WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Laura Cooley Johnson

Laura Cooley Johnson

Chief People Officer

Laura Cooley Johnson is de Chief People Officer bij Bose, die toezicht houdt op de mondiale Human Resources-functie van het bedrijf, waaronder het werven van talent, talentmanagement, diversiteit, gelijkheid en inclusie, en interne communicatie.

Laura heeft dierbare herinneringen aan haar Wave-radio, het eerste Bose-product dat ze ooit heeft gekocht. Ze had toen nog geen volledige stereo-installatie, en de Wave-radio zorgde ervoor dat al haar cd’s geweldig klonken.

Toen Laura in 2022 bij Bose kwam werken, had ze meer dan 20 jaar ervaring. Hiervoor was Laura Senior Vice President van Corporate HR voor TJX Companies in Framingham, MA. Bij TJX leidde ze een team van HR-professionals die ondersteuning bieden aan tal van bedrijfsfuncties in de VS en internationaal. Vóór TJX was Laura de HR-manager bij Henkel voor Noord-Amerika. Daarnaast was ze HR-manager voor General Mills Europe. Bovendien is Laura vice-president van de Alumni Board for Harvard Student Agencies (HSA), lid van de Raad van Bestuur van The Harvard Shop van HSA, en lid van de Raad van bestuur van de Fenn School in Concord, MA.

Laura heeft een bachelor in de Duitse taal en literatuur van de Harvard University en een MBA van de Johnson School van Cornell University.