ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE

Geluid heeft kracht.

Onze leidende principes

Dit zijn de altijd geldende uitgangspunten die ons elke dag helpen bij grote en kleine beslissingen.

Groeipictogram

Groei

om meer consumenten te laten profiteren van de voordelen van onze technologie en om kansen te creëren voor onze werknemers.

Teampictogram

Teamwork en samenwerking

als inspiratie voor onze beste mensen om te blijven en anderen om bij ons te komen.

Personenpictogram

Financiële gezondheid

van het bedrijf, zodat we op de lange termijn zelf onderzoek, innovatie en groei kunnen financieren.

Voordelenpictogram

Innovatie en technologie

die de klant aantoonbare voordelen bieden.

Essentie en waarden

Hoe onze zoektocht naar beter geluid ons bij Bose verenigt

Dit zijn de kwaliteiten waarvan elke werknemer weet dat ze van hem worden verwacht, alsook de kwaliteiten waarop de Bose-cultuur is gebaseerd.

Bij Bose hebben we een passie voor innovatie. We passen uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en inventiviteit toe om nieuwe concepten en nieuwe producten te ontwikkelen. We creëren ervaringen die verhelderend, uniek en aangenaam zijn. We willen een omgeving creëren die ons uitdaagt uitmuntende prestaties te leveren en het beste uit onszelf te halen.

Wij zijn integer in zakendoen.

We moeten de hoogste normen in bedrijfsethiek hanteren bij onze interacties met klanten, leveranciers en elkaar. We moeten de steun en het vertrouwen van anderen winnen en onze reputatie opbouwen door individuele integriteit en respect. Werknemers van Bose worden geacht open en eerlijk te zijn in alle bedrijfszaken en te handelen in overeenstemming met de waarden die wij als bedrijf delen.

We streven naar perfectie in alles wat we doen.

Perfectie is onze manier van leven. Het heeft altijd een wezenlijk deel uitgemaakt van ons bedrijf. Onze producten, mensen, praktijken en leiding moeten dit uitdragen. We moeten onszelf en elkaar voortdurend uitdagen om beter te worden.

Wij moedigen innovatie aan in alle aspecten van ons werk.

Onderzoek, innovatie en inventiviteit vormen de essentie van ons bedrijf. We hebben ons succes te danken aan onze zoektocht naar nieuwe methoden en ideeën buiten de vaste kaders. Innovatie moet doorgevoerd worden in het gehele bedrijf, in elk aspect van ons werk. We moeten een omgeving stimuleren waarin individuen worden aangemoedigd creatief te zijn en hun vaardigheden te ontwikkelen, en waarin zij de kans krijgen om hun ideeën na te streven.

Wij hebben passie voor wat we doen en voor dat waar Bose voor staat.

Door onze passie en ons enthousiasme voor wat we doen, kunnen we de hoge niveaus voor prestaties en innovatie bereiken die wij voor onszelf hebben bepaald. Wij geloven dat mensen die gefocust en intern gemotiveerd zijn en die energie krijgen van wat zij doen, hun enthousiasme kunnen overbrengen op anderen. Wij hebben veel baat bij mensen die achter hun ideeën staan en bij leiders die ons inspireren om meer te bereiken.

Wij behandelen anderen met respect.

Wederzijds respect en vertrouwen vormen de basis voor effectieve werkrelaties. We weten dat samenwerking met elkaar en tussen groepen van essentieel belang is voor ons succes. Dit betekent dat elk van ons open moet communiceren, moet openstaan voor verschillende meningen en anderen eerlijk en respectvol moet behandelen.

Samen creëren we waarde voor onze klanten.

Door nauwe samenwerking met onze collega’s zorgen wij samen voor meerwaarde voor de klant. Wij denken vanuit de klant: we proberen altijd inzicht te krijgen in de behoeften van de klant en we leveren producten en diensten van duurzame kwaliteit, die op allerlei manieren voldoen aan de wensen van de klant.