WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Bob Maresca

Bob Maresca

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Bob Maresca is voorzitter van de Raad van Bestuur van Bose, een functie die hij sinds 2013 bekleedt in een carrière bij Bose die meer dan drie decennia beslaat. Onder de talrijke functies van Bob zijn president en CEO van Bose, vice-president en hoofd van de Bose Home Electronics Division, en algemeen directeur van de Bose Noise Reduction Technology Group. Hij trad in 1986 in dienst van het bedrijf als senior onderzoeker voor het Bose-initiatief voor autovering, dat bekend staat als ‘Project Sound’, en werd in 1996 de hoofdingenieur van het programma.

Bob bezit talrijke patenten op het gebied van geavanceerde regelsystemen, elektromagnetische actuatoren en sensortechnologie.

Voorafgaand aan zijn carrière bij Bose werkte Bob als onderzoeksingenieur bij Philips Laboratories en bij de Scientific Instruments Division van Hewlett-Packard. Hij behaalde een master in elektrotechniek en computerwetenschappen aan de Stanford University na een bachelor werktuigbouw aan het Massachusetts Institute of Technology, waar hij in 1978 met honors afstudeerde.