ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE

HAAL MEER UIT JE BOSE-PRODUCTEN MET BOSE SIMPLESYNC™

Alleen of met z’n allen

Met Bose SimpleSync™ kun je je smartspeakers en smartsoundbars van Bose eenvoudig koppelen met compatibele Bose-producten.* Wil je tv kijken zonder iemand te storen? Koppel je soundbar met compatibele Bose-hoofdtelefoons voor een persoonlijke tv-luisterervaring. Wil je tegelijkertijd in meerdere ruimtes naar dezelfde muziek luisteren? Koppel je soundbar of speaker met een compatibele Bluetooth®-speaker van Bose om meer geluid in huis te halen. Het werkt als volgt.

VERBINDING TUSSEN SOUNDBAR EN HOOFDTELEFOON

Bingewatchen als de kinderen naar bed zijn?

Als de kinderen slapen kun je lekker je favoriete programma’s en series kijken. Maar ben je soms bang dat het geluid te hard staat en dat ze daar wakker van worden? Dus geluid uit en dan maar ondertiteling lezen? Nu niet meer. Met SimpleSync™-technologie kun je bepaalde* Bose-hoofdtelefoons aan een Bose Smart Soundbar koppelen voor een persoonlijke luisterervaring. Bovendien profiteer je dan ook van onafhankelijke volumeregeling. Zo kun je zonder de kinderen wakker te maken lekker bingewatchen op het volume dat jij wilt. Bekijk de video hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is.

VERBINDING TUSSEN SPEAKERS

Of je nu binnen of buiten een feestje houdt

Zit je met de hele familie in de tuin of binnen aan een feestmaaltijd? Hoe dan ook, je wilt dat iedereen de muziek kan horen – overal. Van de ene ruimte naar de andere of van binnen naar buiten, zorg dat de muziek je gasten gewoon volgt. De video hieronder laat zien hoe je met SimpleSync™ een één-op-éénverbinding tot stand brengt tussen een Bose Smart Speaker en een compatibele* Bose SoundLink draagbare Bluetooth-speaker of SoundTouch-speaker. De SimpleSync™-technologie heeft een standaard Bluetooth-bereik van 9 meter.**

**Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

BOSE MUSIC-APP

De app die alles mogelijk maakt

De gratis Bose Music-app is de enige app die je nodig hebt voor SimpleSync™, ook met je SoundTouch-speakers.* Met een paar tikken verbind je twee compatibele producten met elkaar en haal je meer uit je Bose-speakers en -hoofdtelefoons dan ooit. Zorg om te beginnen dat je compatibele producten ingeschakeld zijn en in de koppelmodus staan. Open daarna de app op je mobiel.

*Geen SoundTouch-app vereist.

Logo Bose Music-app

Veelgestelde vragen

Wat is Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ is een Bose-technologie waarmee je een product uit de Bose-smartserie* kunt koppelen met compatibele Bose-speakers en -hoofdtelefoons. 

*Compatibele producten

Hoe gebruik ik SimpleSync™?

Om te beginnen open je de Bose Music-app op je mobiel en navigeer je naar je Bose-smartproduct. Klik vervolgens op de productafbeelding rechtsonder in het scherm, tik op ‘groeperen’ en voeg je Bose-speaker of -hoofdtelefoon toe. Zorg dat je Bluetooth-speaker of hoofdtelefoon zijn ingeschakeld en in de koppelmodus staan voordat je de app op je mobiel opent. Geen SoundTouch-app vereist, ook niet bij het koppelen van SoundTouch-producten. Een volledige lijst met producten vind je bij SimpleSync™-compatibele producten in het ondersteuningsgedeelte.

Hoeveel Bose-producten kan ik tegelijkertijd koppelen met SimpleSync™?

SimpleSync™ biedt een één-op-éénverbinding, dus kan maximaal twee producten koppelen. De twee producten moeten zich binnen het standaard Bluetooth-bereik (9 meter) van elkaar bevinden om verbonden te blijven. Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

Welke Bose-producten beschikken over SimpleSync™?

Alle producten uit de Bose-smartserie kunnen worden gekoppeld met compatibele Bose-speakers en -hoofdtelefoons. Het aantal compatibele producten neemt na verloop van tijd toe. Een volledige lijst vind je bij SimpleSync™-compatibele producten in het ondersteuningsgedeelte.

Kan ik met SimpleSync™ een SoundTouch Bluetooth-speaker met een Bose Smart Speaker verbinden?

Ja. SimpleSync™ verbindt je Bose Smart Speaker met je SoundTouch Bluetooth-speaker via Bluetooth. Er wordt een één-op-éénverbinding tot stand gebracht waarmee dezelfde muziek synchroon in twee verschillende ruimtes wordt afgespeeld. De SoundTouch-speaker moet wel binnen het Bluetooth-bereik van 9 meter blijven voor een goede verbinding.

De beschikbaarheid van producten kan per land verschillen

BOSE-PRODUCTEN DIE COMPATIBEL ZIJN MET SIMPLESYNC™

De producten hieronder zijn voorbeelden van SimpleSync-compatibele producten. Het aantal compatibele producten neemt na verloop van tijd toe. Een volledige lijst vind je bij ‘SimpleSync™-compatibele producten’ in het ondersteuningsgedeelte van Bose.

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken