Gratis verzending en retournering
 

Algemene voorwaarden:

1. Zo kun je deelnemen:

* Koop een Wave® SoundTouch® music system in combinatie met een SoundTouch® 10 wireless music system bij een geautoriseerde dealer of online winkel (kijk op www.bose.eu) en krijg direct €129.95 korting op de totaalprijs.

2. Actieperiode:

* De aanbieding geldt voor aankopen van promotieproducten tussen 1 mei 2016 en 31 augustus 2016.

3. Belangrijke voorwaarden:

* De aanbieding is open voor deelnemers die woonachtig zijn in Nederland die een Wave® SoundTouch® music system in combinatie met een SoundTouch® 10 wireless music system hebben gekocht bij een geautoriseerde dealer of online winkel. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Deelname is uitgesloten voor geautoriseerde groothandelaren en dealers die Bose-producten verkopen, werknemers en contractanten van Bose of hun familieleden, of werknemers van gelieerde bedrijven, vertegenwoordigers van Bose en eenieder die betrokken is bij de organisatie of administratie van de aanbieding.

* De aanbieding is alleen beschikbaar bij deelnemende geautoriseerde dealers en online winkels (kijk op www.bose.eu).

* De korting is alleen geldig bij aankoop van een Wave® SoundTouch® music system in combinatie met een SoundTouch® 10 wireless music en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen.

* Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

* Beperkt verkrijgbaar.

* Wanneer je een van beide producten retourneert die je rechtstreeks bij Bose hebt gekocht, krijg je €670 terug voor het Wave® SoundTouch® music system of €100 voor het SoundTouch® 10 wireless music system. Als je de producten bij een deelnemende geautoriseerde dealer hebt gekocht, geldt het retourbeleid van de betreffende dealer.

4. Contact:

Als je meer informatie wilt ontvangen over de aanbieding of Bose®-producten of -diensten, of als je een klacht hebt over de aanbieding, neem dan contact met ons op via: