WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

De beste oordopjes voor multitasking: de ultieme gids

Mensen die in een café vergaderen en Bose Ultra open oordopjes dragen

Hoe kan ik tegelijk naar muziek luisteren en mijn omgeving horen? Die vraag wordt vaak gesteld door mensen die de hele dag multitasken. Tot nu toe was er geen goed antwoord. Wanneer je oordopjes draagt, wordt je gehoorkanaal geblokkeerd en hoor je geen omgevingsgeluiden meer. Zelfs actieve noise cancelling met een Aware-modus kent zijn grenzen. Als je tegelijkertijd naar muziek en je omgeving wilt luisteren, is een open-ear hoofdtelefoon precies wat je zoekt.

De nieuwe Bose Ultra open oordopjes zijn de beste oordopjes voor multitasking dankzij hun innovatieve design. Met deze manchetachtige oordopjes hoor je niet alleen wat er om je heen gebeurt, ze zitten ook nog eens heerlijk en stabiel zodat je ze lang kunt dragen. En ze zien er mooi uit!

Wat is open-ear technologie?

Als je deze manchetachtige hoofdtelefoon voor het eerst ziet, heb je misschien een aantal vragen: Hoe goed hoor je het geluid eigenlijk? Kunnen mensen om mij heen de audio ook horen? Ze zitten niet in je gehoorkanaal – maken deze oordopjes gebruik van beengeleiding?

Ook al draag je deze oordopjes niet in je gehoorkanaal, ze maken geen gebruik van beengeleiding om geluid over te brengen (dat kan onprettig zijn en tot een slechte geluidskwaliteit leiden). In plaats daarvan maakt deze open-ear hoofdtelefoon gebruik van OpenAudio-technologie, die rijke audio overbrengt via de korte afstand tussen je oordopje en gehoorkanaal. Elk oordopje heeft een kleine dipooltransducer die ontwikkeld is om duidelijk, helder geluid te produceren. Het design minimaliseert geluidsverspreiding, waardoor jij elke noot perfect hoort maar je omgeving er geen last van heeft.

Hoe kan ik tegelijk naar muziek luisteren en mijn omgeving horen?

Dankzij het open-ear ontwerp zijn de Ultra open oordopjes de beste oordopjes voor multitasking in huis. Ze blijven goed zitten terwijl jij het huishouden doet, boodschappen haalt, eten kookt, onkruid wiedt of thuis werkt. En als je ze draagt, ben je je ook bewust van wat er om je heen gebeurt.

Zelfs als je naar je favoriete muziek of podcast luistert, hoor je gewoon de deurbel, de timer van de oven, je baby die wakker wordt of iemand die je naam roept. In tegenstelling tot de meeste in-ear hoofdtelefoons hoef je dus niet te kiezen tussen entertainment en bereikbaar zijn: het kan allebei. Dat is slechts een van de verschillen tussen oordopjes en hoofdtelefoons.

Geniet van langdurig draagcomfort

Zelfs als je een lange takenlijst hebt, kun je vertrouwen op de Bose Ultra open oordopjes. De unieke manchetvorm van de Ultra open oordopjes is comfortabel en blijft goed zitten. Ideaal voor urenlang gebruik. De flexibele bandjes omsluiten je oorschelp, zodat de oordopjes goed blijven zitten. En je kunt ze naar boven of beneden schuiven om jouw ideale pasvorm te creëren. Dat is ook handig als je sieraden draagt. Deze oordopjes zijn zo comfortabel dat je ze de hele dag kunt dragen, of je ze nu gebruikt of niet. Je vergeet zelfs dat je ze in hebt!

En geen zorgen: de Ultra open oordopjes hebben een batterij die lang meegaat. Een volledig opgeladen batterij biedt een afspeeltijd van 7,5 uur en ondersteunt je tijdens je werkdag, een intense work-out of je huishoudelijke taken. Als de batterij leeg is, doe je de oordopjes ongeveer 10 minuten in hun oplaadetui en kun je daarna weer verder met twee uur afspeeltijd.

Nooit meer op pauze met de Ultra open oordopjes

Als je altijd onderweg bent, kun je met de Ultra open oordopjes nog makkelijker naar je favoriete muziek luisteren. Dankzij het innovatieve open-ear ontwerp hoef je nooit meer een pauze te nemen. Geniet altijd van rijke, heldere audio terwijl je je ook bewust blijft van wat er om je heen gebeurt. Je hoeft nooit meer je muziek op pauze te zetten, het volume te verlagen, de instellingen voor noise cancelling aan te passen of een oordopje uit te doen. Deze open-ear oordopjes zijn je perfecte sidekick als je aan het multitasken bent.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

De voordelen van Bose Ultra Open oordopjes
Inzicht in open-ear audiotechnologie