WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Wat zijn de beste oordopjes voor een productieve werkdag?

Mensen die in een café vergaderen en Bose Ultra open oordopjes dragen

Het is bewezen dat muziek je concentratie verbetert. Oordopjes zijn dus een waardevol hulpmiddel om je focus en productiviteit op je werk te vergroten. Als je storende achtergrondgeluiden wilt blokkeren, bijvoorbeeld als je studeert of een film kijkt, is een noise cancelling-hoofdtelefoon je beste vriend. Op je werk wil je echter een perfecte balans tussen privacy en omgevingsbewustzijn, zodat je zo productief mogelijk kunt zijn. Een open-ear hoofdtelefoon biedt die balans: je luistert naar de media die je helpt je op je werk te concentreren, maar blijft je ook bewust van je omgeving.

Welke oordopjes zijn het beste voor een productieve werkdag en hoe helpt een hoofdtelefoon je om je op je werk te concentreren? Bose Ultra open oordopjes hebben het antwoord op deze vragen. Met diverse functies helpen ze je om je te concentreren en efficiënt en productief te werken. Dit is hoe Bose dat doet.

Bose OpenAudio-technologie voor superieure geluidskwaliteit

Zoals de naam al doet vermoeden, plaats je een open-ear hoofdtelefoon niet in je gehoorkanaal, zoals traditionele oordopjes, maar om de buitenkant van je oor. Het geluid wordt vervolgens je oor in geleid. De meeste oordopjes maken gebruik van beengeleiding om de afstand tussen de speaker en je oor te overbruggen, maar dat heeft een negatieve invloed op de geluidskwaliteit. Open-ear oordopjes zijn daarom de laatste jaren achtergebleven in populariteit.

Bose Ultra open oordopjes zijn echter uitgerust met onze baanbrekendeBose OpenAudio-technologie, die gebruik maakt van luchtgeleiding. Door een krachtige transducer te combineren met een strak gereguleerde akoestische structuur produceren deze oordopjes een rijk, genuanceerd geluid. Tegelijkertijd houden ze je oren open voor geluiden uit je omgeving. Daarnaast hebben we Snapdragon Sound en Qualcomm® aptX™ adaptive codec toegevoegd, voor een verliesloze audiokwaliteit en lage latentie. Maar wat je misschien het meeste zal verbazen, is dat alleen jij het geluid hoort. Je collega’s horen geen noot, omdat de geweldige Bose OpenAudio-technologie het weglekken van geluid voorkomt.

Verder past de technologie het audiovolume automatisch aan op basis van de hoeveelheid omgevingsgeluiden. Dat betekent dat de media en muziek die jou helpen productief te werken op het juiste niveau blijven, zelfs als je met collega’s praat, een rondje door het kantoor loopt of gaat lunchen.

Comfortabel ontwerp voor langdurig gebruik

Hoe kan een hoofdtelefoon je focus en concentratie tijdens je werk vergroten? Dat valt of staat met het ontwerp. Traditionele in-ear oordopjes of hoofdtelefoons zal je gedurende de dag regelmatig uit en in je oren doen, vooral wanneer de telefoon gaat. Dat is niet alleen irritant, maar al dat geschuur en gewrijf is ook niet fijn voor de huid van je oren. Misschien vind je het zelfs niet eens meer de moeite waard om ze in te doen, waardoor je je minder goed kunt concentreren en minder productief bent.

Maar daar hebben de Ultra open oordopjes dé oplossing voor. Het ontwerp klemt lichtjes om je oren en de hardware is gemaakt van superzachte siliconen. Zo blijven ze de hele dag comfortabel zitten, ook als je veel beweegt. En omdat je ze aan de buitenkant van je oren bevestigt, kun je ze prima combineren met een bril of pet. Sterker nog: het ontwerp is zo stijlvol dat je collega's je open-ear hoofdtelefoon misschien wel aanzien voor een sieraad. En misschien denk jij er ook zo over: deze oordopjes voelen immers zo licht aan dat je bijna vergeet dat je ze in hebt. Dit is een zegen voor zowel kantoormedewerkers als thuiswerkers die oordopjes willen om productiever te werken, maar ze niet steeds in en uit willen hoeven doen.

Veelzijdig en multifunctioneel

De beste hoofdtelefoon voor op je werk is met name veelzijdig. Dankzij de open-ear technologie en het ultracomfortabele ontwerp zijn de Bose Ultra open oordopjes een veelzijdig hulpmiddel tijdens je werkdag. Ze houden je oren open voor omgevingsgeluiden, zodat je je bewust blijft van wat er om je heen gebeurt, maar helpen je ook om je te concentreren op je eigen taken.

Het betekent ook dat je makkelijker kunt wisselen tussen audiofuncties: schakel soepel over van muziek naar een videogesprek en weer terug, zonder dat je een ook maar een noot hoeft te missen. Dat geldt ook voor gesprekken met collega’s: het open-ear ontwerp voelt natuurlijker aan tijdens een gesprek, dus je hoeft niet op pauze te drukken of je stem te verheffen om jezelf te kunnen horen. En het werkt twee kanten op: in tegenstelling tot in-ear-modellen straal je met open-ear-modellen uit dat je beschikbaar bent, zeker als je collega's misschien niet eens doorhebben dat je oordopjes draagt.

Je profiteert op elk moment van deze veelzijdigheid, of je nu door het kantoor loopt of even een luchtje gaat scheppen. De open-ear oordopjes hebben zelfs een ‘motion’-instelling, die ervoor zorgt dat je ook meeslepende audio ervaart als je in beweging bent. Een volledig opgeladen batterij gaat 7,5 uur mee en daarna heb je ook nog eens 19,5 uur in het oplaadetui, zodat je ze de hele dag kunt gebruiken. Met de Bose Ultra open oordopjes hoef je dus nooit meer op pauze te drukken.

Hoor de wereld

Met de meeste oordopjes of hoofdtelefoons moet je kiezen waar je je aandacht op richt, maar met de Bose Ultra open oordopjes hoor je alles op hetzelfde moment. Dat is ideaal voor de werkplek, of dat nu thuis is of op kantoor, waar een goede communicatie en snelle reactie het verschil kan maken tussen falen of succes.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

De voordelen van Bose Ultra Open oordopjes
Inzicht in open-ear audiotechnologie