WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Bose-soundbar en een tv

Een bericht van onze President en COO

Jim Scammon, President en Chief Operating Officer

Bose streeft naar een positieve impact op het gebied van milieu, maatschappij en governance (ESG) en we willen ons op dit gebied steeds verder ontwikkelen. Het afgelopen jaar stond de hele wereld voor grote uitdagingen en streden we tegen een pandemie, discussieerden over de veranderende werkomgeving en werden we geconfronteerd met nieuwe geopolitieke instabiliteit en voortdurende verstoringen van de toeleveringsketen. Desondanks hebben onze medewerkers onvermoeibaar nieuwe producten bedacht, op creatieve manieren waarde geleverd en via vrijwilligerswerk en giften een verschil gemaakt in onze gemeenschappen. 

We beseffen dat we in onze dagelijkse werkzaamheden nog sterker onze verantwoordelijkheid voor de gemeenschap en het milieu moeten nemen als we echte veranderingen willen stimuleren. Onze Planeteers Employee Resource Group creëert meer bewustzijn van en vraagt meer aandacht voor milieubescherming, en sponsort initiatieven die een positieve impact hebben binnen en buiten Bose. Bij onze belofte hoort ook de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze leveranciers zich houden aan dezelfde ESG en een verantwoorde manier van grondstoffen winnen. 

Als we kijken naar de maatschappelijke focus op diversiteit, gelijkheid en inclusie, zien we dat medewerkers in het hele bedrijf zich hier met veel passie voor inzetten. Omdat we deze energie willen vasthouden en vooruitgang willen boeken, hebben we een nieuwe diversiteitsraad opgericht die uit Bose-medewerkers van over de hele wereld bestaat. Deze raad moet ervoor zorgen dat iedereen wordt gehoord en gaat lokale leiders helpen om een omgeving te creëren met meer vertrouwen, veiligheid en welzijn voor iedereen. 

Toen dr. Amar Bose ons bedrijf in 1964 oprichtte, wilde hij niet alleen nieuwe ideeën en innovatieve producten op de markt brengen, maar ook de manier veranderen waarop mensen muziek ervaren. Als onderwijzer en onderzoeker wilde hij nieuwsgierigheid prikkelen, creatieve betrokkenheid stimuleren en samen problemen oplossen. Allemaal zaken die de kern van ons huidige bedrijf vormen en die centraal staan bij de oplossingen voor de ESG-uitdagingen van onze industrie, onze gemeenschappen en de hele wereld. 

Dit rapport beschrijft onze prestaties en initiatieven – maar tijd en innovatie staan nooit stil. Terwijl het jaar verstrijkt, zal Bose zich blijven ontwikkelen en verbeteren, met nieuwe producten, meer bijzondere ervaringen voor gebruikers en meer effectieve strategieën voor duurzaamheid.

Met vriendelijke groet,
Jim Scammon
President en Chief Operating Officer