Reparatie en vervanging

Je serienummer zoeken

Elk Bose-product heeft een uniek serienummer of een 4-cijferige code op het product of de originele verpakking. De serienummers zitten normaal op de achterkant of onderkant van het product, doorgaans bij een barcode. De meeste serienummers bestaan uit 17 tekens (of 4 tekens bij bepaalde hoofdtelefoons) en kunnen uit letters en cijfers zijn opgebouwd.

Bij producten die compatibel zijn met de Bose Connect-app, Bose Music-app, Bose Sleep-app of Bose Hear-app, vind je het serienummer ook in de app onder Instellingen > Productinformatie.

Dit is een voorbeeld van een mogelijk serienummer op een product:

Barcode serienummer

Als je je serienummer niet hebt, selecteer je je product en helpen wij je het nummer te vinden.

Een nieuwe serviceaanvraag indienen

Voer je unieke serienummer of 4-cijferige code in om een nieuwe serviceaanvraag in te dienen.

2
Voer een serienummer of 4-cijferige hoofdtelefooncode in
Het serienummer of de 4-cijferige hoofdtelefooncode kan niet worden gevonden of is onjuist ingevoerd. Probeer het opnieuw
serial4digitSearch
Geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekopdracht
Helaas kunnen we je product niet identificeren. Controleer het unieke id-nummer en probeer het opnieuw

Helaas kunnen we momenteel je product niet identificeren. Neem contact met ons op voor verdere ondersteuning.

Please insert the serial number for your bass module