Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45
Wandelende man

Onze benadering

Duurzaamheid maakt deel uit van de essentie en waarden van Bose, die de basis vormen van ons streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan integriteit en respect. Ons doel is duurzaamheid ondernemingsbreed toe te passen bij alle activiteiten, zodat het onze manier van denken en zakendoen doordringt.

Het duurzaamheidsprogramma van Bose heeft betrekking op de sociale, economische en ecologische verantwoordelijkheden van ons bedrijf. Onze ambitie is maatschappelijk verantwoord te ondernemen en milieubewustheid in alle facetten van onze activiteiten te implementeren. Zodoende hebben we een wereldwijde, meerjarige duurzaamheidsstrategie ontwikkeld die onze klanten meerwaarde biedt door innovatie van onze producten te stimuleren, onze medewerkers helpt hun volledige potentieel te benutten en op een zinvolle manieren iets probeert terug te geven aan de gemeenschap.

In 2021 hebben we onze materialiteitsbeoordeling bijgewerkt, zodat we ons op de belangrijkste onderwerpen kunnen richten. De resultaten van deze beoordeling bepalen onze strategie en doelen voor de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat onze acties ons bedrijf vooruithelpen en dat ze aansluiten op de wensen en waarden van onze stakeholders.