WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

Sound is Power.

Magische audio sinds 1964

Onze toewijding aan de kracht van geluid heeft duizenden medewerkers ertoe aangezet in de loop der jaren te experimenteren en uit te vinden. We zijn op zoek naar de volgende generatie medewerkers die ons op onze reis kunnen vergezellen. 

Dr. Amar Bose

“Iedereen moet in een omgeving kunnen werken die je stimuleert om het beste in jezelf naar boven te halen.”

Dr. Amar G. Bose

Waarom werken bij Bose?

Groeipictogram

Groei

We geloven in leren, voor ons bedrijf en onze medewerkers. We bieden ons team vele manieren om te groeien, in elke richting die je inspireert.  

Teampictogram

Teamwork

Onze mensen zijn altijd het hart van Bose geweest, en we moedigen open communicatie en actieve betrokkenheid aan om ons dichter bij elkaar te brengen.

Mensenpictogram

Gemeenschap

Als bedrijf streven we ernaar een productief lid te zijn van de gemeenschap waar we wonen en werken, zoals via zakelijke partnerschappen, lokale schenkingen, doorbetaald vrijwilligerswerk door medewerkers en nog veel meer. 

Arbeidsvoorwaardenpictogram

Secundaire arbeidsvoorwaarden 

We werken eraan om elke werknemer een geweldige ervaring te bieden, met concurrerende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werkregelingen, productkortingen en opties voor zorgverzekeringen en pensioensparen. 

“Telkens wanneer ik het gevoel kreeg dat er geen uitdagingen meer waren, gaf Bose mij de kans om iets nieuws te proberen.”

Katherine Jenkins, Transformation & Operations, Global Marketing

Bose is een werkgever die gelijke behandeling hoog in het vaandel heeft

Bose biedt iedereen gelijke kansen op basis van inclusiviteit en diversiteit. Wij beoordelen gekwalificeerde kandidaten zonder onderscheid te maken op basis van wettelijk beschermde kenmerken.

Bose discrimineert niet en onderneemt geen represailles tegen kandidaten die vragen stellen over hun salaris of dat van andere kandidaten, of hun salaris openbaar maken of ter discussie stellen.

Bose stelt alles in het werk om medewerkers en sollicitanten met een beperking zo goed mogelijk te faciliteren.