WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Vrouw met Bose QuietComfort Earbuds II die de straat oversteekt

Vijf manieren waarop de nieuwe QuietComfort® Earbuds II de grenzen voor oordopjes verleggen

Hoofdtelefoons zijn enorm veranderd sinds die oldskool plug-and-play-uitvoeringen die rechtstreeks waren aangesloten op de cassettespeler die aan je heup hing, inclusief de oorkussens van oranje schuimrubber. De beste draadloze oordopjes hebben nu een scala aan functies, zoals oortips waaruit je kunt kiezen, waterbestendig materiaal, touchbediening voor volume en afspelen en actieve noise cancelling.

Bose legt de lat nog hoger met de release van de QuietComfort® Earbuds II (QC Earbuds II), de volgende generatie oordopjes. Deze nieuwe versie biedt je verbeteringen in ontwerp, functies en prestaties, zodat je als luisteraar precies de geluidservaring krijgt die je wilt.

Ontdek hier de vijf manieren waarop de Bose QuietComfort® Earbuds II voortbouwen op het succes van de vorige generatie oordopjes.

Man in een bus met de Bose QuietComfort Earbuds II

Noise cancelling van wereldklasse

De unieke vorm van elk afzonderlijk oor, vooral van de gehoorgang, beïnvloedt de manier waarop het geluid zich verplaatst en de prestaties van de noise cancelling-technologie. De QC Earbuds II zijn de eerste oordopjes ter wereld die dit effect tegengaan met behulp van CustomTune-technologie. Wanneer je de oordopjes in je oor plaatst, geven ze een geluidssignaal af. Dit geluid wordt opgevangen door een microfoon en gemeten om de beste instellingen voor elk oor te bepalen, zodat het geluid perfect gebalanceerd is wanneer het je trommelvliezen bereikt. De CustomTune-technologie verbetert ook de actieve noise cancelling, vooral bij geluiden die het moeilijkst weg te filteren zijn, zoals stemmen.

Bose QuietComfort Earbuds II in Triple Black

Comfortabelere pasvorm

De QC Earbuds II worden geleverd met een ‘Fit Kit’ waarmee je de aansluiting op het oor van de oordopjes beter kunt aanpassen: met als resultaat onze meest comfortabele oordopjes. De kit bevat verwisselbare oortips en stabiliteitsbandjes, zodat je de beste pasvorm voor je oren kunt kiezen. Als het rechteroor bijvoorbeeld een brede gehoorgang heeft maar een kleine oorschelp, kun je voor die kant kiezen voor een grote oortip en een klein stabiliteitsbandje. Voor het linkeroor merk je misschien dat een andere combinatie comfortabeler is, zoals een medium oortip en een medium stabiliteitsbandje, afhankelijk van wat prettig zit. Dankzij de mogelijkheid om tips en bandjes te combineren, heb je negen opties om je luisterervaring te personaliseren, waardoor je zeker weet dat de oordopjes in je oren blijven zitten.

Persoon die een QC Earbud II uit het oplaaddoosje neemt

Kleinere oplader, meer power

Grote oplaaddoosjes passen moeilijk in je broekzak, terwijl een kleiner formaat meestal verlies van laadcapaciteit en voeding betekent. Met de QC Earbuds II is een compromis niet langer nodig. We hebben voor de oordopjes een doosje ontworpen dat 45% kleiner en 25% dunner is dan het doosje van de eerste generatie QuietComfort® Earbuds. Nu levert het verbeterde oplaaddoosje drie volledige oplaadbeurten; de vorige versie had er slechts twee. In totaal krijg je nu tot wel 24 uur luistertijd: tot zes uur van de volledig opgeladen QC Earbuds II en vervolgens nog maximaal 18 uur extra met meerdere oplaadbeurten via het doosje. Dit zijn onze draadloze oordopjes met de langste accuduur.

Vrouw met de Bose QuietComfort Earbuds II

Minder gewicht, gladder profiel

Het formaat van de QC Earbuds II is nog meer gekrompen dan het oplaaddoosje De nieuwe oordopjes zijn 30% kleiner dan de eerste generatie QuietComfort® Earbuds en hebben een nieuw ontwerp dat minder uitsteekt. Het nieuwe, platte ontwerp sluit beter aan op de rand van je oren en heeft een gestroomlijnde look. Je loopt ook minder kans dat de kleine oordopjes verschuiven of uit je oren vallen als je ertegenaan stoot. Ze zijn bovendien comfortabeler wanneer je in bed ligt of op de bank zit, omdat de pasvorm beter op je oren aansluit.

Bose QuietComfort Earbuds II in Soapstone

Betere Bluetooth®

Iedereen die Bluetooth-oordopjes gebruikt, kent de vervelende piepjes, storingen en geluidsonderbrekingen wanneer de verbinding wegvalt. Om de verbinding met je oordopjes te versterken, hebben we de QC Earbuds II bijgewerkt naar de nieuwste Bluetooth-versie, Bluetooth 5.3.

Deze nieuwe generatie Bluetooth-technologie zorgt voor een sterke, continue verbinding binnen een bereik van 9 meter. Een verbetering in de kanaalclassificatie vermindert de interferentie die anders de verbinding zou kunnen verbreken. Het is ook energiezuiniger, doordat verbonden apparaten minder data hoeven te verwerken. Bovendien biedt Bluetooth 5.3 de optie voor soepeler overschakelen van functies met minder energieverbruik naar energie-intensievere functies. Zo kun je eenvoudiger wisselen van muziek naar een telefoongesprek zonder haperende prestaties.

Bose QuietComfort Earbuds II in Triple Black

Til je luisterervaring naar een hoger niveau

Of het nu gaat om muziek waar we van houden of de dingen die we doen, de QC Earbuds II verleggen de grenzen van de prestaties, of je nu luistert naar beats om je work-out in de sportschool een boost te geven of naar je collega’s aan de virtuele vergadertafel op het werk. Deze vijf upgrades geven je gewoon net die extra stimulans, tijdens je training of op kantoor.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN