WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

07 December 2015


NIEUWE SPOTIFY®-INTEGRATIE NU BESCHIKBAAR IN BOSE SOUNDTOUCH® WIRELESS MUSIC SYSTEMS

De beste manier om thuis naar spotify te luisteren

7 december 2015 -- Bose heeft een vervroegde Spotify-integratie aangekondigd voor alle SoundTouch wireless music systems, waarmee SoundTouch de beste manier is om thuis naar Spotify te luisteren.  De SoundTouch-app heeft nu geïntegreerde Spotify-functionaliteit voor optimale bediening van muziek en luidsprekers, een unicum in de branche.

DE SPOTIFY- EN SOUNDTOUCH APPS ZIJN NU GEÏNTEGREERD

Spotify en Bose hebben de handen ineengeslagen en thuis genieten van Spotify nu nog eenvoudiger gemaakt.  Bedien elke SoundTouch speaker met de Spotify-app en zoek nummers, albums, artiesten en afspeellijsten met de SoundTouch-app om ze vervolgens direct te streamen.  De twee apps worden met elkaar gesynchroniseerd, zodat je moeiteloos tussen ze schakelt en verdergaat waar je gebleven was.  De ultieme Spotify-ervaring binnen handbereik, exclusief bij Bose SoundTouch systems. 

INCLUSIEF FLAC

Naast Spotify is er nog een populaire muziekdienst in SoundTouch geïntegreerd: Deezer. Bovendien kan de app nu ook FLAC-audiobestanden afspelen (tot cd-kwaliteit).

THUIS MUZIEK STREAMEN MET SOUNDTOUCH

De SoundTouch-productfamilie is de meest uitgebreide serie op de markt en het eenvoudigste en best klinkende thuismuzieksysteem van dit moment.  De kleine nieuwe SoundTouch 10 speaker en de nieuwe SoundTouch 20 en 30 series III speakers bieden een eendelige oplossing.  Speciaal voor muziek en films omvat de SoundTouch-serie ook soundbars en home-entertainmentsystemen.  Begin met één component en voeg er meer toe wanneer je wilt.  Ze zijn stuk voor stuk compatibel en kunnen dwars door muren en plafonds met elkaar communiceren.  Bovendien zijn ze allemaal voorzien van Bluetooth® en wifi voor het beste van beide werelden.  Met Bluetooth kan zo'n beetje alles direct vanaf een telefoon of tablet worden gestreamd, zoals muziekdiensten en YouTube.  En met wifi kan de content naar alle SoundTouch systems in huis worden gestuurd.  Daarnaast kunnen met de intuïtieve en handige SoundTouch-app presets worden ingesteld om in elke ruimte naar andere muziek te luisteren. 

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

Deze Spotify-integratie is in de nieuwe SoundTouch systems verwerkt en is beschikbaar voor bestaande SoundTouch-klanten via een gratis software-upgrade. Bekijk de complete serie SoundTouch systems op Bose.nl.  

Over Bose Corporation

Bose Corporation is in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Vandaag de dag vormen de grondbeginselen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in langlopend onderzoek met als primair doel nieuwe technologieën te ontwikkelen die consumenten echt voordeel bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende industrieën en creëert en transformeert categorieën in audio en daarbuiten. De producten van Bose voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en in openbare ruimtes zijn gerenommeerd en heeft de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en het streven naar buitengewone ervaringen is wereldwijd te zien, overal waar Bose zakendoet.

###

Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance®.  Het Bluetooth®-woordmerk is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. waarvoor een gebruikslicentie is verleend aan Bose Corporation.  Deezer is een geregistreerd handelsmerk van Blogmusik SAS.  Spotify is een geregistreerd handelsmerk van Spotify AB.  Muziekdiensten kunnen per land verschillen.  YouTube is een handelsmerk van Google, Inc.

Persbericht als PDF