WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Kevin Manzolini

Kevin Manzolini

Chief Engineering Officer

Kevin Manzolini is de Chief Engineering Officer van Bose en houdt toezicht op de wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productontwikkeling van Bose werkt Kevin nauw samen met onderzoeksteams, design- en engineeringteams en externe partners om nieuwe innovaties en voordelen voor Bose-klanten te brengen.

Kevin is zijn hele leven lang al fan van Bose-producten en spaarde als middelbare scholier geld om een paar Bose 401-luidsprekers te kopen, die hij tot op de dag van vandaag nog steeds naar volle tevredenheid gebruikt. 

Kevin heeft op directieniveau functies bekleed met toenemende verantwoordelijkheid op het gebied van engineering en platformontwikkeling voor de afdelingen Professional Systems en Home Entertainment van het bedrijf. Voordat hij zijn huidige functie bekleedde, was Kevin vice-president van de Bose Consumer Electronics Division. 

Kevin behaalde een master in elektrotechniek en signaalverwerking aan de Northeastern University. Hij behaalde een Bachelor of Science-diploma aan de University of Massachusetts.