ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE

PRODUCTEN VAN AMAZON ALEXA EN BOSE

Badge Alexa geïntegreerd

Alexa, hoe kun je mijn Bose-producten nog beter maken?

Nieuwe technologieën zorgen constant voor nieuwe manieren om met de wereld om ons heen te communiceren. Spraakassistenten zoals Amazon Alexa helpen je de dagelijkse dingen nog gemakkelijker te maken. Amazon Alexa is in een groot aantal producten geïntegreerd, zodat je met je stem bijvoorbeeld een hoofdtelefoon, speaker, tv, thermostaat of het licht kunt bedienen – en zelfs je auto.

Bose Smart Speaker 500 op een nachtkastje in een slaapkamer

Hoe werkt Alexa?

Op dit moment kun je Amazon Alexa gebruiken met de QC35 II, Headphones 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Portable Smart Speaker, Smart Soundbar 300, Soundbar 500 en Smart Soundbar 700. Ontdek hoe je Amazon Alexa instelt voor smartspeakers, Headphones 700, en QC35 headphones II.

Als je Alexa eenmaal hebt ingesteld, kan die je dagelijkse leven een stuk gemakkelijker en productiever maken. Zeg gewoon ‘Alexa’ om je persoonlijke spraakassistent te gebruiken. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees verder en ontdek de wereld van Bose-smartspeakers en -hoofdtelefoons met Alexa.

‘Alexa, speel pop uit de jaren negentig.’

Je muziek bedienen

Stel dat je na een lange werkdag staat te koken en wat wilt ontspannen. Terwijl je staat te roeren, snijden, hakken – of wat dan ook – zeg je gewoon: ‘Alexa, speel mijn afspeellijst voor na het werk’ en je Bose Smart Speaker 500 komt tot leven, maakt verbinding met je favoriete muziekdienst en vult de keuken met muziek.

Zo eenvoudig is het. Je stem is de ultieme afstandsbediening. Je kunt Alexa vragen om je favoriete artiest, genre, internetradiozender, podcast of playlist af te spelen. Je kunt ook het volgende nummer selecteren, het volume verhogen en meer. Muziek luisteren wordt gewoon zo gemakkelijk dat je merkt wat heel veel mensen voor je al hebben ontdekt: je luistert meer muziek dan ooit tevoren.

‘Alexa, bel mam.’

Bijkletsen met mam

Heb je even je mobiel niet bij de hand, maar wil je toch graag even met je moeder bellen? Vraag Alexa haar te bellen en je kunt gezellig bijkletsen en even wat over dat receptje vragen. Onze recentste software-update bevat een oproepfunctie waarmee je rechtstreeks via je speaker of soundbar kunt bellen met smartproducten van Bose, Amazon Echo-producten en iedereen in je lijst met contactpersonen.* Zonder telefoon. Handsfree. Geen kosten. Net als een walkietalkie, maar dan veel beter. 

En stel dat mams als eerste belt. Je kunt haar oproep ook gewoon aannemen via je speaker of soundbar. Zeg gewoon ‘Alexa, beantwoord’ om even lekker bij te kletsen.

*Hiervoor moeten beide gebruikers deze functie hebben ingesteld en verbinding met wifi hebben.

‘Alexa, heb ik vandaag een paraplu nodig?’

Klaar voor de volgende dag

We kennen het allemaal: je bent te laat voor je werk en je moet nog beslissen wat je moet aantrekken en meenemen. Dan vraag je gewoon aan je Bose-smartspeaker met Alexa: ‘Alexa, wat voor weer is het?’ Je krijgt bijna nog sneller antwoord dan dat je uit het raam kunt kijken. Wil je het actuele nieuws weten of de uitslag van de wedstrijd van gisteravond? Vraag het aan Alexa. Het zijn die alledaagse dingen waarom Alexa zo handig is.

Maar Alexa is niet alleen maar serieus. Je kunt ook veel plezier met haar hebben. Vraag haar om een mop te vertellen of speel spelletjes zoals Jeopardy. Elke ouder kan vertellen dat Alexa een reddende engel is. Ze heeft het antwoord op al die vragen die kinderen stellen. Wat is de langste rivier? Hoeveel manen heeft Saturnus? Zijn leeuwen echt katten? Waarom is de lucht blauw? Als je het niet weet, hoef je niet te doen alsof. Vraag het gewoon aan Alexa. Alexa kan ook het hele gezin helpen ontspannen na een hectische dag door een audioboek voor te lezen of een interessante podcast af te spelen. Gewoon lekker met z’n allen op de bank. Laat Alexa het werk maar doen.

‘Alexa, wat staat er voor morgen in mijn agenda?’

Precies op tijd

Wil je over 10 minuten je gerecht in de oven even controleren? Zeg gewoon: ‘Alexa, stel een timer voor 10 minuten.’ Heb je morgen een vroege vergadering? Zeg gewoon: ‘Alexa, stel een wekker in voor zes uur ’s ochtends.’ Alexa maakt eenvoudige dagelijkse taken zoals deze nog eenvoudiger. Je hoeft nooit meer een boodschappenlijstje te maken of op je mobiel of computer te kijken of je favoriete restaurant nog open is. Het klinkt misschien heel simpel, maar het zijn juist de simpele dingen die Alexa voor je doet die zoveel makkelijker maken.

Alexa is geïntegreerd in onze Bose Noise Cancelling Headphones 700, QC35 II wireless headphones en onze serie smartspeakers en smartsoundbars. De functionaliteit van Alexa wordt uitgebreid via software-updates, bijvoorbeeld met meer taalopties en meer muziekdiensten. Alexa maakt het gemakkelijker dan ooit om alles uit je Bose-producten te halen. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Bose-producten met Amazon Alexa

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken