WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Normani met Bose QuietComfort Earbuds II en Bose QuietComfort 45 Headphones

Normani is klaar voor een epische overname

Bose x Normani

Normani is klaar voor een carrièrebepalende terugkeer naar de schijnwerpers met haar langverwachte debuutalbum! We bespraken haar creatieve proces en waar een nummer aan moet voldoen om op haar eerste album te worden opgenomen.

“IK STREEF ER ALTIJD NAAR OM EEN PIONIER TE ZIJN EN VERNIEUWEND TE BLIJVEN.”

NORMANI

Normani met Bose QuietComfort Earbuds II
Normani met Bose QuietComfort 45 headphones

Het lichaam van Normani moet in beweging worden gebracht

Als geboren danseres wordt haar toewijding gedreven door haar eerste passie: beweging. De manier waarop de percussie klikt, klak en dreunt, bepaalt de manier waarop haar lichaam beweegt – en dit heeft alles te maken met de plaat die ze maakt.

Sound is Power
Normani met Bose QuietComfort Earbuds II

Hoe ziet je creatieve proces eruit?

“Het begint met een gevoel

“Het begint met een gevoel en ik ben van het begin tot het einde heel visueel ... Ik denk dat mijn belangrijkste doel is om mezelf steeds te overtreffen.”

Normani met Bose QuietComfort Earbuds II

Hoe passen hoofdtelefoons in dit proces?

“Ik moet voortdurend elke laag horen. Ik wil harmonieën horen.

Ik wil elk stukje instrumentatie horen. Het is de beste manier om naar een plaat te luisteren, vooral met noise cancelling.”

Bose QuietComfort Earbuds II

De indrukwekkende geluidshelderheid en geluidsblokkering van QuietComfort Earbuds II zorgen ervoor dat verdwalen in het ritme natuurlijk aanvoelt – precies zoals de hitmaker voor ogen heeft.

Muziek is een veilige haven geweest voor Normani en haar familie

"(Toen mijn moeder chemotherapie onderging) hielden onze gesprekken op FaceTime haar op de been. Ze wilde voortdurend weten hoe het met de opnamesessies ging. Ze is altijd heel enthousiast om mijn nieuwe nummers te horen.

En een jaar later, toen ook bij mijn vader kanker werd geconstateerd, zei hij halverwege de behandeling: ‘Het wordt tijd dat je de wereld bestormt’.”

“Muziek heeft me zo vaak gered.”
Normani met Bose QuietComfort 45 headphones

Wat wil je deze generatie meegeven?

“Toen ik jonger was, was ik heel dankbaar dat ik Janet en Ciara en Destiny’s Child had om mezelf in terug te kunnen zien. Ik voelde me vertegenwoordigd. Dus wat mij betreft is vertegenwoordiging cruciaal. En ik denk dat ik het levende bewijs ben dat iedereen zijn of haar dromen kan waarmaken, zolang ze maar gefocust blijven en vertrouwen hebben.”

Normani met Bose QuietComfort 45 headphones

Tot slot: welk advies zou je je jongere zelf geven?

“Je kunt het, je hebt genoeg aan jezelf, denk er niet te veel over na.

Het is diep maar niet zó diep. Je hebt alles wat je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken en te doen waartoe God je heeft geroepen. Je krijgt wat je toebehoort; vertrouw daarop.”

“Je hebt je eigen stem … vertrouw op jezelf.”

GERELATEERDE PRODUCTEN