BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

MAAK KENNIS MET EEN NIEUWE GENERATIE HOOFDTELEFOONS

Meer dan een vernieuwd product: een beslissend moment in de ontwikkeling van hoofdtelefoons

Bij conventionele hoofdtelefoons gaat het altijd om een betere luisterervaring. Maar dit heeft ook zijn nadelen, want deze hoofdtelefoons isoleren je van alles wat er om je heen gebeurt. Tot nu dan.

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling presenteren we vol trots de Bose Noise Cancelling Headphones 700. Deze hoofdtelefoon is intelligenter en kan meer dan ooit tevoren, en je zult merken dat de Bose Noise Cancelling Headphones 700 al snel onmisbaar worden in de steeds mobielere wereld.

We geven je ook een zeldzaam en exclusief voorproefje van twee nieuwe hoofdtelefoons die nog in ontwikkeling zijn bij Bose. Ze komen naar verwachting binnen een jaar op de markt en zouden je mening over hoofdtelefoons wel eens drastisch kunnen veranderen.

Nu beschikbaar

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Vind je het strakke nieuwe ontwerp al verrassend? Wacht dan maar tot je hoort wat hij kan. Naast de eersteklas audio waar Bose om bekend staat, biedt deze hoofdtelefoon geoptimaliseerde noise cancelling-functionaliteit, een ongeëvenaard microfoonsysteem en intuïtieve touchbediening. Luister en klink als nooit tevoren.

Bose Noise Cancelling Headphones in zwart
Bose Earbuds 500

Later in 2020 verkrijgbaar

Bose Earbuds 500

Naast de audioprestaties, het comfort en de stabiliteit waar onze SoundSport Free earbuds om bekend staan, biedt deze kleinere en slankere versie ook nog eens nieuwe functionaliteit zoals intuïtieve touchbediening en toegang tot de Google Assistent. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse activiteiten.

Later in 2020 verkrijgbaar

Bose Noise Cancelling Earbuds 700

Een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met verbluffende noise cancelling. Sterker nog, de noise cancelling van deze geavanceerde oordopjes is vergelijkbaar die van onze krachtigste hoofdtelefoon met hoofdband. En net als al onze andere nieuwe hoofdtelefoons bieden ze onmisbare functionaliteit zoals intuïtieve touchbediening, toegang tot de Google Assistent en een draagbaar etui waarmee je de oordopjes oplaadt wanneer ze niet worden gebruikt.

Concepttekening van de Bose Noise Cancelling Earbuds 700
Vrouw met zwarte Bose Noise Cancelling Headphones 700

Kijk om je heen, niet op je telefoon

We zijn constant met onze smartphone bezig omdat we die nodig hebben voor van alles en nog wat. Je kijkt voortdurend omlaag en ziet niet meer wat er om je heen gebeurt. Tot nu dan.

Met onze nieuwe serie hoofdtelefoons gebruik je je smartphone zonder ernaar te kijken of hem zelfs aan te raken. Je regelt je muziek, apps en meldingen met je stem, zelfs in een rumoerige of winderige omgeving. Met onze nieuwe noise cancelling-hoofdtelefoons regel je nauwkeurig hoeveel omgevingsgeluid je hoort.

Innovatief in elk opzicht

Onze nieuwe hoofdtelefoons bieden veel meer dan alleen audio voor muziek, video’s en gesprekken. Ze hebben functies voor communicatie, informatievoorziening, een betere concentratie, entertainment en nog veel meer.

Lees verder voor meer info over de Bose Noise Cancelling Headphones 700. De volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon die momenteel nog in ontwikkeling is, biedt ook een deel van deze functionaliteit en heeft daarnaast een aantal interessante innovaties.

Pictogram geïntegreerde spraakassistenten

Keuze uit twee spraakassistenten

Iedereen heeft een voorkeur voor een virtual assistant. Bij de Bose Noise Cancelling Headphones 700 kies je zelf welke assistant je gebruikt. Met één druk op de knop activeer je de Google Assistent. Toch liever Siri? Dan gebruik je gewoon de spraakassistent op je telefoon.

Pictogram microfoon

Wil je betere spraakdetectie voor je gesprekken en spraakopdrachten? Geen probleem.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zorgen dat je stem duidelijk hoorbaar is tijdens gesprekken. Ons nieuwe, ongeëvenaarde systeem met vier microfoons past zich namelijk optimaal aan winderige of lawaaiige omgevingen aan. Hoe lawaaiig? Bij een zakelijk telefoontje in een drukke bistro wordt je stem zodanig van het lawaai op de achtergrond geïsoleerd dat degene aan de andere kant van de lijn zou verwachten dat je op kantoor bent.

En je spraakassistent pikt moeiteloos je stem op, zodat opdrachten met ongekende nauwkeurigheid worden verwerkt. Als je een tekstbericht dicteert in een volle trein, verwart de microfoon jouw stem niet met die van anderen – zelfs niet als ze direct naast je staan.

Pictogram regelbare noise cancelling

Noise cancelling zoals alleen wij dat kunnen. Nu nog beter.

Bij de ontwikkeling van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben we niet alleen de noise cancelling verbeterd, maar ook de manier waarop je die gebruikt.

Als je je bijvoorbeeld moet concentreren in een druk café, maximaliseer je de noise cancelling voor minimale afleiding. En als je juist meer van je omgeving wilt meekrijgen, bijvoorbeeld wanneer je door een drukke straat loopt, minimaliseer je de noise cancelling zodat je alles hoort wat er om je heen gebeurt. Je hoort je omgeving zelfs zo duidelijk dat je bijna vergeet dat je een hoofdtelefoon draagt.

En in de situaties waarin je noise cancelling ergens tussen deze twee uitersten wilt, heb je de keuze uit nog eens negen verschillende niveaus.

Pictogram instellingen

Prestaties die alleen maar beter worden

Al onze hoofdtelefoons zijn zodanig ontworpen dat ze geschikt zijn voor toekomstige innovaties. We zijn van plan om in de loop van de tijd via software-updates nieuwe functionaliteit en zelfs nog meer audiobeheerfuncties toe te voegen. Dit zijn een paar voorbeelden van functies voor de Bose Noise Cancelling Headphones 700* waar we nu mee bezig zijn. En we bieden vergelijkbare upgrades voor alle nieuwe producten die nog volgen.

Pictogram noise masking

Bose Noise Masking

Noise cancelling kan het geluid van een stofzuiger of vliegtuigmotor elimineren. Maar het is minder effectief bij stemgeluid. Bose Noise Masking voegt rustgevend geluid, bijvoorbeeld van regen of een kabbelende rivier, toe aan de noise cancelling om storende stemmen nog beter weg te filteren. Dit is een onmisbare functie op die momenten waarop je je echt moet concentreren.

Pictogram EQ

Bose Selectable EQ

Finetune je audiomix door bas toe te voegen of het hoog van de bekkens te verminderen.

Je hoeft alleen maar de Bose Music-app te downloaden en je nieuwe hoofdtelefoon te registreren. We laten het weten wanneer er nieuwe functies beschikbaar zijn. Je downloadt gewoon de nieuwste update en je geniet meteen van nog uitgebreider geluidsbeheer.

Een hoofdtelefoon voor de hele dag

Net als de meeste mensen draag je alleen op bepaalde momenten van de dag een hoofdtelefoon. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, in de trein, als je zit te werken of als je zit te lezen op een terrasje. Maar met deze nieuwe hoofdtelefoon merk je al gauw dat die – net als je bril – een onmisbaar accessoire is dat je de hele dag comfortabel draagt.

Man met zwarte Bose Noise Cancelling Headphones 700

*Andere productgerelateerde functies en introductiedatums zijn aan wijzigingen onderhevig.