WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

Betaalmethoden

Om het je gemakkelijk te maken kun je op allerlei manier betalen op Bose.nl.

Het te betalen bedrag wordt op het moment van bestelling geautoriseerd en gereserveerd door je financiële instelling. Het wordt pas afgeschreven als de bestelling wordt verzonden.

Opmerking: geautoriseerde en gereserveerde bedragen zijn niet beschikbaar voor andere aankopen. Bij annulering van een bestelling vervalt het geautoriseerde gereserveerde bedrag conform de voorwaarden van je bank of financiële instelling.

PayPal is een erg veilige en gemakkelijke manier van betalen. Je kunt je creditcard of bankrekening gebruiken zonder je rekeningnummers bloot te geven. Je kunt je creditcard of bankrekening aan je PayPal-account koppelen, zodat je niet bij alle online winkels je kaartnummer of e-mailadres hoeft op te geven. Log gewoon in bij PayPal en reken snel af met een paar klikken. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie achteraf betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Klarna is een betaalmethode waarmee je nu kunt kopen en later kunt betalen. Verspreid de kosten van je aankoop met handige, stressvrije betalingsopties. Het is gemakkelijk, veilig in gebruik en je betaalt geen rente. Met Klarna bepaal je zelf welke creditcard of betaalkaart je gebruikt en krijg je herinneringen voor je volgende betalingen.

De opties voor betalen met Klarna zijn afhankelijk van de totale waarde van de transactie. Als je Klarna als betaalmethode kiest, worden er eenmalig servicekosten in rekening gebracht voor je transactie. De servicekosten zijn een percentage van het totale transactiebedrag. Als je Klarna als betaalmethode wilt gebruiken, selecteer je ‘Betaal later’ bij het afrekenen.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma bij het afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.