BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE BOSE-HOOFDTELEFOONS EN -OORDOPJES

Meer dan een vernieuwd product: een beslissend moment in de ontwikkeling van hoofdtelefoons

Bij conventionele hoofdtelefoons gaat het altijd om een betere luisterervaring. Maar dit heeft ook zijn nadelen, want deze hoofdtelefoons isoleren je van alles wat er om je heen gebeurt. Tot nu dan.

NU VERKRIJGBAAR

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Vind je het strakke nieuwe ontwerp al verrassend? Wacht dan maar tot je hoort wat hij kan. Naast de eersteklas audio waar Bose om bekend staat, biedt deze hoofdtelefoon geoptimaliseerde noise cancelling-functionaliteit, een ongeëvenaard microfoonsysteem en intuïtieve touchbediening. Luister en klink als nooit tevoren.

VERKRIJGBAAR IN SEPTEMBER 2020

Bose Sport Earbuds

Naast de audioprestaties, het comfort en de stabiliteit waar onze SoundSport Free earbuds om bekend staan, biedt deze kleinere en slankere versie ook nog eens nieuwe functionaliteit, zoals intuïtieve touchbediening. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse activiteiten.

VERKRIJGBAAR IN SEPTEMBER 2020

Bose QuietComfort® Earbuds

Een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met verbluffende noise cancelling. Sterker nog, de noise cancelling van deze geavanceerde oordopjes zal vergelijkbaar zijn met die van onze krachtigste hoofdtelefoon met hoofdband. En net als al onze andere nieuwe hoofdtelefoons bieden ze onmisbare functionaliteit voor maximale mobiliteit, zoals intuïtieve touchbediening en een draagbaar oplaaddoosje waarmee je de oordopjes oplaadt wanneer ze niet worden gebruikt.

Vrouw met zwarte Bose Noise Cancelling Headphones 700

Kijk om je heen, niet op je telefoon

We zijn constant met onze smartphone bezig omdat we die nodig hebben voor van alles en nog wat. Je kijkt voortdurend omlaag en ziet niet meer wat er om je heen gebeurt. Tot nu dan.

Met onze nieuwe serie hoofdtelefoons gebruik je je smartphone zonder ernaar te kijken of hem zelfs aan te raken. Je regelt je muziek, apps en meldingen met je stem, zelfs in een rumoerige of winderige omgeving. Met onze nieuwe noise cancelling-hoofdtelefoons regel je nauwkeurig hoeveel omgevingsgeluid je hoort.

Innovatief in elk opzicht

Onze nieuwe hoofdtelefoons bieden veel meer dan alleen audio voor muziek, video’s en gesprekken. Ze hebben functies voor communicatie, informatievoorziening, een betere concentratie, entertainment en nog veel meer.

Lees verder voor meer info over de Bose Noise Cancelling Headphones 700. De volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon die momenteel nog in ontwikkeling is, biedt ook een deel van deze functionaliteit en heeft daarnaast een aantal interessante innovaties.

Pictogram geïntegreerde spraakassistenten

Keuze uit twee spraakassistenten

Iedereen heeft een voorkeur voor een virtual assistant. Bij de Bose Noise Cancelling Headphones 700 kies je zelf welke assistant je gebruikt. Met één druk op de knop activeer je de Google Assistent. Toch liever Siri? Dan gebruik je gewoon de spraakassistent op je telefoon.

Pictogram microfoon

Wil je betere spraakdetectie voor je gesprekken en spraakopdrachten? Geen probleem.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zorgen dat je stem duidelijk hoorbaar is tijdens gesprekken. Ons nieuwe, ongeëvenaarde systeem met vier microfoons past zich namelijk optimaal aan winderige of lawaaiige omgevingen aan. Hoe lawaaiig? Bij een zakelijk telefoontje in een drukke bistro wordt je stem zodanig van het lawaai op de achtergrond geïsoleerd dat degene aan de andere kant van de lijn zou verwachten dat je op kantoor bent.

En je spraakassistent pikt moeiteloos je stem op, zodat opdrachten met ongekende nauwkeurigheid worden verwerkt. Als je een tekstbericht dicteert in een volle trein, verwart de microfoon jouw stem niet met die van anderen – zelfs niet als ze direct naast je staan.

Pictogram regelbare noise cancelling

Noise cancelling zoals alleen wij dat kunnen. Nu nog beter.

Bij de ontwikkeling van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 hebben we niet alleen de noise cancelling verbeterd, maar ook de manier waarop je die gebruikt.

Als je je bijvoorbeeld moet concentreren in een druk café, maximaliseer je de noise cancelling voor minimale afleiding. En als je juist meer van je omgeving wilt meekrijgen, bijvoorbeeld wanneer je door een drukke straat loopt, minimaliseer je de noise cancelling zodat je alles hoort wat er om je heen gebeurt. Je hoort je omgeving zelfs zo duidelijk dat je bijna vergeet dat je een hoofdtelefoon draagt.

En in de situaties waarin je noise cancelling ergens tussen deze twee uitersten wilt, heb je de keuze uit nog eens negen verschillende niveaus.

Een hoofdtelefoon voor de hele dag

Net als de meeste mensen draag je alleen op bepaalde momenten van de dag een hoofdtelefoon. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, in de trein, als je zit te werken of als je zit te lezen op een terrasje. Maar met deze nieuwe hoofdtelefoon merk je al gauw dat die – net als je bril – een onmisbaar accessoire is dat je de hele dag comfortabel draagt.

Man met zwarte Bose Noise Cancelling Headphones 700