Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Waarden

Uitgangspunten

Dit zijn de altijd geldende uitgangspunten die ons elke dag helpen bij grote en kleine beslissingen.

Innovatie en technologie
die de klant aantoonbare voordelen bieden.

Teamwork en samenwerking
als inspiratie voor onze beste mensen om te blijven en anderen om bij ons te komen.

Groei
om meer consumenten van de voordelen van onze technologie te laten profiteren en om kansen te creëren voor onze werknemers.

Financiële gezondheid
van het bedrijf, zodat we zelf onderzoek, innovatie en groei op de lange termijn kunnen financieren.

Essentie en waarden

Dit zijn de kwaliteiten waarvan elke werknemer weet dat ze van hem worden verwacht, alsook de kwaliteiten waarop de Bose-cultuur is gebaseerd.

Bij Bose hebben we een passie voor innovatie. We passen uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en inventiviteit toe om nieuwe concepten en nieuwe producten te ontwikkelen. We creëren ervaringen die verhelderend, uniek en aangenaam zijn. We willen een omgeving creëren die ons uitdaagt uitmuntende prestaties te leveren en het beste uit onszelf te halen.

INTEGRITEIT

We handelen met integriteit.
We moeten de hoogste normen in bedrijfsethiek hanteren bij onze interacties met klanten, leveranciers en elkaar. We moeten de steun en het vertrouwen van anderen winnen en onze reputatie opbouwen door individuele integriteit en respect. Werknemers van Bose worden geacht open en eerlijk te zijn in alle bedrijfszaken en te handelen in overeenstemming met de waarden die wij als bedrijf delen.

PERFECTIE

We streven naar perfectie in alles wat we doen.
Perfectie is onze manier van leven. Het heeft altijd een wezenlijk deel uitgemaakt van ons bedrijf. Onze producten, mensen, praktijken en leiding moeten dit uitdragen. We moeten onszelf en elkaar voortdurend uitdagen om beter te worden.

INNOVATIE

Wij moedigen innovatie aan in alle aspecten van ons werk.
Onderzoek, innovatie en inventiviteit vormen de essentie van ons bedrijf. We hebben ons succes te danken aan onze zoektocht naar nieuwe methoden en ideeën buiten de vaste kaders. Innovatie moet doorgevoerd worden in het gehele bedrijf, in elk aspect van ons werk. We moeten een omgeving stimuleren waarin individuen worden aangemoedigd creatief te zijn en hun vaardigheden te ontwikkelen, en waarin zij de kans krijgen om hun ideeën na te streven.

PASSIE

We hebben passie voor wat we doen en waar Bose voor staat.
Door onze passie en ons enthousiasme voor wat we doen, kunnen we de hoge niveaus voor prestaties en innovatie bereiken die wij voor onszelf hebben bepaald. Wij geloven dat mensen die gefocust en intern gemotiveerd zijn en die energie krijgen van wat zij doen, hun enthousiasme kunnen overbrengen op anderen. Wij hebben veel baat bij mensen die achter hun ideeën staan en bij leiders die ons inspireren om meer te bereiken.

RESPECT

Wij behandelen anderen met respect.
Wederzijds respect en vertrouwen vormen de basis voor effectieve werkrelaties. We weten dat samenwerking met elkaar en tussen groepen van essentieel belang is voor ons succes. Dit betekent dat elk van ons open moet communiceren, moet openstaan voor verschillende meningen en anderen eerlijk en respectvol moet behandelen.

WAARDE

Samen creëren we waarde voor onze klanten.
Door nauwe samenwerking met onze collega's zorgen wij samen voor meerwaarde voor de klant. Wij denken vanuit de klant: we proberen altijd inzicht te krijgen in de behoeften van de klant en we leveren producten en diensten van duurzame kwaliteit, die op allerlei manieren voldoen aan de wensen van de klant.