WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Refurbished elektronica:

6 redenen om te kopen

Je hebt dus besloten om oordopjes van hoge kwaliteit te kopen en je wilt echt waar voor je geld omdat ze soms wel een paar honderd euro kosten. Consumenten kiezen steeds vaker voor refurbished elektronica, omdat die hoogwaardig geluid met een lagere prijs combineert. Refurbished Bose QuietComfort® Earbuds kosten circa 30 € minder dan gloednieuwe oordopjes, terwijl ze dezelfde prestaties leveren.

Refurbished producten hebben ook andere voordelen. Maar voordat je tot aankoop overgaat, is het handig als je weet wat een refurbished product is en wat niet, zodat je de beste keuze kunt maken – of het nu gaat om Bluetooth-speakers, hoofdtelefoons of soundbars.

Wat is een refurbished product?

Een refurbished product is een artikel dat iemand ooit heeft gekocht en om uiteenlopende redenen heeft geretourneerd. Het artikel wordt grondig gecontroleerd, gerepareerd (indien nodig), gereinigd en opnieuw verpakt, zodat het er als nieuw uitziet. Onze teams inspecteren en testen elk geretourneerd artikel, zodat we zeker weten dat het voldoet aan de normen van Bose voor product- en geluidskwaliteit.

6 redenen om een refurbished product te kopen

Is refurbished elektronica de moeite waard? Dit zijn zes belangrijke redenen om een Bose Certified Refurbished-product te kopen in plaats van een nieuw product.

1. Kostenbesparing

Hoewel alle Bose Certified Refurbished-producten in een nieuwe verpakking worden geleverd met dezelfde accessoires, oplaadkabels (indien van toepassing) en software als bij een nieuw product, kosten ze minder. Alle refurbished producten hebben ook gratis standaardverzending, wat de kosten nog verder kan verlagen.

2. Zo goed als nieuw

Omdat elk Bose Certified Refurbished-product grondig wordt getest op functionaliteit en geluidskwaliteit, levert het dezelfde hoogwaardige prestaties en helder geluid als een nieuw product. Elk refurbished product wordt ook van binnen en van buiten grondig gereinigd. Als er reparaties nodig zijn (aan de zink-luchtaccu, kabels, draagetui of een ander onderdeel), worden de onderdelen vervangen door originele onderdelen van Bose.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 – refurbished, audiokabel, USB-C-oplaadkabel en draagetui

3. Inclusief alle accessoires

Elk Bose Certified Refurbished-product bevat alle accessoires die bij een nieuw product horen – iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij refurbished producten die door derden worden verkocht. Alle refurbished Bose QuietComfort® Earbuds worden bijvoorbeeld geleverd met de oordopjes, een oplaaddoosje en USB-kabel, siliconen oortips in drie maten (small, medium en large); de nieuwste software, een beknopte handleiding en een veiligheidsblad.

4. 2 jaar garantie

Wanneer je een refurbished product rechtstreeks bij Bose koopt, wordt het geleverd met een 2 jaar garantie, net als een nieuw product. Hierdoor onderscheiden Bose Certified Refurbished-producten zich van de meeste gebruikte of tweedehands producten, die vaak zonder garantie worden geleverd en waarbij je dus een gok neemt.

SoundLink Color Bluetooth speaker II – Refurbished en Bose Sport Earbuds – Refurbished

5. Gratis productondersteuning

Achter elk Bose Certified Refurbished-product zit een productexpert van Bose. Of je nu wilt weten hoe je je oordopjes, soundbar of draagbare speaker moet instellen, een probleem moet oplossen, je product wilt koppelen aan Bose-apps of iets anders, je krijgt dezelfde ondersteuning als bij een nieuw product.

6. Kleinere CO₂-voetafdruk

Refurbished producten kopen is milieuvriendelijker dan nieuwe producten kopen, omdat de onderdelen, materialen en verpakking niet eerst gemaakt of verscheept hoeven te worden. In feite wordt de helft van de CO₂-uitstoot in de digitale sector veroorzaakt door de productie van apparaten. Als je een refurbished product koopt, draag je hier dus niet aan bij.

Slim product, slimme beslissing

Wellicht heb je nog nooit een refurbished product gekocht en is het dus ook logisch als je voorzichtig bent en je afvraagt of refurbished elektronica de moeite waard is. Je moet weten dat een refurbished product niet hetzelfde is als een tweedehands product en dat het wordt geleverd met alle voordelen van een nieuw product. Het enige verschil wat je merkt, is het extra geld in je portemonnee.

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN