WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

BOSE PRESENTEERT NIEUWE SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH SPEAKERS

Echte 360°-weergave, indrukwekkende diepte, verbluffend volume

13 april 2017 – Bose introduceert met de nieuwe SoundLink Revolve™ en SoundLink Revolve+™ zijn beste Bluetooth-speakers ooit. Met hun daadwerkelijke omnidirectionele weergave en geheel vernieuwd akoestisch ontwerp geven de Revolve-speakers naar alle richtingen een diep en verbluffend krachtig geluid – vanuit een strakke, uiterst compacte behuizing.

“Toen we SoundLink destijds op de markt brachten, was dat een sensatie in de muziekwereld," zegt Glenn Gomes-Casseres, bij Bose verantwoordelijk voor draadloze speakers. “We zetten met deze introductie opnieuw een reuzestap in geluidskwaliteit. Je hebt maar één nummer nodig om ervan overtuigd te raken dat dit het beste geluid is dat je ooit uit zo’n kleine speaker hebt gehoord – net als destijds met de eerste SoundLink-speaker.”

Om dat doel te bereiken, begonnen de ingenieurs van Bose helemaal blanco. Ze keken met een frisse blik naar de relatie tussen formaat, geluid en accucapaciteit. Eerst werd een totaal nieuw akoestisch pakket ontwikkeld, dat vervolgens werd aangepast aan de vereiste cilindervorm, en daarna werd verpakt in een aluminiumbehuizing uit één stuk. De Revolve-speakers hebben geen voor- of achterkant, want ze hoeven niet naar de luisteraar gericht te worden. Ze werken met dubbele passieve radiatoren, een krachtige, ultra-efficiënte naar beneden gerichte transducer en een nieuwe gepatenteerde akoestische deflector. Samen met een ‘drukvanger’ die vervorming opheft, levert dit een indrukwekkend resultaat op. Het geluid wordt gelijkmatig naar alle kanten uitgestraald, met diepe, volle bassen, en zonder de sweetspots en frequentieafval van de meeste andere 360-graden speakers. Of de Revolve-speakers nu midden in de kamer staan, in een hoek of ergens daar tussenin, ze zorgen voor een uniforme geluidskwaliteit voor iedereen. De muziek klinkt ruimtelijk, helder en, als je dat wilt, opvallend luid.

De beide nieuwe Revolve-modellen zijn ook ideaal voor buitengebruik. Met hun IPX4 waterbestendigheidsscore zijn ze bestand tegen regen en plenswater, terwijl het robuuste design probleemloos stoten en valschokken opvangt. Met de 1/4 -20 binnendraad aan de onderzijde is de speaker makkelijk op een statief te schroeven, zodat je ook op het terras of bij een tuinfeestje maximaal luisterplezier ervaart.

De Revolve meet 15,2 x 8,2 cm (h x b), weegt slechts 660 gram en speelt tot 12 uur op één acculading. De Revolve+ is met het oog op extra vermogen wat groter en meet 18,4 x 10,5 cm, weegt 900 gram en heeft tot 16 uur speeltijd op een acculading. Beide speakers zijn te koppelen via NFC, zijn moeiteloos te installeren aan de hand van gesproken instructies, en bevatten een microfoon om oproepen te beantwoorden of voor opdrachten in Siri en Google Assistant.

De gratis Bose Connect-app synchroniseert nu twee SoundLinks, in elke combinatie vanaf de nieuwe SoundLink Color II-modellen. De nieuwe Stereo Mode maakt links-rechts-pairing mogelijk, terwijl de nieuwe Party Mode op beide speakers simultaan dezelfde muziek weergeeft.

DE SOUNDLINK OBSESSIE

Bose SoundLink-speakers worden wereldwijd erkend als de standaard in mobiele audio. De originele SoundLink Mobile-speaker leverde baanbrekende geluidskwaliteit voor draagbare Bluetooth-speakers. De SoundLink Mini en Mini II verrasten de markt met een ongekend geluidsniveau op basis van een nog kleiner ontwerp. De SoundLink III verlegde de grenzen opnieuw met een nog krachtiger geluid. De eerste SoundLink Color werd een hit met zijn robuuste ontwerp en werd onlangs opgevolgd door de SoundLink Color II. De Revolve en Revolve+ vormen de nieuwste SoundLink-generatie, mogelijk gemaakt door dezelfde obsessieve gedrevenheid waarmee het allemaal begon: het bouwen van de kleinste en best klinkende speaker ooit.

PRIJZEN, BESCHIKBAARHEID EN KLEUREN

De SoundLink Revolve en SoundLink Revolve+ Bluetooth-speakers zijn in de voorverkoop te bestellen vanaf 13 april 2017 en kosten respectievelijk € 229,95 en € 329,95. Ze zijn leverbaar in twee kleuren: Triple black en Lux grey. De SoundLink Revolve en SoundLink Revolve+ worden verkocht via Bose-winkels, Bose.nl en aangewezen Bose-dealers. Ga voor meer informatie naar Bose.nl.

OVER BOSE

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

###

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

Persbericht als PDF