WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

BOSE INTRODUCEERT QUIETCOMFORT EARBUDS EN SPORT EARBUDS

Nieuwe QC Earbuds: de meest effectieve ruisonderdrukking voor oordopjes

Nieuwe Sport Earbuds: geweldig geluid en stevig ontwerp

September 10, 2020 — Bose introduceert een baanbrekend nieuw product, de QuietComfort® Earbuds. Deze ruisonderdrukkende earbuds bieden de stilte van de Bose® noise cancelling hoofdtelefoons in een prachtig in-ear design. Daarnaast introduceert Bose nieuwe Sport Earbuds, volledig ontworpen om geweldig geluid te produceren in een kleine, slanke behuizing. De oordopjes blijven goed op hun plaats zitten zodat je geen last hebt van pijn, druk of vervelende clips achter de oren.

De nieuwe QC Earbuds komen met gepatenteerde hardware- en softwareverbeteringen die voortborduren op het 20-jarige succes van QC-hoofdtelefoons. Elk oordopje is iets meer dan 2,5 cm lang en weegt 0,3 gram. Toch presteren ze zoals elke QuietComfort en veranderen ze de meest lawaaiige omgevingen in oases van rust. In de auto dempen ze bijvoorbeeld geluid van toeters of vrachtauto’s en op kantoor of in huis verminderen ze afleidingsgeluiden van buren of collega’s.

De Bose Sport Earbuds zijn volledig opnieuw ontworpen om tijdens het sporten te gebruiken. Ze leveren een betere geluidskwaliteit dan eerdere edities met ongeveer de helft van de grootte. Alles is geoptimaliseerd voor prestaties. Hoe ze aanvoelen, de pasvorm, hoe makkelijk ze te bedienen zijn en hoe sterk en betrouwbaar ze zijn. Geschikt voor sportactiviteiten thuis, in de sportschool of buiten.

De QC Earbuds zijn verkrijgbaar voor €279,95. De Sport Earbuds worden verkocht voor €199,95. Beiden zijn beschikbaar vanaf 5 oktober en kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd.

DE BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS

"We hebben veel tijd besteed om te zorgen dat onze nieuwe QuietComfort Earbuds de meest effectieve ruisonderdrukkende oortjes ooit zijn", aldus Mehul Trivedi, category director van Bose wearable audio. “Ze klinken ook ongelooflijk en zijn heel fijn om te dragen en te gebruiken. Dat is een sterke combinatie waarmee ze vooruitlopen op de industrie en ze in elk opzicht echt QuietComfort zijn."

Het gepatenteerde ruisonderdrukkingssysteem

De QC Earbuds zijn een technisch hoogstandje. Om ongewenste geluiden te blokkeren, zorgen de nieuwe StayHear™ Max tips voor een zachte, maar toch stevige afsluiting. De oortjes doen de rest. Ze gebruiken meerdere microfoons om resterende ruis te detecteren, te meten en naar een elektronische chip te sturen die is voorzien van een exclusief nieuw algoritme. Samen met kleine transducers reageert het systeem met een nauwkeurig, gelijk en tegengesteld signaal in minder dan een fractie van een milliseconde. Het resultaat is waanzinnig. In een ogenblik verdwijnt het geluid van koffiemolens, het gebrul van motoren of de bouwplaats bijna helemaal.

Instelbare ruisbeheersing binnen handbereik

De QC Earbuds hebben 11 niveaus van ruisbeheersing, zodat je kan kiezen hoeveel geluid je binnenlaat of buitenhoudt. Het is makkelijk om je voorkeuren in te stellen en ze op elk moment te wijzigen. Van "transparantie" waar je bewust blijft van je omgeving tot “volledige ruisonderdrukking” waarmee je volledig kunt afsluiten en elk detail van je content en gesprekken kunt horen.

Voor muziek, films, podcasts en bellen

Voor alle vormen van entertainment schitteren de QC Earbuds en het verschil is merkbaar wanneer je ze voor het eerst gebruikt. Bij muziek vermijden ze gefabriceerde "boosts" in geselecteerde frequenties, waardoor het geluid zo dicht mogelijk bij de kwaliteit van de opname komt. In tegenstelling tot traditionele oordopjes vervormt of verdwijnt de bas niet in je favoriete nummers. De bas is rijk en krachtig op elk volume. Voor films, video's, nieuws en podcasts zijn stemmen en dialoog natuurlijk en zonder elektronisch gesis. En tijdens het praten aan de telefoon scheiden QC-oordopjes je stem van de mensen om je heen. Bovendien dempen ze de wind, zodat wat je zegt beter verstaanbaar is.

Levensduur van de batterij en kleuren

De nieuwe QuietComfort Earbuds hebben 18 uur totale luistertijd: 6 uur als ze volledig zijn opgeladen en nog eens 12 uur met gebruik van het oplaadetui. Ze hebben een matte afwerking met metallic en glanzende accenten en zijn verkrijgbaar in twee kleuren: Triple Black en Soapstone.

DE OPNIEUW ONTWORPEN BOSE SPORT EARBUDS®

De Bose Sport Earbuds zijn opnieuw ontworpen voor betere motivatie, betere focus en een betere training. Elke knop bevat een geheel nieuw akoestisch systeem met een zeer efficiënte driver, een eigen poortontwerp en voor volume geoptimaliseerde EQ voor heldere, krachtige prestaties. Maar dat is nog maar het begin.

Jij beweegt, de Sport Earbuds niet

De nieuwe Sport Earbuds zijn gemaakt om te sporten. Elk onderdeel is specifiek gemaakt om de meest voorkomende problemen op te lossen. Dat betekent dat de nieuwe oordopjes alleen aan de nieuwe StayHear ™ Max-tip vastzitten. Beide 'vergrendelen' ze op hun plaats voor intensieve en low-impact oefeningen zonder dat je last hebt van pijn of verschuivingen. Van HIIT-sessies tot hardlopen over lange afstanden en yoga-inversies, de Bose Sport Earbuds® verschuiven niet en vallen niet uit je oren. En dat zonder dat je de oordopjes diep in je oren hoeft te duwen of extra onderdelen nodig hebt.

Levensduur van de batterij en kleuren

De nieuwe Sport Earbuds hebben een batterijduur tot 5 uur en een oplaadetui die zorgt voor 10 uur extra afspeeltijd. Ze zijn verkrijgbaar in Triple Black, Baltic Blue en Glacier White.

QC EARBUDS EN SPORT EARBUDS — Compatibiliteit, connectiviteit en bediening

De nieuwe Bose QuietComfort Earbuds en Sport Earbuds zijn compatibel met iOS-apparaten, Android-apparaten en virtuele assistenten. Ze gebruiken Bluetooth® 5.1, wat betekent dat antennes nauwkeurig geplaatst zijn en er een nieuwe methode is voor dat-overdracht die zorgt voor minder uitval. Ze zijn allebei gebouwd om lang mee te gaan met een IPX4-classificatie om zweet en water te weerstaan. Ze hebben eenvoudige aanraakbediening voor de meest voorkomende opdrachten, zoals afspelen en pauzeren, oproepen beantwoorden en beëindigen, en toegang tot je persoonlijke assistent. Ze worden geleverd met drie maten van de nieuwe StayHear ™ Max-tips van zacht silicone. Voor extra functionaliteit en software-updates werken de Bose QC Earbuds en Sport Earbuds met de gratis Bose Music-app.

Over Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

###

Productfotografie