WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

DE BESTE OORDOPJES EN HOOFDTELEFOONS VOOR OP HET WERK

Hoe noise cancelling-technologie kan helpen bij de terugkeer naar kantoor

Iets wat veel mensen niet hebben gemist terwijl ze thuis zaten, is de afleiding van lawaai op kantoor, vooral omdat ze gewend zijn geraakt aan een thuiskantooromgeving die ze kunnen aanpassen aan hun eigen behoeften en voorkeuren.

Voor een terugkeer naar kantoor zijn de beste oordopjes en hoofdtelefoons nodig om de enorme toename van het omgevingsgeluid tegen te gaan: het gezoem van de afdelingskoelkast, het geluid van de koffiemachine en de gesprekken van collega’s die een praatje maken. En dat alles na een woon-werkrit vol storend getoeter van het verkeer of het gedender van het openbaar vervoer.

Noise cancelling-hoofdtelefoons en -oordopjes bieden een perfecte oplossing voor deze problemen en vergemakkelijken de terugkeer naar een kantooromgeving. De beste oordopjes voor op het werk zijn ontworpen om omgevingsgeluid te neutraliseren in plaats van het te maskeren. Ze zijn voorzien van actieve noise cancelling-technologie, zodat je een hoog productiviteitsniveau behoudt en je jezelf kunt concentreren op je werk. Ontdek waarom.

Man met QuietComfort 45 headphones op kantoor

Hoe noise cancelling-technologie werkt

Man met Bose QuietComfort earbuds

In tegenstelling tot traditionele hoofdtelefoons, hoef je bij een hoofdtelefoon met actieve noise cancelling (ANC) je muziek niet harder te zetten om omgevingsgeluid te maskeren. De hoofdtelefoon detecteert omgevingsgeluid via kleine microfoons in het oorstuk van de hoofdtelefoon en zendt een frequentie uit die tegengesteld is aan de omgevingsfrequentie. Deze frequentie neutraliseert het omgevingsgeluid in plaats van het te maskeren met ander geluid.

Er ontstaat een beschermende bubbel voor je oren en zodat je je beter kunt concentreren op je werk. Het isolatieniveau kan ook worden aangepast op sommige noise cancelling-hoofdtelefoons, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel omgevingsgeluid je hoort. Zelfs als je nergens naar luistert via je ANC-hoofdtelefoon, kan het dragen ervan je toch enige rust geven doordat een draadloze noise cancelling-hoofdtelefoon omgevingsgeluid aanzienlijk kan verminderen.

Geluid dat de Bose Noise Cancelling Headphones 700 binnenkomt en verlaat

Hogere productiviteit

Bose QuietComfort earbuds en oplaadetui op een tafel
Bose QuietComfort® Earbuds

Bose QuietComfort® Earbuds
Meer informatie

Man met Bose Noise Cancelling Headphones 700 op het werk

Velen van ons zijn gewend geraakt aan het gebrek van afleiding op kantoor terwijl we vanuit huis werkten. Gefocust en productief blijven is daarom een van de grootste uitdagingen bij de terugkeer naar kantoor. Dit wordt onderkend door de Wereldgezondheidsorganisatie, die in een rapport schreef dat ‘het duidelijk is dat wanneer een taak hoorbare signalen van welke aard dan ook omvat, geluid met een intensiteit die voldoende is om het waarnemen van deze signalen te verhinderen of te verstoren, ook de uitvoering van de taak zal belemmeren. Een nieuwe gebeurtenis, zoals het begin van een onbekend geluid, leidt ook tot afleiding en belemmert allerlei taken.’

Noise cancelling-hoofdtelefoons en -oordopjes zorgen ervoor dat je niet wordt afgeleid op kantoor. Een soepelere werkdag zonder de stress van afleidende geluiden leidt tot een hogere productiviteit en een grotere focus op de uit te voeren taak, met name voor mensen in open werkomgevingen, waar anderen de hele dag door kunnen bewegen en praten.

Man met QuietComfort 45 headphones op kantoor
Bose QuietComfort® 45 headphones

Bose QuietComfort® 45 headphones
Meer informatie

Inzet van nieuwe technologie

Sommige nieuwe technologieën en manieren van werken die tijdens de pandemie zijn ontwikkeld, keren ook terug naar kantoor en veel ervan sluiten perfect aan op noise cancelling-hoofdtelefoons. Zo is Zoom de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair videoplatform voor digitale vergaderingen en evenementen, zowel binnen als buiten het kantoor. Volgens de BBC steeg de omzet van Zoom in het laatste kwartaal van 2020 met 370% in vergelijking met dezelfde periode in het jaar daarvoor. In 2021 verwacht het bedrijf dat de omzet met meer dan 40% zal stijgen tot een totaal van $ 3,7 miljard.

Of werknemers nu Zoom, FaceTime, Google Meet of een ander audioafhankelijk communicatieplatform gebruiken, het onderhouden van een heldere en ongestoorde audioverbinding is een essentieel onderdeel van hun werk. Daarom is het belangrijk om de beste oordopjes en hoofdtelefoons met noise cancelling-technologie te gebruiken voor telefoon- en videogesprekken. Zonder de stilte van een thuiskantoor is het belangrijk om technologie zoals hoofdtelefoons met noise cancelling te gebruiken om duidelijk te kunnen communiceren met klanten, collega’s en anderen die je online spreekt.

Lawaai op een gezond niveau houden

Traditionele oordopjes of hoofdtelefoons kunnen buitengeluiden maskeren door een strakke afsluiting of door de muziek die je ermee afspeelt. Als kantoorgeluiden of andere externe geluiden echter toenemen en je concentratie verstoren, is de gebruikelijke reactie het volume te verhogen, waardoor je trommelvliezen mogelijk overbelast raken.

Een hoofdtelefoon met actieve noise cancelling en de beste oordopjes voor telefoongesprekken kunnen geluiden neutraliseren, waardoor die behoefte verdwijnt. Noise cancelling op het juiste niveau kan het verschil maken en biedt lange-termijnbescherming die je ook langer actief en productief houdt. Dit geldt met name voor mensen die al meer dan een jaar weg zijn geweest uit een traditionele kantooromgeving, omdat zij meer geluid op de werkplek ervaren dan ooit.

QuietComfort 45 headphones op een bureau
Vrouw met Bose Noise Cancelling Headphones 700 op het werk
Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Meer informatie

Minder stress en een betere gezondheid.

‘Geluid is een niet-specifieke stressfactor die het autonome zenuwstelsel en endocriene signalen activeert’, aldus een rapport uit 2018 van de Amerikaanse National Library of Medicine. Consistent hoge niveaus van omgevingsgeluid kunnen uiteindelijk leiden tot ‘niet-auditieve effecten’, waaronder chronische stress.

Veel werknemers brengen minimaal 40 uur per week op kantoor door, waardoor er elke dag een groot potentieel is om aan deze extra stress te worden blootgesteld, misschien zonder dat ze het zelfs maar beseffen. Met een noise cancelling-hoofdtelefoon kun je een deel van dat geluid afweren door een betere controle over je audio-omgeving. De vermindering van stress geeft een groot aantal voordelen over de hele linie, waaronder een hogere productiviteit en focus.

Als je na een tijd weer op kantoor bent, kan dit veel praktische voordelen opleveren, maar het is belangrijk om ook iets te doen aan de nadelen. Overweeg een actieve noise cancelling-hoofdtelefoon en -oordopjes in je kantoorleven te integreren om de overgang te vergemakkelijken en de positieve kanten van thuiswerken te combineren met die van werken op kantoor.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 en Bose QuietComfort Earbuds

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gerelateerde verhalen

Hoe een hoofdtelefoon je kan helpen productiever te zijn
Hoe een hoofdtelefoon je kan helpen productiever te zijn
Kooptips: noise cancelling-hoofdtelefoons
Kooptips: noise cancelling-hoofdtelefoons
De belangrijkste verschillen tussen geluidsblokkering, geluidsonderdrukking en geluidsmaskering
De belangrijkste verschillen tussen geluidsblokkering, geluidsonderdrukking en geluidsmaskering