Het systeem installeren

Als je de SoundLink® speaker voor de eerste keer gebruikt moet je de accu van de luidspreker minstens drie uur via het stopcontact laden. De luidspreker kan tijdens het laden van de accu gewoon gebruikt worden.

De luidspreker op het stopcontact aansluiten:

Klap afhankelijk van het type stroomvoorziening in je regio de stekkertjes uit de voeding

of schuif de voor jouw regio geschikte stroomadapter in de voeding

Sluit het stroomsnoer van de voeding aan de achterkant van de luidspreker

Sluit de voeding aan op een werkend stopcontact. Je hoort een geluidssignaal ten teken dat de luidspreker op het lichtnet is aangesloten, en het laden begint. Op de voorkant van de luidspreker knippert het gele accustatuslampje om aan te geven dat de accu wordt opgeladen

Een apparaat koppelen aan en verbinden met de luidspreker

Als je de luidspreker de eerste aanzet is hij klaar om aan je eerste apparaat te worden gekoppeld. Je apparaat koppelen:

Druk op de AAN/UIT-knop van je luidspreker. Het Bluetooth®-lampje op de luidspreker begint blauw te knipperen om aan te geven dat de luidspreker gedetecteerd kan worden

Stroomsnoer

Zet Bluetooth aan op je apparaat

In de Bluetooth-apparatenlijst selecteer je het apparaat met de naam 'Bose SLIII'. Als je apparaat om een wachtwoord vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in

Als het koppelen voltooid is en het apparaat met de luidspreker is verbonden, gaat het Bluetooth-lampje op de luidspreker in plaats van blauw te knipperen continu wit branden en produceert de luidspreker een toon.

Als je nog meer apparaten wilt koppelen, zie Een apparaat aan de luidspreker toevoegen