Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €99.
 

MERCEDES AMG PETRONAS FORMULA ONE™ TEAM + BOSE

PIONIERS IN INNOVATIE

Het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team en Bose zijn geobsedeerd door prestaties. Ze innoveren onophoudelijk om vóór te blijven op hun terrein. Kijk hoe Lewis Hamilton, Nico Rosberg en het hele team voortdurend de grenzen van hun sport verleggen.

Voortdurend grenzen verleggen. Steeds beter worden.

Voortdurend innoveren is cruciaal om rivalen vóór te blijven in het wereldkampioenschap. Ingenieurs van Bose en MERCEDES AMG PETRONAS hebben de vrije hand om nieuwe ideeën te verkennen. Succes staat of valt immers met toewijding en het vermogen om problemen op te lossen. De teams zijn geobsedeerd door prestaties en laten zich voorstaan op de precisie van hun technologie.

Of ze nu trainen voor een offensief laat in het seizoen, zich concentreren op de aanpak van de race of op het laatste moment de wagens aanpassen – de coureurs en het team vertrouwen op hetzelfde prestatie- en innovatieniveau van Bose. Maak kennis met de mensen die dit eliteteam vormen, gemotiveerd om voortdurend de grenzen van hun sport te verleggen.

UITMUNTENDE TECHNOLOGIE

DE SILVER ARROWS

De coureur kan het niet alléén. Er is een heel team van ingenieurs nodig, die voortdurend verbeteringen aanbrengen aan de al fantastische wagen. Ze hadden op hun lauweren kunnen rusten na een zeer geslaagd 2015. Maar ze gingen terug naar de tekentafel, op zoek naar innovaties in alle aspecten. Ze zochten nieuwe ophangingsconcepten of verhoogden de bescherming van de coureur. Deze drang en passie voor uitmuntende resultaten zit in hun cultuur. Ook in 2016 heeft dit geloond, met de voortzetting van historische successen.

Wanneer de Silver Arrows 18 uur per dag in de fabriek doorbrengen, houdt muziek hen bij de les. Bose heeft dezelfde passie voor technologische innovatie en dezelfde drang om fantastische producten te ontwerpen.

Muziek voor overal – in de fabriek, thuis, onderweg.


> BEKIJK DRAADLOZE LUIDSPREKERS

KRITISCH BLIJVEN. STEEDS WEER SUCCES BOEKEN.

Lewis Hamilton

'Het is geen kwestie van geluk dat ik driemaal wereldkampioen ben geworden.' Op zijn 31-ste zit Lewis Hamilton al in de top van Formula 1™. Het begon allemaal met een passie – op zijn vijfde begon hij te racen met radiografische auto's; op zijn dertiende won hij een kartingkampioenschap; op zijn 23-ste won hij zijn eerste F1 Wereldkampioenschap.

Hoe heeft hij dat klaargespeeld? Door voortdurend vraagtekens te zetten bij wat gebruikelijk is in de sport. Hij verdiept zich in details en stelt zich elke hoek van een komende race voor. QC35 headphones helpen hem laserscherp te focussen. Hij zet ze op, raakt geconcentreerd en blijft dat. Op de dag van de races heeft hij het hele traject uitgestippeld. En dan schrijft hij geschiedenis.

FOCUS IS EEN MUST

QuietComfort 35 headphones

HET GENIALE ZIT IN DE DETAILS

Nico Rosberg


'We moeten 1,5 seconden ergens vandaan halen.' Dat is het verschil tussen winnen en verliezen in Formula 1™. Nico Rosberg weet hoe belangrijk die precisie kan zijn. Tijdens de Singapore GP met de snikhete temperatuur kunnen coureurs wel 5 kilo gewicht verliezen in één race. Om die precisie te kunnen halen, stapt Nico over van duurtraining op spieropbouw.

Voor zijn intensieve work-outs heeft hij de meest geavanceerde hoofdtelefoon nodig. SoundSport wireless headphones zitten prettig en stevig, en ze zijn op de taak berekend. Dankzij de indrukwekkende zweet- en weerbestendigheid doorstaan ze de zwaarste oefeningen.

Zijn resultaat in de Singapore GP? Hij heeft gewonnen, met een marge van 0,488 seconden.

TRAINING IS CRUCIAAL

SoundSport wireless headphones