WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Sherwin Greenblatt

Sherwin Greenblatt

Bestuurder in ruste

Sherwin Greenblatt is lid van de raad van bestuur van Bose in ruste. Van 2014 tot 2022 was hij actief lid van de raad van bestuur. Sherwin is een van de medeoprichters van het bedrijf en de eerste persoon die in 1964 door dr. Amar Bose werd aangenomen. Hij bekleedde talrijke functies in zijn carrière, waaronder project engineer, chief engineer, director of engineering en executive vice president. Hij was ook 15 jaar lang president van Bose.  

Sherwin was de Project Engineer voor het Bose 901 Speaker System, de meest succesvolle luidspreker voor thuis van het bedrijf.

Van 2005 tot 2007 was Sherwin de Executive Vice President en treasurer van het Massachusetts Institute of Technology. En in 2008 en 2009 was hij interim Executive VP en CEO van de MIT Alumni Association. Sherwin werkt daarnaast vrijwillig als directeur van de MIT Venture Mentoring Service, die innovatie en ondernemersactiviteiten in de hele MIT-gemeenschap ondersteunt. Sherwin, een student van Dr. Bose, behaalde zowel zijn bachelor- als masterdiploma in elektrotechniek aan het MIT.