BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Een smartsoundbar kan zoveel meer dan alleen je tv beter laten klinken

Een soundbar kan je tv beter maken. Een smartsoundbar kan je leven beter maken.

Smartsoundbars doen meer dan je tv beter laten klinken

Als je nog twijfelt of een soundbar de prijs waard is, is een smartsoundbar misschien wel een slimme keuze voor jou. Smartsoundbars zoals de Bose Soundbar 700 en Bose Soundbar 500 geven je tv natuurlijk veel beter geluid. Maar ze kunnen nog veel meer.

Begin je dag slim

Een smartsoundbar van Bose is eigenlijk een smartspeaker en soundbar in één. De smartsoundbars van Bose hebben bijvoorbeeld geïntegreerde wifi en spraakassistenten*. Stel, je bent net uit bed. Je maakt je klaar om naar het werk te gaan. Je doet van alles tegelijk omdat je niet zo veel tijd hebt. Met een smartsoundbar van Bose hoef je het alleen maar te vragen om direct het nieuws, het weerbericht, verkeersinformatie en meer te horen. Zo hou je je handen vrij om te douchen, je aan te kleden, te ontbijten – of wat dan ook – voordat je de deur uitgaat.

Eindeloos luisterplezier

Met je Bose-smartsoundbar blijf je op de hoogte. En hij zorgt ook voor entertainment. Als je altijd meteen de tv aanzet wanneer je thuiskomt, doe je dat waarschijnlijk meer uit gewoonte dan bewust. En als je in plaats daarvan nou eens je soundbar aanzet? Want een smartsoundbar van Bose is een krachtig muzieksysteem voor thuis. Via de geïntegreerde spraakbediening kun je gewoon met je stem je favoriete muziek, internetradiozenders, podcasts en audioboeken streamen – met helder, kamervullend geluid. Je kunt je Bose-smartspeaker ook groeperen met andere smartspeakers van Bose voor een naadloze geluidservaring in het hele huis. Luister in elke ruimte naar andere muziek of speel hetzelfde nummer tegelijk af in alle ruimtes, zodat iedereen kan meezingen. Bovendien kunnen je gasten hun mobiele apparaat via Bluetooth® aan je Bose-smartsoundbar koppelen en hun favoriete muziek afspelen.

Het is altijd showtime

Je smartsoundbar van Bose is dus een smartspeaker die nuttige info geeft. Daarnaast is de smartsoundbar een krachtig muzieksysteem dat voor entertainment zorgt. En vergeet niet waar deze soundbar echt in uitblinkt. Het gaat niet alleen om hoe hij films, sportuitzendingen en meer laat klinken. Het gaat ook om het gevoel dat de soundbar hier aan geeft en hoe jij dat weer ervaart. Het gejuich van de menigte voor een belangrijke wedstrijd. Het gebrul van een T-rex die te voorschijn komt. Geluid dat je kunt voelen, dát is wat een Bose-smartsoundbar echt van Bose maakt. En als je een programma met Bose-geluid wilt bekijken, maar niemand anders wilt storen? Verbind dan je Bose Soundbar 500 of Bose Soundbar 700 met je Bose Headphones 700 voor een persoonlijke tv-luisterervaring. Dankzij onafhankelijke volumeniveaus kun je het geluid van de soundbar zachter zetten of helemaal uit en tegelijkertijd het volume van de hoofdtelefoon luid en duidelijk houden.

*Spraakassistenten kunnen per land verschillen.
De beschikbare producten kunnen per land verschillen