Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

PIONIERS IN INNOVATIE

Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Bose zijn geobsedeerd door prestaties. Ze innoveren onophoudelijk om koploper te blijven op hun terrein. Kijk hoe Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en het hele team voortdurend de grenzen van hun sport verleggen.

Voortdurend grenzen verleggen. Steeds beter worden.

Voortdurend innoveren is cruciaal om rivalen vóór te blijven in het wereldkampioenschap. Daarom krijgen de engineers van Bose en Mercedes-AMG Petronas Motorsport de vrijheid om nieuwe ideeën te ontwikkelen. De teams zijn geobsedeerd door prestaties en laten zich voorstaan op de precisie van hun technologie. Maak kennis met de mensen van dit eliteteam, die continu proberen de grenzen van de racesport te verleggen.

ELK SENSATIONEEL DETAIL
Lewis Hamilton

Lewis leeft voor de sensatie van het circuit. Maar ook buiten de baan zoekt hij graag de grenzen op. Daarom vertrouwt hij zijn entertainment toe aan de SoundTouch® 300 soundbar. Want daarmee gaat geen enkel sensationeel detail verloren.

ESSENTIEEL VOOR ENTERTAINMENT
SoundTouch® 300 soundbar

BLIJF GEFOCUST. GA ERVOOR.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas zit in het middelpunt van de F1-wereld. Dankzij zijn wereldberoemde teamgenoot en succesvolle racewagen staat hij nu zelf ook in de spotlights. Hij laat zich niet afleiden door alle druk en verwachtingen, want zijn QC35 headphones houden hem gefocust.

FOCUS IS EEN MUST
QuietComfort 35 headphones

UITMUNTENDE TECHNOLOGIE
De Silver Arrows

Wanneer de Silver Arrows de hele dag in de fabriek doorbrengen, houdt muziek hen bij de les. Deze passie voor muziek vind je ook terug in de innovaties van Bose, die op hun beurt 's werelds beste engineers inspireren.

FOCUS IS EEN MUST
Draadloze speakers

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

VAN DICHTBIJ

DEEL MET ONS

#TeamBose

Dit is de plek waar coureurs en fans bij elkaar komen. Wij posten foto's van coureurs tijdens racedagen en hun reizen rond de wereld. Tag je eigen foto's van F1-racedagen met #TeamBose en misschien zie je ze hier wel terug.