WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

Innovaties/prestaties

Beter geluid is nog maar het begin. Wij zijn bevlogen ingenieurs, ontwikkelaars, onderzoekers, verkopers, marketeers en... dromers. We hebben allemaal hetzelfde doel: unieke producten en ervaringen creëren voor onze klanten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Onze missie is simpel: betere oplossingen bedenken, betere producten ontwikkelen en mensen laten genieten van de dingen waar ze van houden. Alles wat we doen ondersteunt deze missie en zorgt dat we verder vooruit komen. Dit begon toen dr. Bose het bedrijf in 1964 oprichtte, en onze gepassioneerde werknemers wereldwijd zetten deze missie ook nu voort.

Hoewel ons bedrijf op wetenschappelijk onderzoek is gebouwd, wordt onze visie gestuurd door menselijke ervaringen: welke invloed beter geluid op ons heeft, hoe fijn het is als producten precies doen wat je wilt en waarom een betrouwbare klantenservice niet zomaar een leuke bijkomstigheid is, maar een belofte waar we ons aan houden.

Werknemer aan werkbank

Maar ons belangrijkste principe is misschien wel dat we innovatie niet als een bestemming zien, maar als een reis waarvoor we steeds weer nieuwe ideeën van nieuwe reisgenoten nodig hebben. Daarom nodigen we allerlei makers, uitvinders, dromers en talenten uit om hun grootse ideeën, hun passie en hun enthousiasme met Bose te delen. Kijk hoe jij deel kunt uitmaken van onze innovaties.

"Laat altijd je verbeelding spreken. Droom altijd van dingen die beter zijn en bedenk manieren om deze dingen te bereiken." Dr. Amar Bose

Bij Bose dromen we graag en streven we steeds naar iets beters. Dat is wie wij zijn. En wie we altijd zullen zijn. Volledig toegewijd aan het creëren van betere producten door onderzoek.

Man kijkt Bose-hdtv

1929: Geboorte van Amar Gopal Bose
Geboren in Philadelphia in Pennsylvania uit een Bengaalse vader (Noni Gopal Bose) en een in de VS geboren moeder met Engelse en Duitse voorouders (Charlotte).

De jaren 30: Ontwikkeling van een verfijnd gevoel voor geluid
Vele jaren lang kreeg de jonge Amar Bose vioollessen (met enige tegenzin, zoals zo veel kinderen), en ontwikkelde daarbij een verfijnd gevoel voor geluid en een levenslange waardering voor klassieke muziek.

De jaren 40: Van startup tot de grootste reparatiewerkplaats in de stad voor radio's
Amar Bose was nog maar een tiener toen hij in de kelder van zijn ouderlijk huis defecte radio's repareerde om zijn familie te ondersteunen nadat het importbedrijf van zijn vader tijdens de Tweede Wereldoorlog in elkaar was gestort.

1947: De droom van een vader – toegelaten tot MIT
Door zijn toelating tot de meest prestigieuze technische universiteit maakt Amar Bose de droom van zijn vader waar, en vervult hij ook zijn eigen wens om elektronica te leren ontwerpen, niet alleen te repareren.

1948: Tijdelijk op achterstand op MIT
Amar Bose merkt dat hij veel minder goed is voorbereid op het MIT dan zijn medestudenten. Om zich volledig aan zijn studie te kunnen wijden, beperkt hij zijn vrije tijd (en ook het luisteren naar muziek) tot slechts een paar uur per week. Aan het eind van het jaar krijgt hij een beurs toegekend en studeert hij daarna verder voor een bachelor- en mastergraad in elektrotechniek.

1953: Versterkt het legendarische onderzoekslaboratorium voor elektronica [RLE] van MIT
Amar Bose werkt in het RLE aan statistische communicatietheorie, samen met drie professors die zijn levenslange mentors worden: Jerome Wiesner, Yuk Wing Lee en Norbert Wiener.

1956: Amar wordt Dr. Bose
Amar Bose haalt zijn doctoraat in elektrotechniek met een baanbrekend wiskundig proefschrift, ‘A theory of nonlinear systems’, gebaseerd op materiaal dat oorspronkelijk was opgesteld door de vermaarde wiskundige Dr. Norbert Wiener.

1956: De passie voor beter geluid begint
Dr. Bose viert het behalen van zijn doctoraat door een nieuwe hifi-installatie te kopen. Hoewel hij het systeem koos op basis van zijn analyse van de specificaties, viel de geluidskwaliteit van het winnende ontwerp hem tegen. Hij was nieuwsgierig naar de oorzaak van deze afwijking. Dit zette hem ertoe om op het MIT in zijn vrije tijd akoestiek te bestuderen en hiernaar onderzoek te doen.

1957: De onwillige docent
Dr. Bose wordt aangenomen om op de faculteit van het MIT ‘Introduction to network theory’ te doceren. Hoewel zijn voorkeur uitgaat naar research, besluit hij een zo goed mogelijke docent te worden. Tegelijkertijd brengt hij een revolutie teweeg in wat de grootste bacheloropleiding van de school wordt.

1964: Oprichting van Bose Corporation
Dr. Bose richt zijn eigen bedrijf op in plaats van te zoeken naar een gevestigd bedrijf om zijn luidsprekerpatenten in licentie te geven. Overdag ontwikkelen hij en zijn twee werknemers spanningsregelende systemen voor het leger en andere overheidsinstanties. 's Nachts houden zij zich bezig met akoestiek en luidsprekerontwerp.

1966: Eerste consumentenproduct: 2201 speaker
Het bedrijf introduceert zijn eerste luidspreker. Hoewel het product technologisch vele stappen verdergaat dan conventionele luidsprekers, maakt de hoge prijs, plus de naïviteit van het bedrijf ten aanzien van zaken als marketing en sales, het product enigszins onaantrekkelijk voor consumenten. De verkopen vallen daarom tegen. De les die hieruit wordt getrokken: producten moeten zowel praktisch als innovatief zijn.

1968: Revolutionaire 901 speaker verandert de manier waarop mensen naar muziek luisteren
Het baanbrekende luidsprekersysteem dat is gebaseerd op uitvoerig onderzoek naar luidsprekerontwerp en psycho-akoestiek krijgt direct grote lof toegezwaaid omdat het in staat is de essentie en emotionele impact van een liveconcert heel dicht te benaderen. Een nieuwe focus op uitleg en demonstratie in de winkel draagt ertoe bij dat de 901 speaker een groot commercieel succes wordt.

1972: Begin van een wereldwijde verovering
Via een relatie met een audiowinkel in Bad Homburg in Duitsland worden Bose-producten voor het eerst buiten de VS verkocht.

1972: Een droom komt uit
In de begindagen van het bedrijf had Dr. Bose de wens geuit om op een dag het hoofdkwartier van zijn bedrijf te verplaatsen van de kantoren in Natick naar The Mountain, een prominente locatie in Framingham in Massachusetts. Hoewel het in die tijd een grote financiële investering betekende voor een bedrijf van die grootte, wordt zijn vasthoudendheid om dit doel te bereiken eindelijk beloond.

1972: Professionele productendivisie ziet het levenslicht
Het bedrijf merkt dat professionele musici de Bose 901 speakers gebruiken als PA-luidsprekers en controleluidsprekers, en ontwikkelt daarop de Bose 800, die de geluidskwaliteit maximaliseert met het gebruik van een equalizer en acht 4,5 inch drivers. Er is een nieuwe divisie geboren die in de jaren die volgen een aantal belangrijke technologische vernieuwingen zal doorvoeren.

1975: 's Werelds best verkopende luidspreker geïntroduceerd
Bose maakt levensecht geluid mogelijk in luidsprekers die op de boekenplank passen. De Bose 301 Direct/Reflecting speaker wordt jarenlang de best verkopende luidspreker dankzij de kwaliteit en betaalbaarheid.

1978: De zoektocht naar noise cancelling-technologie begint
Aan boord van een trans-Atlantische vlucht van Swiss Air is Dr. Bose teleurgesteld over hoe het geluid dat wordt geproduceerd door de toen nieuwe elektronische hoofdtelefoon wordt gestoord door het lawaai van het vliegtuig. Tegen de tijd dat het vliegtuig uren later landt, heeft hij de wiskundige principes voor ruisonderdrukking bedacht.

1982: Eerste hoogwaardige geluidssysteem wordt geïntroduceerd in een Cadillac Seville
Bose introduceert een geheel nieuwe geluidscategorie, en wordt het eerste bedrijf dat geluidssystemen levert die in de fabriek zijn geïnstalleerd en specifiek zijn aangepast aan de akoestiek van een specifiek voertuigmodel.

1984: Baanbrekend kamervullend hifigeluid uit een compact tafelmodelsysteem
Een decennium van Bose-onderzoek resulteert in gepatenteerde akoestische waveguidetechnologie die de prestaties van een groot meerdelig systeem comprimeert in een compact all-in-one systeem. Het Acoustic Wave music system wordt geïntroduceerd en krijgt onmiddellijk veel lof.

1986: Prototype van een noise cancelling-hoofdtelefoon maakt een historische vlucht
Hoewel de headsets met actieve ruisonderdrukking van Bose nog steeds in ontwikkeling zijn, levert het bedrijf twee prototypes om het gehoor te beschermen van piloten Dick Rutan en Jeana Yeager op hun recordbrekende non-stop Voyager-vlucht rond de wereld.

1987: Stereo thuis krijgt een nieuwe betekenis dankzij Acoustimass 5
Door nieuw gepatenteerde Bose-technologieën kunnen kleine cube-luidsprekers nu geluid van concertkwaliteit leveren, terwijl de basmodule, die diep laag produceert, uit het zicht kan worden geplaatst. Binnen enkele jaren worden Acoustimass-systemen een nieuwe standaard in hifi thuis en domineren deze de opkomende home-cinemamarkt.

1987: Uitvinders van het jaar
Dr. Bose en dr. William R. Short winnen de prijs ‘Intellectual Property Owners Education Foundation’s Inventor of the Year’ voor het waveguideluidsprekersysteem.

1988: Eerste officiële leverancier ooit van geluidssystemen voor Olympische Spelen
Bose wordt het eerste bedrijf dat wordt gecontracteerd om geluidssystemen te leveren voor elk evenement tijdens de Olympische winterspelen in Calgary, Canada.

1989: Eerste commerciële Acoustic Noise Cancelling headset
Bose zorgt voor een revolutie in de vliegtuigindustrie door een headset voor piloten te introduceren die effectieve ruisonderdrukking en communicatie plus comfort levert.

1990: Een nieuwe standaard in home audio
Bose Lifestyle systems tillen de prestatie en eenvoud van home audio naar een hoger niveau, zodat grote luidsprekers en rekken vol componenten overbodig zijn.

1991: Onderzoek naar koude fusie
Bose voert met een team fysici, chemici en materiaalwetenschappers gedurende een aantal jaren experimenten uit in een poging koude fusie te bewijzen of weerleggen. Het onderzoek brengt een fout in het originele onderzoek aan het licht en geeft rekenschap van het foutief gerapporteerde effect van overtollige energie in de theorie van koude fusie.

1993: Bose Wave geeft nieuwe betekenis aan radio
De akoestische waveguideluidsprekertechnologie van Bose wordt opnieuw geïntroduceerd in een muzieksysteem dat op een kleine tafel past. Deze technologie herdefinieert het concept van een radio door rijk, diep geluid te produceren dat niet eerder te horen was uit een apparaat van dat formaat. Met een prijs van $ 349 kost hij bijna tien keer zoveel als een gewone klokradio, maar de Wave radio wordt een bijzonder geliefd product en een commercieel succes.

1993: Eerste Bose Store
Bose opent zijn eerste winkel in Kittery in Maine.

1994: Een doorbraak in geluidsvoorspelling
Bose kondigt een nieuwe technologie en tool aan waarmee akoestische ingenieurs en hun klanten het geluid kunnen horen dat een luisteraar in een bepaalde stoel op een bepaalde locatie zou ervaren – nog voordat het gebouw is gebouwd of geluidsapparatuur is geïnstalleerd. In de jaren die volgen wordt de Auditioner audio demonstrator gebruikt voor duizenden projecten overal ter wereld, waaronder geluidssystemen in de Sixtijnse Kapel, de St. Pieterskerk in Rome, de Grote Moskee in Mekka, en tijdens de Olympische Spelen en WK-wedstrijden.

1997: Bose Nd woofer voor het eerst gebruikt in auto’s
Deze baanbrekende Bose-technologie, die krachtig geluid levert en minder ruimte in beslag neemt dan een gewone woofer, wordt geïntroduceerd in de Chevrolet Corvette.

1998: Aviation Headsets worden kleiner, lichter en beter
De nieuwe Headset X met innovatieve TriPort-technologie verbetert het comfort van de piloot terwijl een ruisonderdrukkingsniveau wordt geboden dat vergelijkbaar is met de grotere, zwaardere Bose-modellen uit de eerste categorie actieve onderdrukking van omgevingsgeluid. De Headset X blijft de categorie domineren en Bose komt bij enquêtes van het tijdschrift Professional Pilot negen jaar onafgebroken uit de bus als de nummer 1 onder de headsetfabrikanten.

1998: Eerste internationale Bose Store
Eerste internationale Store opent in New Delhi. In de loop der tijd zal Bose op vier continenten honderden eigen winkels runnen.

1998: AudioPilot-technologie tilt luisteren in een voertuig naar een hoger niveau
Deze revolutionaire ruiscompensatiecircuit-technologie, die het muzieksignaal monitort en bijstelt op basis van de voertuigsnelheid en het omgevingsgeluid, wordt geïntroduceerd in de Cadillac Seville STS.

2000: Baanbrekende Bose-technologie verandert de manier waarop mensen vliegen
De QuietComfort headphones, die voortbouwen op het succes van de Acoustic Noise Cancelling-headsettechnologie, veranderen het leven van vliegtuigpassagiers voorgoed door het omgevingsgeluid aan boord drastisch te verminderen en entertainment te leveren met een betere geluidskwaliteit dan ooit.

2001: De geliefde en vermaarde MIT-professor gaat met pensioen
Dr. Bose was behalve CEO van zijn bedrijf ook 45 jaar lang professor aan het MIT. De lessen van dr. Bose werden beschouwd als de meest uitdagende van het instituut en waren immens populair. Studenten en de faculteit hebben hem meerdere malen bekroond om zijn educatieve kwaliteiten.

2003: Een geheel nieuwe manier om livemuziek te versterken
Door conventionele PA, vloerluidsprekers en backline-versterkers te vervangen, zorgt het Bose L1 system voor een doorbraak in de versterking van livemuziek. Het vertrouwt op de ongewone eigenschappen van een speciale luidspreker (2 meter lang en slechts 12 cm breed) die achter elke afzonderlijke muzikant wordt geplaatst.

2004: Nieuwe Bose-divisie: ElectroForce Linear Motion systems
Bose past zijn technologie van lineaire-bewegingsactuators toe op een nieuw gebied en begint een nieuw bedrijf via de Bose ElectroForce Systems Group, een toonaangevende leverancier van instrumenten voor het testen van materialen en simuleren van duurzaamheid die wereldwijd worden geleverd aan onderzoeksinstituten, universiteiten, bedrijven die medische apparaten maken en technische ondernemingen.

2004: Geheim, decennialang onderzoeksproject dat geen betrekking heeft op audio
Bose deelt de resultaten van een geheim project met de pers en de auto-industrie: een revolutionaire ophangingstechnologie voor auto's die gebruikmaakt van elektromagnetische actuators in plaats van veren of hydraulica, voor een rit die soepeler is dan met een luxe auto en een betere hanteerbaarheid dan een sportauto biedt.

2004: Geluid voor iPod
Het SoundDock digital music system wordt snel de geluidsstandaard voor iPod-compatibele luidsprekersystemen, waarmee iPod-gebruikers muziek kunnen beluisteren zonder te worden belemmerd door oortjes en hun muziek met anderen kunnen delen.

2008: Toetreding tot de Hall of Fame
Dr. Bose treedt toe tot de National Inventors Hall of Fame in Akron, Ohio, voor zijn prestaties op het gebied van audiotechnologie die 'in grote mate de kwaliteit van hoe wij leven hebben beïnvloed'.

2008: International Design Team of the Year
Bose ontvangt de prestigieuze Red Dot International Design Team of the Year-prijs voor doorlopende innovaties en prestaties op ontwerpgebied.

2009: Nieuwe standaard voor noise cancelling hoofdtelefoons
Bose, al marktleider op het gebied van noise cancelling hoofdtelefoons, introduceert de QuietComfort 15 headphones, een grote stap vooruit in noise cancelling-technologie. Het product wordt snel de gouden standaard voor mensen die veel vliegen en wordt een groot commercieel succes.

2009: Eerste Energy Efficient series sound system
De Chevrolet Volt wordt de eerste auto met deze technologie, die hoogwaardige akoestische prestaties levert maar 50% minder energie verbruikt dan conventionele systemen.

2010: Nieuwe technologie beschermt vrachtwagenchauffeurs die lang onderweg zijn tegen schadelijke wegtrillingen
Het Bose Ride system, dat gebruikmaakt van de Bose seat suspension-technologie, vervangt de conventionele vrachtwagenstoelen met luchtvering en biedt vrachtwagenchauffeurs die lange afstanden afleggen een ongekend niveau van bescherming tegen schadelijke wegtrillingen.

2010: Meer comfort voor piloten tijdens vluchten: A20 Aviation Headset
Bose introduceert zijn meest geavanceerde headset voor de vliegtuigindustrie ooit, met een betere ruisonderdrukking, verbeterd comfort en Bluetooth®-connectiviteit voor GPS en mobiele telefoons.

2010: Home cinema wordt vereenvoudigd en verbeterd
Bose introduceert het VideoWave entertainment system, een hdtv die home-cinemageluid levert uit een audiosysteem met 16 luidsprekers dat volledig achter het scherm is geïntegreerd, en combineert dit met een nieuw type afstandsbediening die het geheel veel minder complex maakt.

2010: Voertuiglawaai onder controle door Active Sound Management-technologie (ASM)
Aan de hand van 30 jaar Bose-onderzoek naar akoestiek en ruisonderdrukking wordt deze nieuwe technologie geïntroduceerd in de Cadillac Escalade en Infiniti M. Met deze technologie kunnen autofabrikanten het lawaai in de auto effectiever onder controle brengen zonder in te leveren op de gewenste geluidskwaliteiten van het voertuig.

2011: Een nieuwe standaard voor mobiel geluid
De SoundLink wireless mobile speaker maakt draadloos verbinding met een smartphone of ander apparaat met Bluetooth, zodat muziek vrijwel overal hardop kan worden gedeeld. Deze speaker biedt een ongekende combinatie van prestatie, mobiliteit en duurzaamheid.

2011: Gift van dr. Bose aan MIT
Dr. Bose doneert een meerderheid van zijn aandelen zonder stemrecht in de Bose Corporation aan het MIT. De dividenden van deze aandelen worden gebruikt om de onderwijs- en onderzoeksmissie van het instituut te ondersteunen en te bevorderen. Het bedrijf blijft een particuliere, onafhankelijke onderneming en houdt vast aan de waarden en grondbeginselen van het bedrijf.

2013: Dr. Amar Gopal Bose overlijdt op 83-jarige leeftijd
‘Dr. Bose richtte bijna 50 jaar geleden de Bose Corporation op met leidende principes gericht op onderzoek en innovatie. Die focus is nooit veranderd, en zal ook nooit veranderen.’ Bob Maresca, president en nieuw aangestelde CEO, Bose Corporation.

2013: Nog een doorbraak in noise cancelling-hoofdtelefoons
De QuietComfort 20 headphones maken als eerste noise cancelling in-ear hoofdtelefoons van Bose een indrukwekkende doorbraak in ruisonderdrukking, audioprestaties en comfort. Ze bieden twee manieren om te luisteren: één die de wereld buitensluit en één die contact houdt met de buitenwereld. Voor dit product zijn aan het bedrijf meer patenten verleend dan voor welk ander van zijn producten ook.

2013: SoundLink Mini ziet het levenslicht
De ultracompacte SoundLink Mini Bluetooth® speaker past in je handpalm, maakt draadloos verbinding met een smartphone of tablet en biedt een nieuw prestatieniveau voor persoonlijk hardop luisteren. Deze luidspreker wordt het snelst verkopende product in de geschiedenis van Bose.

2013: Een revolutie in wifi-muziek thuis
De SoundTouch Wi-Fi music systems brengen levensecht geluid naar elke kamer in huis. Gebruikers kunnen nu heel eenvoudig met één druk op de knop muziek draadloos streamen vanaf internet, muziekbibliotheken en andere muziekdiensten.

2013: Premium geluid: nu in 15 automerken wereldwijd
30 jaar nadat Bose partner werd van General Motors om hoogwaardige geluidstechnologie voor auto's te ontwikkelen, zijn Bose-systemen terug te vinden in meer dan 100 automodellen van meer dan 15 fabrikanten.

2014: Zeven jaar op rij een van de ‘5 most innovative brands’
Bose wint zijn zevende Plus X Award sinds 2007. De prijs wordt toegekend in 's werelds grootste competitie voor merken op het gebied van technologie, sport en lifestyle.

2014: Officiële hoofdtelefoon en headset van NFL
Bose brengt ruisonderdrukking naar de nationale footballcompetitie in de VS, en geeft coaches op het veld verbeterde communicatiemogelijkheden en fans in het stadion en thuis een betere ervaring.

2014: De meest gerespecteerde naam op het gebied van geluid
Bose staat wereldwijd bekend als de meest gerespecteerde naam op het gebied van geluid. Van twee werknemers in een klein kantoor in Natick in Massachusetts tot een onderneming die continenten en categorieën overbrugt.

Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds een particuliere en onafhankelijke onderneming, en net zo toegewijd aan zijn grondbeginselen en klanten als in 1964. En vandaag toont Bose zijn dank en waardering voor de miljoenen mensen overal ter wereld die de afgelopen vijf decennia voor Bose hebben gekozen.

2015: Het Panaray system slaat aan bij passagiers en critici
Bij alle muziek die je afspeelt in de Cadillac CT6, hoor je eigenlijk de greatest hits van Bose. Om de topervaring van Cadillacs paradepaardje recht te doen, hebben we een paar van de beste innovaties uit het hele bedrijf gebruikt. Met de noise cancelling-technologie voor hoofdtelefoons dempen we het lawaai van de weg. Met innovaties voor arrayspeakers uit onze home-cinemaproducten creëerden we geluid op plekken waar geen speakers zitten. We hebben zelfs antigalmtechnologieën toegepast die zijn voortgekomen uit ons eigen onderzoek voor de auto-industrie. Het heeft onze ingenieurs drie jaar gekost om het systeem te perfectioneren.

2016: De grens tussen toonaangevende prestaties en moderne kunst vervaagt
We leren voortdurend van onze ervaringen. Daarom hebben we de reputatie opgebouwd dat elke nieuwe generatie Bose-producten krachtiger en toch compacter is. Maar bij het Lifestyle 650 home entertainment system is niet alleen het geluid opzienbarend. De glazen bovenkant van de Acoustimass bass module is speciaal vervaardigd door hetzelfde bedrijf dat voorruiten maakt voor Italiaanse topauto's. De satellietspeakers zijn gemaakt uit één stuk geëxtrudeerd aluminium waarin nauwkeurig 4000 gaten zijn geboord.

Bij de presentatie van de ‘Best of the Best’-designprijs van Red Dot in 2017 was het oordeel van de jury: ‘Alle elementen van dit systeem zijn prima op elkaar afgestemd qua vorm en functie. Dankzij het compacte en minimalistische ontwerp leidt niets de aandacht af van de geluidskwaliteit.’

2017: Ons softwareteam gaat op een nieuwe manier ontwikkelen
Toen we onze eerste draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling-technologie introduceerden, werd dit al snel ons bestverkochte product. Een jaar na de nieuwe manier van werken kwamen we met de QC35 series II, waarmee gebruikers direct toegang krijgen tot de Google Assistent. Maar om spraakbediening in de QC35 II te kunnen integreren moesten we eerst een team naar Google sturen. Samen met hun programmeurs ontwikkelden we de eerste hoofdtelefoon met een speciale Google Assistent-knop – en introduceerden daarbij een nieuw proces voor collaboratief ontwerp.

2017: Gesprekken verbeteren door naar onze klanten te luisteren
In 1997 kreeg dr. Bose een brief. Het was een handgeschreven verzoek van een klant: of Bose een hoofdtelefoon kon ontwikkelen waarmee je gesprekken net zo duidelijk kunt horen als je muziek.

Een paar van onze R&D-ingenieurs hadden zich dit ook al afgevraagd en zodoende gingen ze aan de slag met een prototype. De vraag was heel eenvoudig, de oplossing ongelooflijk complex. Aan de uiteindelijke introductie van de Hearphones op de markt ging bijna 20 jaar vooraf, waarin meerdere teams met tussenpozen experimenteerden met nieuwe technologieën, zoals in-ear noise cancelling en door de gebruiker instelbare afstemming. Afgaand op de brieven die we sinds de introductie van de Hearphones hebben gekregen, was het de moeite van het wachten meer dan waard.

De toekomst
We kunnen niet wachten. We zijn nog maar net begonnen.

Onze Professional Division ontwikkelt op maat gemaakte audio-oplossingen voor grote projecten. We werken nauw samen met de opdrachtgever om een geluidservaring te creëren die de reputatie van Bose waarmaakt. De ruisonderdrukkingsproducten van Bose doen over de hele wereld stilletjes hun werk bij de strijdkrachten, die dagelijks met veel lawaai worden geconfronteerd tijdens de uitvoering van hun taak.

Honkbalstadion