WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

PRODUCTEN VAN AMAZON ALEXA EN BOSE

Badge Alexa geïntegreerd

Alexa, hoe kun je mijn Bose-producten nog beter maken?

Nieuwe technologieën zorgen constant voor nieuwe manieren om met de wereld om ons heen te communiceren. Spraakassistenten zoals Amazon Alexa helpen je de dagelijkse dingen nog gemakkelijker te maken. Amazon Alexa is in een groot aantal producten geïntegreerd, zodat je met je stem bijvoorbeeld een hoofdtelefoon, speaker, tv, thermostaat of het licht kunt bedienen – en zelfs je auto.

Bose Smart Speaker 500 op een nachtkastje in een slaapkamer

Hoe werkt Alexa?

Op dit moment kun je Amazon Alexa gebruiken met de QC35 II, Hoofdtelefoon 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Draagbare Smart Speaker, Smart Soundbar 300, Soundbar 500 en Smart Soundbar 700. Ontdek hoe je Amazon Alexa instelt voor smart speakers, de Hoofdtelefoon 700 en de QC35 II-hoofdtelefoon.

Als je Alexa eenmaal hebt ingesteld, kan het je dagelijkse leven een stuk gemakkelijker en productiever maken. Zeg gewoon ‘Alexa’ om je persoonlijke spraakassistent te gebruiken. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees verder en ontdek de wereld van Alexa met smart speakers en hoofdtelefoons van Bose.

‘Alexa, speel pop uit de jaren negentig.’

Je muziek bedienen

Stel dat je na een lange werkdag staat te koken en wilt ontspannen met muziek. Terwijl je staat te kokkerellen zeg je gewoon: ‘Alexa, speel mijn afspeellijst voor na het werk’ . Je Bose Smart Speaker 500 komt daardoor tot leven, maakt verbinding met je favoriete muziekdienst en vult de keuken met muziek.

Zo eenvoudig is het. Je stem is de ultieme afstandsbediening. Je kunt Alexa vragen om je favoriete artiest, genre, internetradiozender, podcast of playlist af te spelen. Je kunt ook het volgende nummer selecteren, het volume verhogen en meer. Muziek luisteren wordt zo gemakkelijk dat je merkt wat heel veel mensen voor je al hebben ontdekt: je luistert meer muziek dan ooit tevoren.

‘Alexa, bel mam.’

Bellen met mam

Heb je even je mobiel niet bij de hand, maar wil je toch graag met je moeder bellen? Vraag Alexa haar te bellen en je kunt gezellig bijkletsen en meteen wat over dat recept vragen. Onze nieuwste software-update introduceert een oproepfunctie waarmee je rechtstreeks via je speaker of soundbar kunt bellen met smart producten van Bose, Amazon Echo-producten en iedereen in je lijst met contactpersonen.* Geen telefoon nodig. Handsfree. Geen kosten. Net als een walkietalkie, maar dan veel beter. 

En stel dat je moeder als eerste belt. Dan kun je haar oproep ook gewoon aannemen via je speaker of soundbar. Zeg gewoon ‘Alexa, beantwoord’ om de stem van je moeder te horen.

*Hiervoor moeten beide gebruikers deze functie hebben ingesteld en verbinding met Wi-Fi hebben.

‘Alexa, heb ik vandaag een paraplu nodig?’

Klaar voor de volgende dag

We kennen het allemaal: je bent te laat voor je werk en je moet nog beslissen wat je aantrekt en meeneemt. Dan vraag je gewoon aan je Bose Smart Speaker met Alexa: ‘Alexa, wat voor weer is het?’ Je krijgt bijna nog sneller antwoord dan dat je uit het raam kunt kijken. Wil je het actuele nieuws weten of de uitslag van de wedstrijd van gisteravond? Vraag het aan Alexa. Het zijn die alledaagse dingen die Alexa zo handig maken.

Maar Alexa is niet alleen maar serieus. Alexa is ook heel leuk. Je kunt Alexa vragen een mop te vertellen of een spelletje te spelen zoals Jeopardy. Elke ouder kan vertellen dat Alexa een reddende engel is. Ze heeft het antwoord op alle mogelijke vragen die kinderen stellen. Wat is de langste rivier? Hoeveel manen heeft Saturnus? Zijn leeuwen echt katten? Waarom is de lucht blauw? Als je het niet weet, hoef je niet te doen alsof. Vraag het gewoon aan Alexa. Alexa kan ook het hele gezin helpen ontspannen na een hectische dag door een luisterboek voor te lezen of een interessante podcast af te spelen. Gewoon lekker met z’n allen op de bank. Laat Alexa het werk maar doen.

‘Alexa, wat staat er voor morgen in mijn agenda?’

Precies op tijd

Wil je over 10 minuten je gerecht in de oven even controleren? Zeg gewoon: ‘Alexa, stel een timer in voor 10 minuten.’ Heb je morgen een vroege vergadering? Zeg gewoon: ‘Alexa, stel een wekker in voor zes uur ’s ochtends.’ Alexa maakt dit soort dagelijkse taken nog eenvoudiger. Je hoeft nooit meer een boodschappenlijstje te maken of op je mobiel of computer te kijken of je favoriete restaurant nog open is. Het klinkt misschien simpel, maar het zijn juist de kleine dingen die Alexa voor je doet die je dag echt gemakkelijker kunnen maken.

Alexa is geïntegreerd in onze Bose Noise Cancelling 700-hoofdtelefoon, draadloze QC35 II-hoofdtelefoon en onze serie smart speakers en smart soundbars. De functionaliteit van Alexa wordt uitgebreid via software-updates, bijvoorbeeld met meer taalopties en meer muziekdiensten. Alexa maakt het gemakkelijker dan ooit om alles uit je Bose-producten te halen. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Bose-producten met Amazon Alexa

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken

Op welke manier werken Bose-producten met Alexa?

Veel Bose-producten hebben een functie waarmee gebruikers via hun Bose-apparaat toegang hebben tot de virtuele assistent van Amazon, Alexa.

Welke apparaten van Bose zijn compatibel met Alexa?

De meeste smart speakers en soundbars van Bose zijn compatibel met Alexa. Controleer de productinformatie van het betreffende product voor informatie over de compatibiliteit met Alexa.

Wat kan ik doen met Alexa op mijn Bose-apparaat?

Met Alexa kun je op je Bose-apparaat je muziek afspelen, het weer checken, herinneringen instellen en nog veel meer, en dat allemaal met je stem.

In welke talen is Alexa beschikbaar op Bose-apparaten?

Alexa is beschikbaar in verschillende talen, afhankelijk van de regio.

Kan ik Alexa gebruiken om te telefoneren via mijn Bose-apparaat?

Ja. Je kunt Alexa gebruiken om handsfree te bellen op Bose-apparaten die zijn uitgerust met spraakassistent-functionaliteit.