WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
John Brosnahan, CFA

John Brosnahan, CFA

Chief Financial Officer

John Brosnahan is de financieel directeur van het bedrijf. Hij leidt een mondiale organisatie die zich richt op het mogelijk maken van zelfgefinancierde groei en levensvatbaarheid op de lange termijn. Hij is verantwoordelijk voor de financiële, administratieve en risk management-activiteiten van het bedrijf. Dit omvat de ontwikkeling van een operationele en financiële strategie, voortdurende monitoring, rapportage en de bijbehorende controles die nodig zijn om de financiële resultaten van het bedrijf te rapporteren en de bedrijfsmiddelen te beschermen.

John maakt al sinds hij een Nissan Maxima uit 1994 met een Bose-autoradio kocht gebruik van Bose-geluidssystemen voor auto’s. Tijdens zijn eerste ritjes in die Maxima luisterde hij naar de cd ‘Superunknown’ van Soundgarden uit 1994.

John kwam in 1998 bij Bose als financieel analist. Tijdens zijn carrière bij het bedrijf was hij directeur van Corporate Finance Planning and Analysis, directeur van zakelijke initiatieven in Azië Pacific en had hij diverse andere leidinggevende functies, voordat hij in 2019 werd benoemd tot VP of Finance en in 2020 tot CFO.

John heeft master- en bachelordiploma’s van de Suffolk University, waar hij momenteel actief is als lid van het Graduate Program in Finance Board, academisch adviseur en gastdocent.