Gratis verzending en retournering
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

ALTIJD MAAR BETER

De top bereiken is één ding. Daar blijven is heel wat anders. Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Bose zijn geobsedeerd door innovatie. Ze zijn altijd bezig om de concurrentie een stap voor te blijven. Kijk hoe Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en het hele team voortdurend de grenzen in de racesport verleggen.

Nooit stilzitten. Altijd innoveren.

Vier keer op rij kampioen gebeurt niet zomaar. Mercedes AMG-Petronas Motorsport is pas het vierde team dat dit heeft bereikt. Voor dit blijvende succes is een eliteteam van ingenieurs nodig dat nooit stopt met innoveren en op ieder detail let om iedereen een stap voor te blijven. De ingenieurs van Bose gaan voor dezelfde aanpak in het ontwikkelen en fabriceren van eersteklas luidsprekers en hoofdtelefoons. Maak kennis met de mensen van dit eliteteam, die continu proberen de grenzen van de racesport te verleggen.

DICHTER BIJ DE MUZIEK. EN HET EINDDOEL.
Lewis Hamilton

21 stops. 5 continenten. 9 maanden racen. Reizen tijdens het Formule 1-seizoen is een hele opgave. Daarom heeft Lewis altijd zijn QC35 headphones II bij zich. Deze hoofdtelefoon levert noice cancelling van wereldklasse – precies wat deze wereldkampioen nodig heeft tijdens zijn vlucht van Londen naar Melbourne en weer terug.

QuietComfort 35 wireless headphones II

379,95 €

Instelbare noise cancelling, geïntegreerde Google Assistent, accuduur tot 20 uur

 • Bluetooth
 • Accu
 • Spraakopdracht
 • Noise cancelling Ruisonderdrukking

TOT HET UITERSTE OP DE BAAN. EN DAARBUITEN.
Valtteri Bottas

De controle houden bij snelle bochten met hoge G-krachten vraagt om kracht en uithoudingsvermogen. Valtteri bereidt zich voor met de SoundSport Free headphones. De hoofdtelefoon is volledig draadloos, dus Valtteri heeft alle bewegingsvrijheid om tot het uiterste te gaan bij het fitnessen of op de baan.

LIMITED EDITION

SoundSport Free wireless headphones

199,95 €

Volledig draadloos, waterbestendig, accuduur van 5 uur

 • Bluetooth
 • Zweetbestendig
 • Accu

PURE INSPIRATIE
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Het team besteedt talloze uren aan de voorbereiding van elke race. Onze speakers en hoofdtelefoons zorgen dat ze efficiënt en gefocust blijven. Bose-innovaties, zoals het 360°-geluid van onze SoundLink Revolve+ Bluetooth® speaker, inspireren de topingenieurs en -technici die aan de allerbeste racewagens sleutelen.

299,95 €

Geluid over 360°, waterbestendig, draadloos, tot 16 uur afspeeltijd

 • Bluetooth
 • Accu
 • Waterdicht/spatwaterbestendig
 • Geluid over 360° Geluid over 360

VOLG

#TeamBose

Dit is je kans om dicht bij #TeamBose te komen. Kijk wat Lewis, Valtteri en de rest van het Mercedes-AMG Petronas Motorsport-team doen voor en na de race.