ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE
Raza Haider

Raza Haider

Chief Product Officer

Raza Haider trad in 2022 in dienst bij Bose als de eerste Chief Product Officer van het bedrijf. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het beheer van de Bose-productroadmap voor het leveren van geweldige, magische ervaringen aan onze klanten. Raza maakt gebruik van tientallen jaren leiderschapservaring in het bouwen van producten die een verschil maken in het leven van mensen.

Een van de meest memorabele Bose-ervaringen van Raza is toen hij op een vlucht van American Airlines telkens op de aan/uit-knop van de originele QuietComfort-hoofdtelefoon met noise cancelling drukte, wat een kinderlijk gevoel van verbazing en magie van het product bij hem opwekte.

Voordat hij bij Bose kwam, was Raza Senior Vice President bij Dell Technologies, waar hij verschillende productontwikkelingsgroepen leidde. Zijn laatste functie bij Dell was algemeen directeur van de wereldwijde consumentenactiviteiten voor pc’s en randapparatuur. Hij heeft ook zeven jaar bij McKinsey & Company gewerkt, waar hij advies gaf aan klanten in de technologie-, media- en communicatiesector. Bovendien is Raza actief als investeerder en mentor voor startups in business incubators in Austin (Texas).

Raza heeft een bachelor in de economie en psychologie behaald aan de Ohio Wesleyan University.