WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

10 oktober 2022 - Vandaag kondigt Bose de nieuwe Smart Soundbar 600 aan - een kleine, slanke soundbar met Dolby Atmos® en Bose TrueSpace™-technologie om uitzonderlijk meeslepende audio te leveren voor zijn formaat. De 600 verbetert films, tv en muziek door dialoog, zang, geluidseffecten en instrumenten nauwkeurig links, rechts en zelfs boven je te plaatsen – zodat het geluid verbluffend is, waar je ook naar kijkt of luistert.

De Smart Soundbar 600 beschikt over ingebouwde Wi-Fi®, Bluetooth® en Chromecast voor totale streamingcontrole en werkt met ingebouwde Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakbediening. Met de Bose Voice4Video™-technologie in combinatie met Alexa kun je met één commando je tv aanzetten, van zender wisselen en de tv afstemmen op je favoriete kanaal. Met Bose SimpleSync™ kan je de soundbar daarnaast koppelen aan Bose-koptelefoons of Bluetooth-speakers om je luisterervaring verder uit te breiden.

De Bose Smart Soundbar 600 is vanaf 24 oktober verkrijgbaar voor €549,95 en kan vanaf vandaag worden gereserveerd via Bose.nl.

"Wanneer geluid je echt fascineert, kan het je beleving veranderen van simpelweg tv en films kijken naar volledig aanwezig zijn met wat er op het scherm te zien is. Voor degenen die zich omgeven willen voelen door audio, maar niet veel ruimte hebben voor apparatuur, is de Smart Soundbar 600 de ideale oplossing, ”aldus Raza Haider, chief product officer voor Bose.

Voor al je entertainment

Wanneer Dolby Atmos content beschikbaar is, combineren de nauwkeurig afgestemde digitale signaalverwerking van Bose en Atmos-decodering met vijf transducers om overal geluid te produceren, zelfs waar er geen luidsprekers zijn. Twee zijdelings gerichte racetrack-vormige transducers projecteren horizontaal geluid in de kamer. Een centrale tweeter, een luidspreker die voornamelijk is ontworpen om hoge tonen weer te geven, zorgt voor een kristalheldere dialoog en twee naar boven gerichte transducers helpen niet alleen de horizontale geluidweerkaatsing, maar voeren het geluid ook omhoog via het plafond waardoor het lijkt alsof het geluid van boven komt. Met de kracht en diepte die deze componenten produceren, voelt het alsof een snelle achtervolging ook écht achter je aankomt - en niet op je af, klinkt een donderslag boven je hoofd en omringt het geluid van de regen je.

Wanneer je naar niet door Dolby Atmos ondersteunde inhoud kijkt, kun je nog steeds genieten van uitstekende, meeslepende geluiden. Met ondersteuning van diezelfde vijf transducers analyseert TrueSpace op intelligente wijze andere signalen dan Dolby Atmos - zoals stereo of 5.1 - en mixt ze om net zo effectief geluid te produceren met een vergelijkbare ruimtelijkheid.

Voor tv en muziek zorgt de Bose QuietPort™-technologie voor diepe basprestaties met vrijwel geen vervorming bij elk volume.

Compact formaat en slank ontwerp

De Smart Soundbar 600 is ontworpen om klein en compact te zijn. Zonder de behuizing hoger te maken, passen alle transducers die nodig zijn om hoogwaardige audio te leveren er in - de prestaties gaan dus niet ten koste van het formaat. De soundbar is 5,61 cm hoog, 10,39 cm diep en iets meer dan 69 cm lang, waardoor de luidspreker een laag profiel heeft en moeiteloos onder elke tv past. De soundbar heeft een matte behuizing met een verfijnd omhullend metalen rooster, allemaal in het zwart.

Gebruiksgemak, totale controle en compatibiliteit

De installatie van de Smart Soundbar 600 is eenvoudig. Sluit één kabel aan - een HDMI™ eARC of optische kabel - van de soundbar naar de tv en je wordt direct ondergedompeld in audio.

De 600 biedt flexibele streamingopties. Door gebruik te maken van Wi-Fi, ingebouwde Chromecast, Spotify® Connect of Apple AirPlay 2 heb je direct toegang tot je favoriete muziekstreamingdiensten. Met Bluetooth kun je je telefoon of tablet verbinden om te streamen wat er op je apparaat wordt afgespeeld. Voor spraakbediening werkt de 600 samen met ingebouwde Google-functionaliteit en Amazon Alexa - en de Bose Voice4Video-functie in combinatie met Alexa, maakt het mogelijk om de tv met één commando op de juiste zender en de juiste ingang te krijgen.

De Smart Soundbar 600 is compatibel met alle andere Bose smart speakers en soundbars voor een multi-room audiosysteem. De 600 kan feilloos worden gekoppeld aan Bose basmodules en achterspeakers voor een nog robuustere thuisbioscoopervaring. Met de Bose Music-app kun je de soundbar instellen, bedienen en personaliseren, maar ook toegang krijgen tot Bose SimpleSync en de nieuwste software-updates ontvangen.

Over Bose

Bose staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige audio-oplossingen voor thuis, onderweg en in de auto. Sinds de oprichting in 1964 door Dr. Amar Bose, is het bedrijf toegewijd aan het leveren van geweldige geluidservaringen door middel van innovatie. En de gepassioneerde medewerkers - ingenieurs, onderzoekers, muziekfanaten en dromers - zijn toegewijd gebleven aan de overtuiging dat geluid de sterkste kracht op aarde is; geluid heeft het vermogen om ons te transformeren, transporteren en het gevoel te geven dat we leven. Deze overtuiging drijft ons al bijna 60 jaar om producten te maken die iconisch zijn geworden door de manier waarop mensen naar muziek luisteren te veranderen.

###

Productfotografie