WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

DE SOUNDTOUCH-APP

MINDER MOEITE.
MEER MUZIEK.

We weten hoe dol je bent op muziek. Net als al die anderen die een SoundTouch system willen of al hebben. Daarom blijven we altijd proberen de SoundTouch-ervaring te verbeteren.

De eenvoudigste manier om in het hele huis van muziek te genieten

Luister naar je favoriete muziek uit je SoundTouch speaker met de SoundTouch-app op je smartphone of tablet. Met SoundTouch heb je de volledige controle over je luisterervaring. Blader door populaire muziekdiensten, internetradiozenders via TuneIn en je opgeslagen muziekbibliotheek. Begin meteen muziek te streamen of gebruik de app om eenvoudig persoonlijke presets in te stellen, zodat je met één druk op de knop je favoriete muziek afspeelt. Met al deze opties op één plek is het nu makkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot je muziek en naadloos te schakelen tussen zenders, afspeellijsten en diensten.

Klaar? Aan de slag!

Nu je een beter idee hebt van wat de app te bieden heeft, hoef je nog maar één ding te doen toch?

 

AL JE MUZIEK. IN ÉÉN APP.

Vóór SoundTouch had je waarschijnlijk een muziekbibliotheek op iTunes en een paar apps om nieuwe muziek te ontdekken. Nu is al je muziek geïntegreerd in één app. Maak persoonlijke, dynamische presets zoals ‘Discover Weekly’ van Spotify e.d. Wijs ze toe aan je SoundTouch-presets en je hebt met één aanraking een nieuwe lijst favorieten.

Muziek verkennen

Muziek verkennen

Selecteer een muziekdienst in het uitvouwmenu en zoek aanbevolen afspeellijsten, genres, stemmingen en meer.

Een preset maken

Een preset maken

Zoek een nummer/album/artiest. Maak een keuze uit de resultaten en sleep die naar een open preset of vervang een bestaande preset door je selectie boven die preset te houden.

Overal afspelen

Overal afspelen

Selecteer ‘Alles afspelen’ in het menu, kies de ruimtes waar je wilt luisteren en bedien elk systeem apart. Dit alles is mogelijk met de SoundTouch-app op je smartphone of tablet.

SoundTouch 10

Geniet overal in huis van SoundTouch

Onze systemen met één speaker zijn heel populair. Maar SoundTouch is een compleet ecosysteem dat terug te vinden is in veel van onze producten, waaronder home-cinema- en buitenspeakers. Wil je overal in huis de voordelen van SoundTouch ervaren? Dit zijn een paar populaire keuzes:

Veelgestelde vragen

Welke functies biedt de SoundTouch-app?

• Biedt stapsgewijze instructies om je SoundTouch system binnen enkele minuten in te stellen
• Bedien je SoundTouch system vanaf een smartphone of tablet
• Luister eenvoudig naar internetradiozenders via TuneIn, je opgeslagen muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Spotify®, SiriusXM, Deezer en QPlay
• Afspelen, overslaan en pauzeren
• Volume- en basregeling
• Stel je favoriete muziek snel in als preset en speel die moeiteloos af met elk SoundTouch system of de SoundTouch-afstandsbediening
• Met meerdere SoundTouch systems kun je in elke ruimte andere muziek streamen of overal dezelfde muziek afspelen
 

Hoe wijs ik presets toe?

Gebruik de app op je smartapparaat of computer om naar de content te gaan die je als preset wilt instellen. Je kunt content slepen en ingedrukt houden in de app om een preset te maken. Je kunt ook de knoppen op het systeem of de afstandsbediening ingedrukt houden tijdens het afspelen.

Welke muziekbronnen streamt SoundTouch?

SoundTouch systems bieden momenteel internetradiozenders via TuneIn en muziekdiensten zoals Spotify®, Amazon Music, SiriusXM, Deezer, en QPlay (waar beschikbaar). Ze kunnen ook muziek streamen van een muziekbibliotheek die op een computer of NAS-station is opgeslagen.

Elk SoundTouch system ontvangt automatisch software-updates om muziekdiensten en andere functies toe te voegen wanneer die beschikbaar komen.

Voor muziekdiensten die niet in SoundTouch zijn geïntegreerd, maak je via Bluetooth® verbinding, zoals voor YouTube.

Heb ik een betaald abonnement nodig om naar Amazon Music of Spotify te luisteren?

Ja, voor toegang tot alle geweldige functies van Amazon Music met SoundTouch heb je een lidmaatschap of proefperiode nodig bij: Amazon Prime of Amazon Music Unlimited (waar beschikbaar). Bij Spotify moet je een Premium-abonnement hebben.

Kan ik in de app mijn opgeslagen muziek doorzoeken?

Ja. Zoek snel elk gewenst nummer in je persoonlijke muziekbibliotheek met de geavanceerde zoekfunctie van de app.

Kan ik podcasts afspelen?

Ja. Deze moet in iTunes of Windows Media Player staan.

Kan ik verschillende bronnen op meerdere speakers afspelen?

Ja, dat kan, maar de werking is afhankelijk van de bronnen die je tot je beschikking hebt.

Hoe werkt multiroom ‘Overal afspelen’?

Overal afspelen is een functie in de SoundTouch-app waarmee je met één aanraking de muziek die je in een bepaalde ruimte afspeelt, kunt beluisteren via alle andere SoundTouch-producten in huis die zijn verbonden met je netwerk en gekoppeld zijn aan je SoundTouch-account.

Hoe maak ik via Bluetooth verbinding met mijn systeem?

Zorg ervoor dat je SoundTouch-product kan worden gedetecteerd (de procedure hiervoor verschilt per product), en breng een verbinding tot stand in het menu Bluetooth of op je mobiele apparaat.

Hoe voeg ik mijn muziekdiensten toe?

Muziekdiensten voeg je toe via de functie ‘Dienst toevoegen’ in het hoofdmenu van de SoundTouch-app.

Kunnen twee SoundTouch 10 speakers stereo worden gekoppeld?

Ja, met twee SoundTouch 10 speakers kun je het linker en rechter audiokanaal scheiden om stereo met een breder en natuurlijker geluid te creëren.

Wat is een NAS-station en hoe kan ik die gebruiken met mijn systeem?

Je kunt een NAS-station (Network Attached Storage) gebruiken om opgeslagen muziek zonder computer af te spelen. Wij bevelen schijven van Western Digital MyCloud en Synology aan. De meeste andere schijven werken ook, maar die zijn niet uitgebreid getest.

Wil je meer informatie?

Ga naar SoundTouch.com voor uitgebreide artikelen, video's, posts van de SoundTouch-community en meer.

 

AL JE MUZIEK. IN ÉÉN APP.

Vóór SoundTouch had je waarschijnlijk een muziekbibliotheek op iTunes en een paar apps om nieuwe muziek te ontdekken. Nu is al je muziek geïntegreerd in één app. Maak persoonlijke, dynamische presets zoals ‘Discover Weekly’ van Spotify e.d. Wijs ze toe aan je SoundTouch-presets en je hebt met één aanraking een nieuwe lijst favorieten. De geïntegreerde internetradio biedt bovendien duizenden kanalen van over de hele wereld: lokale zenders, internationale zenders of die ene fantastische zender die je toevallig hebt ontdekt.