mogelijk dat u gedurende een korte periode sms-berichten blijft ontvangen terwijl wij uw verzoek verwerken. Als u zich afmeldt voor één sms-programma van Bose, blijft u nog wel aangemeld voor andere sms-programma’s van Bose (indien van toepassing), tenzij u zich afzonderlijk voor deze programma’s afmeldt. Als u meer hulp nodig hebt, stuurt u de tekst HELP naar het nummer waarvan u het bericht hebt ontvangen of u neemt u contact op met de klantenservice van Bose via (800) 379-2073. Wanneer u zich hebt afgemeld voor sms-berichten, kunt u zich opnieuw aanmelden voor sms-programma’s van Bose door de instructies voor het desbetreffende programma te volgen.


Kosten

Bose brengt geen kosten in rekening voor sms-programma’s, maar er gelden mogelijk sms- en datatarieven voor sms-berichten die door of namens Bose naar u worden verzonden en voor berichten die u naar ons verzendt. Neem contact op met uw serviceprovider als u vragen hebt over uw sms- of data-abonnement.


Criteria en wijziging van telefoonnummer

Door uw mobiele telefoonnummer aan Bose te verstrekken, garandeert u dat u 18 jaar of ouder bent. Verder garandeert u dat u de huidige abonnee bent van dat nummer of dat u gemachtigd bent om sms-berichten op dat telefoonnummer te ontvangen. Als u het door u aan Bose verstrekte telefoonnummer wijzigt, opgeeft of deactiveert, gaat u ermee akkoord Bose hier onmiddellijk van op de hoogte te stellen.


Wijzigingen in de Sms-voorwaarden

Deze Sms-voorwaarden kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving door Bose worden gewijzigd. Door aangemeld te blijven voor een sms-programma van Bose gaat u akkoord met eventuele wijzigingen.


Vragen

Bij vragen over deze Sms-voorwaarden of de sms-programma’s van Bose kunt u contact opnemen met de klantenservice van Bose via (800) 379-2073.