Ontdek waarom je het best

RECHTSTREEKS BIJ BOSE KOOPT

Een geweldig product is meer dan de inhoud van de doos. Het is de belofte van eersteklas prestaties en alles wat je mag verwachten van een vertrouwd merk. En dit is nog maar een van de redenen waarom je met zekerheid shopt op www.bose.nl.

Pictogram vrachtwagen

Gratis verzending en retournering

Bij bestellingen van € 90 of meer. Elke dag weer. En gratis retournering.

Pictogram kalender

90 dagen vrijblijvend uitproberen*

Neem de tijd om te zien of je het juiste product voor jou hebt gekozen.

Pictogram support

Eersteklas klantenservice

Bij alle Bose-producten krijg je gratis technische ondersteuning – zelfs voor oudere of uit de handel genomen modellen – via de online service- en reparatiehub, sms, chat en telefoon.

Pictogram account

Mijn Bose-account

Volg bestellingen, bekijk de bestelgeschiedenis, registreer producten en bekijk de garantiestatus. Plus geweldige aanbiedingen. Maak een Mijn Bose-account.

Pictogram garantie

Bose-garantie

Voor alles wat we maken geldt een beperkte garantie van minstens één jaar.

Pictogram vinkje

Authentieke Bose-producten

Alleen als je rechtstreeks bij Bose of bij een erkende Bose-dealer koopt, weet je zeker dat je een echt Bose-product hebt. Meer informatie 

Pictogram megafoon

Vroege toegang tot nieuwe producten

Krijg een exclusief kijkje op www.bose.nl en bestel als een van de eersten onze nieuwste producten.

Pictogram dubbel vinkje

Bose-outlet

Bespaar op Bose Certified Refurbished producten. Elk product wordt geïnspecteerd, wordt vanbinnen en vanbuiten schoongemaakt en wordt uitvoerig getest. Meer informatie

*Vrijblijvend verwijst alleen naar de proefperiode van 90 dagen (30 dagen voor pilotenheadsets en accessoires) en vereist aanschaf van het product rechtstreeks bij Bose. Bel ons om het product binnen 90 dagen na ontvangst (30 dagen voor pilotenheadsets en accessoires) te retourneren. Als producten zijn aangepast door derden, vervalt de beperkte garantie van Bose.

Bekijk Bose-producten op categorie