WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Sound is Power

Onze leidende principes

Dit zijn de tijdloze uitgangspunten die ons elke dag helpen bij het nemen van grote en kleine beslissingen.

Groeipictogram

Groei

om meer consumenten te laten profiteren van de voordelen van onze technologie en om kansen te creëren voor onze werknemers.

Teampictogram

Teamwork en samenwerking

als inspiratie voor onze beste mensen om te blijven en anderen om ons te komen versterken.

Mensenpictogram

Financiële gezondheid

van het bedrijf, zodat we ook op de lange termijn zelf onderzoek, innovatie en groei kunnen financieren.

Arbeidsvoorwaardenpictogram

Innovatie en technologie

die de klant aantoonbare voordelen bieden.

Essentie en waarden

Hoe onze zoektocht naar beter geluid ons bij Bose verenigt

Dit zijn de kwaliteiten waarvan elke werknemer weet dat ze van hem of haar worden verwacht, evenals de kwaliteiten waarop de Bose-cultuur is gebaseerd.

Bij Bose hebben we een passie voor innovatie. We passen uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en inventiviteit toe om nieuwe concepten en producten te ontwikkelen. We creëren klantenervaringen die verhelderend, uniek en aangenaam zijn. We willen een omgeving creëren die ons uitdaagt uitmuntende prestaties te leveren en het beste uit onszelf te halen.

We handelen met integriteit.

We moeten de hoogste normen op het gebied van bedrijfsethiek hanteren bij onze interacties met klanten, leveranciers en elkaar. We moeten de steun en het vertrouwen van anderen winnen en onze reputatie opbouwen via individuele integriteit en respect. Werknemers van Bose worden geacht open en eerlijk te zijn in alle bedrijfszaken en te handelen in overeenstemming met de waarden die wij als bedrijf delen.

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Uitmuntendheid is onze manier van leven. Het heeft altijd een wezenlijk deel uitgemaakt van ons bedrijf. We verwachten dat onze producten, mensen, werkwijzen en leiders hier een voorbeeld van zijn. We moeten onszelf en elkaar voortdurend uitdagen om beter te worden.

We moedigen innovatie aan in alle aspecten van ons werk.

Onderzoek, innovatie en inventiviteit vormen de essentie van ons bedrijf. We hebben ons succes te danken aan onze zoektocht naar nieuwe methoden en ideeën buiten de vaste kaders. Innovatie moet doorgevoerd worden in het gehele bedrijf, in elk aspect van ons werk. We moeten een omgeving stimuleren waarin individuen worden aangemoedigd creatief te zijn en hun vaardigheden te ontwikkelen, en waarin zij de kans krijgen om hun ideeën na te streven. Het hoge woord is eruit: we kondigen met trots aan dat we door Fast Company erkend zijn als een van de ‘Most Innovative Companies’ van 2024.

We hebben passie voor wat we doen en voor dat waar Bose voor staat.

Dankzij onze passie en ons enthousiasme voor wat we doen, kunnen we de hoge normen voor prestaties en innovatie bereiken die we onszelf hebben gesteld. We geloven dat mensen die gefocust en intrinsiek gemotiveerd zijn en die energie krijgen van wat ze doen, hun enthousiasme overbrengen op anderen. We hebben veel baat bij mensen die achter hun ideeën staan en bij leiders die ons inspireren om nog meer te bereiken.

We behandelen anderen met respect.

Wederzijds respect en vertrouwen vormen de basis voor effectieve werkrelaties. We weten dat samenwerking met elkaar en tussen groepen van essentieel belang is voor ons succes. Dit betekent dat elk van ons open moet communiceren, moet openstaan voor verschillende meningen en anderen eerlijk en respectvol moet behandelen.

Samen creëren we waarde voor onze klanten.

Door nauwe samenwerking met onze collega’s zorgen we samen voor meerwaarde voor de klant. We denken vanuit de klant: we proberen altijd inzicht te krijgen in de behoeften van de klant en we creëren producten en diensten van duurzame kwaliteit die hen op onverwachte manieren genoegen doen.