WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Peter Kosak

Peter Kosak

Senior Vice President, Automotive

Peter Kosak is Senior Vice President van Bose en leidt de afdeling automotive. In deze functie, die hij bekleedt sinds hij in 2019 bij Bose kwam, is Peter verantwoordelijk voor een wereldwijde organisatie die audiosystemen en -technologieën van wereldklasse levert aan meer dan 20 automerken wereldwijd, en die jaarlijks een onvergetelijke ervaring biedt aan miljoenen consumenten.

Het laatste voertuigprogramma dat Peter bij General Motors leidde was de Cadillac CT6 sedan, met het Bose Panaray-geluidssysteem met 34 luidsprekers en 20 kanalen voor aangepaste equalisatie en digitale signaalverwerking.

Peter heeft meer dan drie decennia ervaring in de auto-industrie, waarvan het grootste deel is opgedaan bij General Motors. Bij GM leidde Peter de afdelingen engineering, marketing, geavanceerde inkoop, planning en organisaties en teams voor nieuwe productontwikkeling. Na zijn tijd bij GM was Peter vice-president bij Nauto, een technologisch autoveiligheidsbedrijf in Palo Alto, Californië.

Peter behaalde een master in werktuigbouwkunde aan de Purdue University, een MBA aan de Columbia University, en een bachelor in werktuigbouwkunde aan de University of Massachusetts.