WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Rashaan Josey

Rashaan Josey

Senior Vice President, Automotive

Rashaan Josey is Senior Vice President van Bose en leidt de afdeling automotive. In deze functie is Rashaan verantwoordelijk voor een wereldwijde organisatie die audiosystemen en -technologieën van wereldklasse levert aan meer dan 20 automerken wereldwijd, en die jaarlijks miljoenen consumenten een onvergetelijke ervaring biedt.

Rashaan reist veel en graag, en zijn Bose QuietComfort 45-hoofdtelefoon met geluidsblokkering is daarbij een constante en betrouwbare metgezel.

Voordat hij in 2023 Senior Vice President werd, was Rashaan wereldwijd hoofd verkoop en marketing voor Bose Automotive. Hij heeft ook ervaring in diverse leidinggevende functies sinds hij in 2015 bij Bose in dienst trad. De eerdere werkervaring van Rashaan omvat productbeheer, softwareontwikkeling en verkoopfuncties in zowel de auto- als de consumentenelektronica-industrie.

Rashaan behaalde een masterdiploma in elektrotechniek aan de University of Michigan, een bachelordiploma in elektrotechniek aan de University of Pennsylvania en hij volgde een managementcursus aan de Stanford University Graduate School of Business.