Een apparaat aan de luidspreker toevoegen

Volg deze stappen om een extra apparaat aan je luidspreker te koppelen:

Druk op de AAN/UIT-KNOP om de luidspreker aan te zetten

Netsnoer

Druk op Bluetooth®, zodat de Bluetooth-statusindicator blauw begint te knipperen. Als de Bluetooth-indicator wit begint te knipperen druk je opnieuw op Bluetooth. Door op Bluetooth te drukken wissel je tussen de aansluitmodus (knippert wit) en de koppelmodus (knippert blauw)

Bluetooth

Zet Bluetooth aan op je apparaat. Dit kun je meestal doen in het instellingenmenu van je apparaat. Afhankelijk van je apparaat moet je mogelijk op "Search for devices" (zoeken naar apparaten) of iets vergelijkbaars drukken om beschikbare Bluetooth-apparaten in de omgeving te vinden

In de Bluetooth-lijst van je apparaat selecteer je het apparaat met de naam "Bose SLIII". Als je apparaat om een wachtwoord vraagt, voer je "0000" (vier nullen) in. Wanneer het koppelen klaar is en het apparaat verbonden is met de luidspreker verandert de Bluetooth-statusindicator op de luidspreker van knipperend blauw in continu wit en geeft de luidspreker een toon

Geheugen van de luidspreker

De luidspreker kan maximaal zes gekoppelde apparaten onthouden. Als je de luidspreker met nog een apparaat koppelt, is het eerder verbonden apparaat niet langer aan de luidspreker gekoppeld

Om alle apparaten uit het geheugen van de luidspreker te wissen, houd je de Bluetooth-knop ingedrukt (ongeveer 10 seconden) tot je een toon hoort. Alle apparaten worden uit het geheugen gewist en de luidspreker wordt detecteerbaar.

Een apparaat opnieuw verbinden

Bij het opstarten probeert de luidspreker opnieuw verbinding te maken met een apparaat in het geheugen, beginnend met het laatst verbonden apparaat. Als het laatst verbonden apparaat niet beschikbaar is, maakt de luidspreker verbinding met het op een na laatst verbonden apparaat, enzovoort. De luidspreker zoekt gedurende ongeveer 30 seconden naar een gekoppeld apparaat.