WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Stedelijke gebouwen en verkeer

Onze benadering

Duurzaamheid maakt deel uit van de essentie en waarden van Bose en draagt bij aan ons streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan integriteit en respect. Het is ons doel om duurzaamheid bedrijfsbreed toe te passen bij alle activiteiten, zodat het onze manier van denken en zakendoen doordringt.

Het duurzaamheidsprogramma van Bose heeft betrekking op de sociale, ecologische en bestuurlijke verantwoordelijkheden van ons bedrijf. Het is onze ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en milieubewustheid te implementeren in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Zodoende hebben we een meerjarige duurzaamheidsstrategie ontwikkeld die waarde creëert voor onze klanten door middel van productinnovatie, onze medewerkers helpt hun volledige potentieel te benutten, en een zinvolle bijdrage levert aan de gemeenschap.

Bij Bose zijn we altijd op zoek naar manieren om innovatie toe te passen op onze producten en ons bedrijf. Nu onze wereld hard op weg is naar een duurzame toekomst, zijn we op zoek naar manieren waarop we kunnen bijdragen aan deze verschuiving. We onderzoeken niet alleen hoe we ESG-principes in onze producten kunnen omarmen, maar ook hoe we vooruitgang kunnen boeken binnen onze toeleveringsketen. Door ons gebruik van koolstofarme materialen te vergroten en mogelijkheden te verkennen om onze verpakkingen opnieuw vorm te geven, proberen we onze producten duurzamer te maken en tegelijkertijd belangrijke stappen te zetten om de klimaatverandering tegen te gaan.

Na een gedetailleerde materialiteitsbeoordeling te hebben uitgevoerd, hebben we een programma en stappenplan voor productcirculariteit ontwikkeld dat gericht is op verschillende belangrijke gebieden: gerecycled materiaal, duurzame verpakking, repareerbaarheid van producten, afvalvermindering en vermindering van energieverbruik. Samen hebben deze stappenplanactiviteiten invloed op alle stadia van de productlevenscyclus.