WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

9 december, 2021 - Vandaag verwelkomt Bose een nieuwe toevoeging aan de SoundLink Bluetooth®-speakerfamilie: de SoundLink Flex. De Flex levert de beste audioprestaties voor een draagbare speaker van deze grootte in een geheel nieuw, makkelijk mee te nemen en ruig ontwerp. De speaker zit vol met exclusieve Bose technologieën voor diep, helder geluid dat krachtig genoeg is om de hele woonkamer te vullen terwijl je in gesprek bent en luid genoeg voor iedere buitenactiviteit. De gepatenteerde Bose PositionlQ™-technologie detecteert automatisch de positie van de speaker en past het geluid hierop aan. Dus of de speaker nu rechtop staat, hangt of plat op zijn rug ligt, in iedere situatie zal een rijk, levensecht geluid te horen zijn. De water- en stofdicht IP67-classificatie, gecombineerd met de batterijduur van 12 uur maken dit een eenvoudig mee te nemen, robuuste speaker. De SoundLink Flex is vanaf 16 december 2021 verkrijgbaar voor €169,95, en kan vanaf vandaag worden gereserveerd op Bose.nl.

Revolutionaire prestaties voor mobiele audio

De Flex gebruikt elke fractie van zijn behuizing om optimale audioprestaties te leveren. Een op maat gemaakte, zo groot mogelijke transducer maximaliseert de helderheid van het geluid, zodat je elk instrument en elke stem kunt horen en de bas in je borst kunt voelen. Ook is de speaker uitgerust met dubbele, tegenover elkaar liggende passieve radiatoren, die trillingen omzetten in de krachtige audio-uitvoer van de compacte speaker. Bose DSP-technologie (digital signal processing) minimaliseert vervorming, zodat je een natuurlijk, vol geluid hoort.

Voor het eerst in een Bluetooth-speaker detecteert de Bose SoundLink Flex de positie van de speaker en past zich automatisch aan om zuivere audio te leveren via Bose Position lQ™-technologie. Of de Flex nu rechtop op het aanrecht staat, aan een rugzak hangt of plat naast het zwembad ligt, je hoeft niets te doen voor een optimale geluidskwaliteit.

Gebouwd voor alle omstandigheden

Met zijn IP67-classificatie en eersteklas materialen is de SoundLink Flex robuust en veerkrachtig - klaar voor wat de dag je ook brengt. De zachte siliconen achterkant gecombineerd met het gepoedercoate stalen rooster beschermen de speaker tegen vallen en stoten, tegen schilferen en zorgen dat de speaker bestand is tegen corrosie en Uv-licht. De goed afgedichte akoestische componenten houden water, stof en vuil buiten maar doen geen afbreuk aan de audioprestaties. De Flex drijft zelfs naar het wateroppervlak na een onbedoelde val in de badkuip, zwembad of zeewater. Met de duurzame lus kan de speaker eenvoudig opgehangen worden aan bijvoorbeeld de gesp van je tas of aan een haakje in de douche.

Met afmetingen van 20,1cm breed, 5,3cm diep en 9,1cm hoog en een gewicht van minder dan een halve kilo, past de Flex moeiteloos in de hand en is het een handig ontwerp om mee te nemen. De speaker is beschikbaar in drie mooie kleuren: Black, White Smoke en Stone Blue.

Verbindt in seconden en werkt samen met andere apparaten

De installatie van de SoundLink Flex is gemakkelijk met simpele gesproken aanwijzingen om binnen enkele seconden Bluetooth-verbinding met je telefoon of tablet te verkrijgen. De speaker onthoudt tot acht apparaten zodat je naadloos overschakelt van het ene apparaat naar het andere. Met de Bose Connect-app kun je de Flex bedienen, instellingen personaliseren en de nieuwste software-updates ontvangen. Maar je kunt de speaker ook aansturen met de knoppen op de speaker, zoals aan/uit, volume omhoog/omlaag, Bluetooth aan/uit en play, pauze of nummers skippen. Verder biedt de Flex toegang tot de spraakassistent van je telefoon en kun je telefoongesprekken aannemen én voeren via een ingebouwde microfoon.

Batterijduur tot 12 uur

De Flex heeft een oplaadbare lithium-ion batterij die tot 12 uur afspeeltijd biedt - genoeg om de hele dag een familiereünie of luie middag in het park door te komen. De Flex maakt gebruik van USB-C® opladen met de oplaadpoort strategisch geplaatst aan de andere zijde dan de ‘lus-zijde’, zodat je de Flex in elke positie kunt opladen en gebruiken zonder een beat te missen.

Thuis werkt de Flex feilloos samen met één of meerdere Bose smart speakers en soundbars om je luisterervaring uit te breiden met behulp van de Bose SimpleSync-technologie. Wanneer de Flex verbonden is met andere apparaten, kun je de voice assistent vragen om muziek af te spelen op je smart-speaker en de inhoud wordt tegelijkertijd op beide apparaten afgespeeld.

Over Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

###

Productfotografie