ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE
Nick Smith

Nick Smith

Senior Vice President, Strategy and Business Development

Nick Smith is Senior Vice President strategie en bedrijfsontwikkeling bij Bose. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van bedrijfsbrede strategieën, zakelijke partnerschappen en bedrijfsontwikkeling, het creëren en bouwen van een opkomende technologielicentieonderneming, een ontwerpdenkwijze, en een datacenter van uitmuntendheid en geavanceerde datastrategie.

Het favoriete product van Nick zijn de Bose QuietComfort® Earbuds, die hij elke dag gebruikt om naadloos te schakelen tussen muziek, telefoongesprekken en vergaderingen, terwijl hij geniet van een geweldige geluidskwaliteit en noise cancelling. 

Voordat hij in 2021 bij Bose kwam werken, was Nick de Chief Strategy and Operations Officer voor Global E-commerce bij Pitney Bowes Inc. Daar gaf hij leiding aan de ontwikkeling van nieuwe operationele platforms, samenwerkingsprogramma’s en logistieke netwerken om een hogere omzetgroei mogelijk te maken. Hij leidde ook fusies, overnames en integraties na de fusie, evenals samenwerkingsprogramma’s voor innovatie.

Nick voltooide zijn MBA aan de University of Connecticut School of Business en hij behaalde een bachelor in de chemie aan de Purdue University.