ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE

De juiste soundbar kiezen

Met de juiste soundbar creëer je in bijna elke omgeving een meeslepende bioscoopervaring. Deze gids helpt je de juiste soundbar te vinden.

De juiste soundbar kiezen

Streamingservices hebben home entertainment naar een nieuw niveau getild. De woonkamer is veranderd in een bioscoop, zeker met een geluidssysteem dat je midden in de actie plaatst. Een soundbar van Bose doet precies dat: slecht verstaanbare dialogen en vlak klinkende actiescènes worden omgetoverd in een overweldigende audiovisuele ervaring met zuiver geluid. Je hebt de keuze uit verschillende smartsoundbars, zodat je altijd iets vindt voor jouw specifieke homecinemasysteem – ongeacht de vereiste grootte, stijl of geluidskwaliteit. Dus pak de chips en popcorn er maar bij en zak lekker onderuit. Als je met deze gids eenmaal de juiste soundbar hebt gevonden, wil je nooit meer van de bank af.

Bose TV Speaker op een tv-standaard

Bioscoopgeluid thuis

Niets is irritanter dan een tv-serie kijken waarbij de dialogen wegvallen. Het is een donkere scène, de achtergrondmuziek zwelt aan en de gefluisterde dialoog wordt steeds lastiger om te verstaan. Het dramatische effect is verdwenen als je moet terugspoelen om te horen wat er wordt gezegd.

Als je voor eenvoud gaat, is de Bose TV Speaker een perfect instapmodel voor home entertainment. Grote strijdscènes krijgen eindelijk de gewenste impact dankzij de extra bas, en die gefluisterde, intieme scène komt nu aan met alle emotie. Je hoort nu eindelijk wat je al die tijd hebt moeten missen. Deze eendelige soundbar heeft allerlei geweldige functies, zoals een dialoogmodus, en staat garant voor glasheldere audio. En die ervaring houdt niet op als je de tv uitzet, want de Bose TV Speaker is ook een geweldige Bluetooth®-speaker.

Als je de voorkeur geeft aan een geluidssysteem met ruimte voor uitbreiding, kun je een van de twee Bose-smartsoundbars overwegen: de Bose Smart Soundbar 300 en de Bose Soundbar 700. Met allebei heb je namelijk het gevoel dat je midden in de actie zit. Elke speaker zit boordevol technologieën die je op elke plek in de ruimte een optimale geluidservaring bieden. Je zit nog meer op het puntje van je stoel bij horrorfilms en je voelt echt de bas als je uit je dak gaat met je favoriete afspeellijst.

De Bose Soundbar 700 is met name de beste soundbar voor muziek en films. De multidirectionele speakers vullen elke ruimte met het luidste en volste geluid uit een Bose-soundbar. Het geluid lijkt uit de echte wereld om je heen te komen in plaats van uit de soundbar.

Een huis vol geluid

Plan je een uitgebreid kerstfeest? Of wil je een knus filmavondje met zijn tweetjes? Weet dan dat je je entertainmentsysteem kunt transformeren met geweldige uitbreidingsopties voor de Bose Smart Soundbar 300 en Soundbar 700. Zelfs met de simpelste upgrade laat je iedereen versteld staan van de geluidservaring bij jou thuis.

Beide soundbars zijn bijvoorbeeld compatibel met basmodules en surroundspeakers die de algehele luisterervaring verder verbeteren. Voel de extra diepte wanneer je een basmodule toevoegt en het geweldige bioscoopeffect met de surround-achterspeakers.

En dat is nog niet alles. Stel, je bent een nachtbraker, maar je partner moet er de volgende ochtend vroeg uit. Dan kun je deBose Noise Cancelling Headphones 700 of QuietComfort 35 wireless headphones II ook aansluiten op je soundbar en tv kijken of games spelen zonder dat de ander er last van heeft.

Bose Smart Soundbar 300 en een televisie op een tv-meubel

De perfecte match

Als je een soundbar zoekt, wil je er een die bij je huidige entertainmentsysteem past en bij de afmetingen en inrichting van de ruimte waar die moet komen. De Bose Smart Soundbar 300 en Soundbar 700 zijn eenvoudig te installeren. De Bose Smart Soundbar 300 wordt met één optische audiokabel of een HDMI-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar) aangesloten op je tv. Verbind de soundbar met je tv, steek de stekker in het stopcontact en zet de soundbar aan. Klaar. De Soundbar 700 is voorzien van het ADAPTiQ audiokalibratiesysteem van Bose, dat ervoor zorgt dat je in elke ruimte het beste geluid krijgt. Het systeem registreert de ruimte om zich heen en past het geluid van de speaker aan op basis van de grootte van de ruimte, wat er in staat en waar jij zit.

Omdat de vorm net zo belangrijk is als de functie, moet de soundbar ook in je interieur passen. Kijk eerst naar het formaat. Als de ruimte beperkt is, wil je een meer compacte soundbar, zoals de Bose Smart Soundbar 300 of de Bose TV Speaker, die beide kleiner zijn dan de Bose Soundbar 700.

Kijk vervolgens naar het design. Als je een soundbar wilt die er net zo goed uitziet als hij klinkt, is de Bose Soundbar 700 zeker een goede keus. Met zijn bovenkant van gehard glas past hij naadloos in elk interieur.

Wat je ook kiest, de Bose Smart Soundbar 300, Bose Soundbar 700 en de Bose TV Speaker kunnen alle drie aan de muur worden bevestigd met een afzonderlijk verkrijgbare Bose-wandmontageset.

En omdat je de soundbar in de ene ruimte hebt neergezet, wil dat nog niet zeggen dat je daar ook altijd moet zitten. De Bose Smart Soundbar 300 en Soundbar 700 hebben multiroom-functionaliteit, wat betekent dat je twee of meer Bose-smartspeakers en -soundbars met elkaar kunt verbinden. Gebruik de Bose Music-app of een spraakopdracht* om in verschillende ruimtes dezelfde muziek te luisteren. Als je van de ene naar de andere ruimte gaat, volgt je muziek je dus gewoon.

Bose Soundbar 700 en een televisie op een tv-meubel

Meer dan een tv-accessoire

Soms ben je in de stemming voor een filmmarathon. En soms doe je liever wat anders dan tv kijken. De technologie in huis moet net zo dynamisch en veelzijdig zijn als de bewoners.

De Bose Soundbar 500 en 700 hebben wifi-, Bluetooth- en Apple AirPlay 2-connectiviteit, zodat je kunt streamen wat je wilt op jouw manier. Met de Bose Music-app heb je je favoriete podcasts en afspeellijsten binnen handbereik én binnen stembereik, dankzij geïntegreerde spraakassistenten* zoals de Google Assistent en Amazon Alexa. Een nummer overslaan of het volume verlagen? Of de afstandsbediening nu naast je ligt of is kwijtgeraakt onder de bank, je hebt nog steeds volledige controle dankzij de magie van spraakopdrachten. Als je Amazon Alexa gebruikt, kun je zelfs zappen op de tv met je stem. De Bose Soundbar 500 en 700 horen elke spraakopdracht dankzij speciale microfoons die zijn ontworpen om je stem op te pikken – zelfs tijdens een luidruchtig feestje. Bovendien kun je via de lichtbalk ook zien of de soundbar aan het luisteren, nadenken of praten is. Je kunt de spraakfunctionaliteit ook op elk gewenst moment uitschakelen. Tik gewoon op de uit-knop voor de microfoon.

Of je nu een populaire tv-serie aan het bingewatchen bent of familie en vrienden hebt uitgenodigd voor een filmavondje, een soundbar van Bose levert de best mogelijke geluidservaring – en entertainmentervaring in het algemeen.

*Spraakdiensten (Amazon Alexa, Google Assistent) kunnen verschillen en zijn mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken
nl