Pictogrammen hoofdtelefoon, oordopjes en zonnebril

Maak kennis met onze nieuwe hoofdtelefoons, oordopjes en het nieuwste op het gebied van geluid

Onze nieuwe, volledig draadloze noise cancelling-oordopjes, Bluetooth®-sportoordopjes en de uitgebreide lijn Bose Frames Open Ear Audio™-zonnebrillen. En een kijkje in de toekomst van Bose-geluid.

Waar innovatie om vraagt

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling bracht Bose twintig jaar geleden de eerste QuietComfort® noise cancelling-hoofdtelefoon voor consumenten op de markt. Sindsdien hebben we dit proces van onderzoek, ontwikkeling en innovatie aangehouden bij elke release van een nieuwe hoofdtelefoon, de volgende generatie van noise cancelling-technologie en de uitbreiding naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van audio – zoals draadloze oordopjes die je niet eens in je oren hoeft te doen. We hebben bij alles altijd de passie en visie van Dr. Bose in acht genomen: vooruitgang door onderzoek en inzicht in technologie. Zodoende onderscheiden we ons niet alleen, maar hanteren we ook een andere standaard – ondanks de extra tijd en moeite die dat ons kost.

De langverwachte release van onze eerste volledig draadloze in-ear noise cancelling-oordopjes is een bewijs van hoe ver onze engineers, ontwerpers en productmanagers gaan. We streven naar inzicht in de behoeften, wensen en zorgen van onze klanten en daarbij te voldoen aan onze eigen hoge standaarden, waarbij we altijd een stapje verder gaan.

Als introductie voor onze nieuwste innovaties delen we ook een paar nog ongepubliceerde weetjes en verhalen van Bose.

WAT IS ER NIEUW?

Bose QuietComfort® Earbuds

Het wachten op onze volledig draadloze in-ear noise cancelling-oordopjes is eindelijk voorbij. En hoewel het wachten misschien langer duurde dan verwacht, maakt het resultaat veel goed. Het is precies waar klanten en recensenten op hoopten. Ons team van engineers en ontwerpers had de lat erg hoog gelegd: de kracht van de over-ear Bose Noise Cancelling Headphones 700 in volledig draadloze oordopjes stoppen. Maar we wilden niet alleen aan de verwachtingen voldoen en gebruikers ook verrassen en een geweldige luisterervaring bieden.

‘Bij het maken van een product moeten er dagelijks duizenden gedetailleerde beslissingen worden genomen die allemaal belangrijk zijn voor het eindresultaat – en waarbij de klant altijd centraal moet staan.’ 

– Denise Celuch, productmanager

Kracht en prestaties tot in het kleinste detail

De noise cancelling-functie vraagt veel capaciteit en dat heeft weer gevolgen voor de accugrootte en algehele prestaties. In de Bose QuietComfort® Earbuds zit een nieuwe, digitale dual-core chip voor noise cancelling. Die is ongeveer half zo groot en gebruikt de helft van het vermogen van de vorige chip, maar heeft een vier keer grotere capaciteit. Zo kunnen wij de grenzen verleggen van de prestaties van onze noise cancelling-oordopjes. Denk bijvoorbeeld aan automatische detectie en subtiele aanpassing van het noise cancelling-niveau als het dopje instabiel is, wat kan gebeuren wanneer je het in je oor doet. Details die de klant mogelijk nooit zal weten of zien. Het soort details dat veel zegt over de aandacht die we aan elk onderdeel besteden. En de zeer hoge standaarden waar we onszelf aan houden.

Van de elf toonaangevende noise cancelling-niveaus, inclusief instellingen voor volledige transparantie of deels doorlaten van omgevingsgeluid, tot ongeëvenaarde spraakdetectie bij oproepen, touchbediening op de dopjes en een eenvoudig, strak design; we hebben al het goede van onze vooraanstaande Noise Cancelling Headphones 700 genomen en de wensen en feedback van klanten samengebracht in een compact, volledig draadloos oordopje.

QuietComfort Acoustic Noise Cancelling headphones, de eerste noise cancelling-hoofdtelefoon

ALTIJD EEN PIONIER

De release van onze Bose QuietComfort® Earbuds is een bepalend moment in onze noise cancelling-geschiedenis. Het is 20 jaar geleden dat we onze eerste QuietComfort®-hoofdtelefoon op de markt brachten. De nieuwe QC Earbuds zijn voorzien van onze eigen hardware en software, die ze tot de meest effectieve noise cancelling in-ear hoofdtelefoon ooit maken. Ze laten duidelijk zien hoe ver we zijn gekomen en inspireren ons om te onderzoeken hoe we nog veel verder kunnen gaan.

Bose Sport Earbuds

We hebben alle positieve – en minder positieve – feedback van onze klanten over de SoundSport Free wireless headphones ter harte genomen. Op basis hiervan hebben we een draadloze in-ear sporthoofdtelefoon ontwikkeld die er goed uitziet, comfortabel zit en geweldig klinkt. We hebben het volle en rijke geluid en het comfort waar gebruikers zo van houden zelfs geoptimaliseerd met onze nieuwe StayHear™ Max-tips, die een uitzonderlijk stabiele pasvorm en een subtiele afsluiting van het oor bieden voor de beste audioprestaties.

De balans tussen functionaliteit, prestaties en design

Een van de grootste uitdagingen voor onze engineers en ontwerpers was het verkleinen en slanker maken van de oordopjes. Uiteindelijk hebben hun inspanningen geresulteerd in nieuwe, volledig draadloze sportoordopjes die 40% kleiner zijn dan de originele SoundSport Free headphones – en die een slanke, ovalen vorm hebben die beter op het oor aansluit zonder dat dit ten koste gaat van de audioprestaties.

‘We zijn erg streng voor onszelf en stellen hoge eisen. Je hebt tests uit de branche en dan heb je onze [Bose-]tests nog.’ 

– Denise Celuch, productmanager

Maar Bose onderscheidt zich pas echt in de details die niet opvallen. We wisten dat we bij sportoordopjes rekening moesten houden met bezwete sporters. En aangezien zweet zout bevat, dat schadelijk kan zijn voor de binnenkant van de dopjes, hielden we niet alleen rekening met gebruiksgemak maar ook met de bescherming van belangrijke onderdelen. Binnen de branche zijn er momenteel geen standaarden voor zweettests. Dus bedachten de engineers van Bose hun eigen strenge zweettests. Ze hebben een ‘klammevingertest’ ontwikkeld die praktische gebruiksscenario’s simuleert waarbij zweet de prestaties mogelijk in de weg zit, zoals dubbeltikken en het gebruiken van de touchbediening als de vingers vochtig zijn door zweet. Ze hebben zelfs gekeken wat er gebeurt als er zweet via het haar op de dopjes komt. De tests zijn misschien niet heel erg spannend, maar ze tonen wel aan dat wij veel verder gaan dan de standaard in de branche.

EEN SPORTHOOFDTELEFOON DIE ALTIJD GOED BLIJFT ZITTEN

De eerste Bose in-ear hoofdtelefoon in 2006 luidde de start in van onze serie sporthoofdtelefoons. De bedrade SoundSport headphones waren ruim een decennium favoriet onder actieve gebruikers, totdat ze in 2016 werden vervangen door de draadloze SoundSport headphones. Nog geen jaar later kwam de Bose SoundSport Free, onze allereerste volledig draadloze hoofdtelefoon. Terwijl de hoofdtelefoontechnologie zich bleef ontwikkelen, zorgden we er altijd voor dat de nauwsluitende en comfortabele pasvorm behouden bleef – de pasvorm die ons zoveel trouwe fans had opgeleverd. Sterker nog, de pasvorm werd met elk nieuwe model verbeterd.

SIE2 sport headphones

Bose Frames met OpenAudio™-technologie

FRAMES SOPRANO 

FRAMES TENOR 

FRAMES TEMPO

Ervaring is een groot goed. Met ervaring komt wijsheid en het vertrouwen om een stap verder te durven gaan. En dat zie je allemaal terug in de tweede generatie Bose Frames. En zeg het zelf: onze nieuwste audiozonnebrillen stralen in elk aspect die ervaring uit. We hebben drie verschillende Bose Frames toegevoegd aan ons assortiment van trendy open-ear audio: De Bose Frames Tempo, een hoogwaardige sportzonnebril voor fanatieke sporters, de Bose Frames Soprano, een frisse knipoog naar het tijdloze cat eye design en de Bose Frames Tenor, met moderne, elegante vierkante glazen en een klassieke look.

De nieuwste open-ear audiozonnebrillen laten onze ervaring zien wat betreft ontwerp, details en de fijne balans tussen techniek en vakmanschap. Het team moest vorm, functie en ontwerp perfectioneren zonder dat de kwaliteit van het verbluffende, levensechte geluid daarbij in het gedrang zou komen. Dat hield in dat nieuwe materialen moesten worden onderzocht en aangepast die dezelfde mooie uitstraling en kwaliteit bieden als het glanzende acetaat dat in de meeste zonnebrillen wordt gebruikt en dat zich na verloop van tijd naar je gezicht vormt. Niet echt ideaal als je de kleine audiocomponenten stabiel op hun plek wilt houden. Bovendien wilden we voor de uitbreiding van de lijn Bose Frames uitgaan van klassieke vormen, maar dan wel met een frisse kijk en een unieke Bose-twist die het algehele ontwerp en de look niet veranderen, maar alleen verbeteren.

Een collage van Bose Frames
SoundWear Companion speaker

EEN BEPALEND MOMENT IN AUDIO. EEN NIEUWE MIJLPAAL IN GELUID.

Inspiratie komt soms op de meest onverwachte momenten, zoals bij project Sippy Cup. Het idee achter dit project was een audioapparaat dat luid en open klinkt, maar niet ‘overstroomt’ zoals een te volle beker. De technologie kreeg uiteindelijk de naam Bose OpenAudio™ en werd voor het eerst in Bose SoundWear geïntegreerd en later geperfectioneerd in de Bose Frames.

HIER EN NU

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hoewel de Noise Cancelling Headphones 700 niet nieuw zijn, kunnen we niet stoppen met innoveren en nadenken over wat we nog kunnen verbeteren. Onze populairste over-ear hoofdtelefoon wordt de ‘meest gewilde ANC-hoofdtelefoon op de markt’ genoemd en is nu ook verkrijgbaar in een professioneel model voor op het werk. Maak kennis met de Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC met de Bose USB Link Bluetooth-module, waarmee gemakkelijk vooraf gekoppelde draadloze verbindingen voor vergaderingen kunnen worden ingesteld. Zo zit je overal en altijd direct in de werkmodus. Als de hoofdtelefoon en module gekoppeld zijn, zijn ze allebei Microsoft Teams-compatibel en werken ze ook met Google Meet en Zoom.

Als je helemaal weg bent van het strakke ontwerp van onze populaire ANC Headphones 700, vind je het vast leuk om te weten dat die nu ook verkrijgbaar zijn in Triple Midnight. Een fantastisch alternatief voor het traditionele zwart of zilver dat er net zo geweldig uitziet en klinkt. 

Maak elke dag beter

We verbazen ons erover hoe mensen tegenwoordig een Bluetooth noise cancelling-hoofdtelefoon in het dagelijkse leven inpassen. Van bellen buiten de deur en even een momentje voor jezelf tot werken vanuit huis. Mensen gebruiken een draadloze noise cancelling-hoofdtelefoon voor meer dan alleen werk of muziek. Ze ontdekken nieuwe manieren waarop ze hun concentratie kunnen verbeteren of de wereld kunnen buitensluiten. We kunnen niet wachten op wat er nog meer wordt bedacht.

DE TOEKOMST

Audio voor het leven

De wereld van audio blijft zich ontwikkelen. We gebruiken onze inspiratie en vindingrijkheid om aan jouw wensen tegemoet te komen, of je nu geluid op nieuwe manieren wilt gebruiken, even wat ontspanning zoekt of ’s nachts ongestoord wilt slapen. We onderzoeken nieuwe mogelijkheden op het gebied van gezondheid en audio door de OpenAudio™-technologie naar een hoger niveau te tillen. Audio heeft een grootse toekomst, dus kijk regelmatig wat er nieuw is en nog gaat komen in onze wereld van geluid.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken
Een balans tussen stilte en geluid.
Kooptips: noise cancelling-hoofdtelefoons