WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Hau Thai-Tang

Hau Thai-Tang

Directeur

Hau Thai-Tang trad in juni 2023 toe tot de raad van bestuur van Bose. Hij heeft ruime ervaring in de auto-industrie, na een carrière van meer dan 34 jaar bij Ford Motor Company. Vóór zijn pensionering in 2022 bekleedde hij verschillende belangrijke strategische functies bij Ford, zoals hoofdingenieur voor de iconische Mustang-sportauto en als IndyCar-racetechnicus.

Hau gebruikt thuis en onderweg graag zijn QuietComfort 45 Headphones om naar muziek, podcasts en luisterboeken te luisteren. Het is voor hem de ideale accessoire vanwege de combinatie van uitstekende geluidsblokkering, opmerkelijk comfort en een lange batterijduur.

In zijn functie als hoofd Industriële Platforms bij Ford gaf Hau leiding teams op het gebied van wereldwijd onderzoek en geavanceerde engineering, productontwikkeling, design, productietechniek, en inkoop en leveringsketen, met als gemeenschappelijk doel het leveren van een toonaangevend portfolio van digitaal verbonden voertuigen met een verbrandingsmotor en elektrische voertuigen.

Naast Bose fungeert Hau als niet-uitvoerend directeur in de raad van bestuur van autotoeleverancier BorgWarner.

Hau behaalde zijn MBA aan de Stephen M. Ross School of Business van de Universiteit van Michigan. Hij ontving een bachelordiploma in de werktuigbouwkunde aan Carnegie Mellon University.