Het systeem installeren

Van toepassing op:

De Bose Music-app downloaden

Met de Bose Music-app kun je het product configureren en bedienen via een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. Met de app werkt je apparaat als een afstandsbediening voor de speaker: Je kunt muziek streamen, presets instellen en wijzigen, muziekdiensten toevoegen, internetradiozenders verkennen, een voice assistant configureren en speakerinstellingen beheren.

De gratis Bose Music-app kun je downloaden en installeren via de app store van je mobiele apparaat

Maak een Bose-account of meld je aan bij je bestaande Bose-account

Als je geen Bose-account hebt, selecteer je Create Account (Account maken) en volg je de instructies van de app

Als je al een Bose-account hebt, tik je op Log in (Inloggen) en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in

Voeg het product toe aan je account en netwerk

Selecteer het gewenste product in het scherm Add Product (Product toevoegen). Als je meerdere producten hebt, veeg je naar links of rechts om degene te vinden die je wilt instellen.

Opmerking: Als je het product niet ziet:

• Sluit de Bose Music-app op alle apparaten in de omgeving en
  • schakel Bluetooth® in op het apparaat waarop de app wordt uitgevoerd
  • Houd het apparaat waarop de app wordt uitgevoerd dicht bij het product
  • Koppel het product los van het lichtnet en wacht 30 seconden

Selecteer je wifi-netwerk in de vervolgkeuzelijst en voer het wachtwoord in. Opmerking: Als je je netwerk niet ziet, selecteer je Wifi handmatig invoeren en voer je de naam, het beveiligingstype en het wachtwoord van je netwerk in.

Tik op Submit (Verzenden) en wacht terwijl het product wordt aangesloten op je netwerk

Selecteer een naam of voer een naam voor het product in door Custom Name (Aangepaste naam) te kiezen

Kies of je je product wilt delen met andere mensen op je netwerk. Zie voor meer info De modus voor het delen van producten instellen

Tik op Save (Opslaan)

Muziekdiensten toevoegen

Selecteer een muziekdienst om toe te voegen:

• Als je bij de dienst al een account hebt, voer je inlognaam en wachtwoord in
  • Als je nog geen account bij de dienst hebt, volg je de instructies van de app om een nieuw account te maken

Wanneer de dienst is toegevoegd, kun je een andere dienst selecteren om toe te voegen.

Een voice assistant configureren

Selecteer de voice assistant die je wilt gebruiken:

• Als je bij deze voice assistant al een account hebt, voer je inlognaam en wachtwoord in
  • Als je nog geen account hebt bij de voice assistant volg je de instructies van de app om een nieuw account te maken

Opmerking: Spraakdiensten zijn niet in alle landen beschikbaar.